Rajdy 2011
Re: Rajdy 2011
damy radę, jakoś Cię zabierzemy  
burat, WuRC napisał, że jednak z Reims...

burat, WuRC napisał, że jednak z Reims...

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
i tak nigdy nie lubiłem Renault   

szkoda , a wiadomo kto może być we Wrocku
 , a wiadomo kto może być we Wrocku  

szkoda
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

burat,  tu jest lista startowa razem z miejscem startu zawodników :
http://www.acm.mc/rmch/2011/docs/engage ... 1_2011.pdf

http://www.acm.mc/rmch/2011/docs/engage ... 1_2011.pdf
a dziękować dziękować  

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

czyli wynika z tego ,że tylko Thiry będzie startował z Warszawki i też  kryptohondziarze będą mieli radochę   

Ostatnio zmieniony 25 sty 2011, o 01:08 przez burat, łącznie zmieniany 1 raz.

tak tak ale taka hondzina też startuje z Warszawki i to z oryginalnymi Japsami  

się pójdzie w takim razie dla fur, nie dla kierowców  

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi,  dokładnie już wkleiłem fotkę dla której ty się stawisz   

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
no co za pedalicho, bez 300 konia z domu nie wyjdzie.Arti pisze: Ja ogarnę czasowo. Ale nie mam rozsądnego auta żeby tam podjechać.
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Te, Gamoń.remek pisze:no co za pedalicho, bez 300 konia z domu nie wyjdzie.Arti pisze: Ja ogarnę czasowo. Ale nie mam rozsądnego auta żeby tam podjechać.
 Ja nie Mazi żeby bez 300 koni i 600 Nm nie ruszyć się z domu.
 Ja nie Mazi żeby bez 300 koni i 600 Nm nie ruszyć się z domu.   W golfie mam tak wyjechane opony, że po prostu strach jest teraz tym jeździć jak popadało białego i zmroziło. Już się parę razy ratowałem rękawem na dohamamowaniu przed skrzyżowaniem. Stąd to stwierdzenie o ''rozsądnym'' wozie.
  W golfie mam tak wyjechane opony, że po prostu strach jest teraz tym jeździć jak popadało białego i zmroziło. Już się parę razy ratowałem rękawem na dohamamowaniu przed skrzyżowaniem. Stąd to stwierdzenie o ''rozsądnym'' wozie.  

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
dla mnie nie masz usprawiedliwienie, że nie masz auta, bo ja proponowałem, że Wiśnię Ci zostawięArti pisze: W golfie mam tak wyjechane opony, że po prostu strach jest teraz tym jeździć jak popadało białego i zmroziło. Już się parę razy ratowałem rękawem na dohamamowaniu przed skrzyżowaniem. Stąd to stwierdzenie o ''rozsądnym'' wozie.

Arti, jakiś leszczyk mógłby się tak tłumaczyć, ale Ty nawet na slicku po lodzie polecisz, więc nie marudź   Ja będę się starał z biura podskoczyć, więc jak byś wpadł do mnie, to możemy polecieć razem..
 Ja będę się starał z biura podskoczyć, więc jak byś wpadł do mnie, to możemy polecieć razem..  

Ja będę się starał z biura podskoczyć, więc jak byś wpadł do mnie, to możemy polecieć razem..
dziwne te wyniki historycznego Monte.... Aaltonen 109, Ragnotti 169... Za to Thiry, który leciał przez wro zameldował się na 4..   A najlepsi polacy na 36., co i tak jest niezłym wynikiem, jak na 249 załóg.
 A najlepsi polacy na 36., co i tak jest niezłym wynikiem, jak na 249 załóg.  

eMTi,  bo historyczne Monte to rajd na regularność, a nie na najlepszy czas. Część załóg ma regularność gdzieś i cisną jak trzeba, stąd są nisko w klasyfikacji generalnej.

regularność imprezowania też pewnie jest ważną częścią  

znaczy jakaś nioficjanlna klasyfikacja z nagrodami finansowymi (każdy z chętnych wpłaca, a zwycięzca bierze wszystko)Azrael pisze:Nie, oni tam się ścigają na grubą kasę po prostu, a w oficjalnych wynikach spadają.

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Barthol pisze: znaczy jakaś nioficjanlna klasyfikacja z nagrodami finansowymi (każdy z chętnych wpłaca, a zwycięzca bierze wszystko)
Z tego co mówią to dokładnie tak.
Odbiegając odrobinę od teamtu, to wiecie gdzie teraz Kajto będzie jeździł? Wczoraj przeczytałem na kropce, że jest nowy kierowca w SPRT.

niuniek,  z tego co ja słyszałem, to Kajto będzie jeździł dalej Imprezą, ale już nie pod skrzydłami SPRT, w którym to teraz będzie jeździł Wojtek Chuchała, zwycięzca RPP 2010.
SPRT ma teraz dość ciekawą strategię - kierowca "paydriver", rzecznik prasowy - z konkursu, też chyba za friko, projekt oklejenia samochodu - z konkursu, za friko Odważnie jak na polskie realia, ale ja trzymam kciuki za powodzenie całości projektu.
 Odważnie jak na polskie realia, ale ja trzymam kciuki za powodzenie całości projektu.

SPRT ma teraz dość ciekawą strategię - kierowca "paydriver", rzecznik prasowy - z konkursu, też chyba za friko, projekt oklejenia samochodu - z konkursu, za friko
 Odważnie jak na polskie realia, ale ja trzymam kciuki za powodzenie całości projektu.
 Odważnie jak na polskie realia, ale ja trzymam kciuki za powodzenie całości projektu.Re: Rajdy 2011
Hmmm, Szkoda, bo Kajto mógłby wsadzić zadek do S2000. Miałem nadzieje, że pójdzie do Puga.

pytanie tylko czy:niuniek pisze:Hmmm, Szkoda, bo Kajto mógłby wsadzić zadek do S2000. Miałem nadzieje, że pójdzie do Puga.
a) ma to sens (patrząc nawet przez pryzmat ostatniego sezonu)
b) jest bibuła na taki wóz...
A QHR wsiada w historyczne Evo 5
 Ciekawe co z tego wyjdzie, tym bardziej że historyki chyba są klasyfikowane w generalce rajdu
 Ciekawe co z tego wyjdzie, tym bardziej że historyki chyba są klasyfikowane w generalce rajdu"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"