"gnój to ja lubię na kupkach a kwiatki w maju wachać"
interpretacja dowolna

Fajnie maszWRC fan pisze:Już nie trza. Skorzystałem z tego, że przy każdym poście mam opcję
To chyba sluszne przeslanie dla Osla :-Pjarmaj pisze:... i na przyszłość będę mniej myślał, bo to chyba niezbyt mi wychodzi... :-
Konto usunięte pisze:Paweł_BB, zaplułem sobie monitor czytając "ugrzecznioną" wersję i "oryginał" :-D
Od razu uprzedzam, że to Forum nie ponosi odpowiedzialności za zniszczone monitory z powodu nadmiernej wilgotnościPaweł_BB pisze:ja też![]()
![]()
Konto usunięte, podpisuję się pod tym, zarówno swoimi jak i mojej bryczki 4-ma łapami :-D Rezygnację WiS'a szanuję, ale nie rozumiem.Konto usunięte pisze:Ban WiSa pokazuje, gdzie skończą wszyscy którzy nie chcą należeć do stadka grzecznych potakiwaczy.
Pokazuje też, że jeśli chodzi o opozycję to mamy wariant PRL-owski.
No i uważam, że WiS nie powinien rezygnować z moderowania tutaj, bo o to właśnie chodzi Dyrekcji. Niech Dyrekcja robi u siebie co chce - jej forum - ale to forum jest nasze i od porządków tutaj waraSami tu sprzątamy.
Sądzę, że po pierwsze ponieważ to jest "nasze forum", to "nasi" moderatorzy mogą sobie rezygnować kiedy chcą i nie sądzę żeby Dyrekcję w ogóle powinno to interesować.Konto usunięte pisze:No i uważam, że WiS nie powinien rezygnować z moderowania tutaj, bo o to właśnie chodzi Dyrekcji. Niech Dyrekcja robi u siebie co chce - jej forum - ale to forum jest nasze i od porządków tutaj waraSami tu sprzątamy.
zdaje się, że Kolega - troszku leniwyWiS pisze:Dla jasności - ja też swojąrangę moda traktuję tu tymczasowo, nigdy nie miałem takich ambicji, ale czuję się w obowiązku pomóc Gospodarzowi. Potem się chętnie zrzeknę zaszczytu![]()
zofija pisze:: Coś pozjadało niektóre literki
3. Pamiętaj, aby się dla SIPu poświęcićzofija pisze:Bo Hogi pamiętaj:
1. Nie będziesz miał forów innych przede mną
2. Nie będziesz wymieniał imienia SIPu nadaremno
...
Mhmmm. Na przykład - towarzystwo HuzaraStopiątegohuzar105 pisze:Wisowi to się zawsze najfajniejsze rzeczy trafiają :P
Ale złośliwcy przebrzydliWiS pisze:3. Pamiętaj, aby się dla SIPu poświęcićzofija pisze:Bo Hogi pamiętaj:
1. Nie będziesz miał forów innych przede mną
2. Nie będziesz wymieniał imienia SIPu nadaremno
...
4. Czcij Ojca Dyrektora swego
5. Nie rozbijaj jedności SIPowego stadka
6. Nie cudzoforumuj
7. Nie podkradaj forumowiczów i klientów
8. Nie mów fałszywego świadectwa przeciwko SIPowi swemu; prawdziwego tym bardziej
9. Nie pożądaj Mumii bliźniego twego...
10. ...ni Subaryty, sługi jego.
DobreWiS pisze:3. Pamiętaj, aby się dla SIPu poświęcić
4. Czcij Ojca Dyrektora swego
5. Nie rozbijaj jedności SIPowego stadka
6. Nie cudzoforumuj
7. Nie podkradaj forumowiczów i klientów
8. Nie mów fałszywego świadectwa przeciwko SIPowi swemu; prawdziwego tym bardziej
9. Nie pożądaj Mumii bliźniego twego...
10. ...ni Subaryty, sługi jego.