Powitanie
Re: Powitanie
kris82, super
,że jesteś zadowolony , nie ma problemu, zawsze pomogę 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
witam wszystkich,
od soboty jestem szczęśliwą posiadaczką Justynki 1.2 z 1992 roku :)
co prawda do pełni szczęścia brakuje mi prawa jazdy {nie wspominając o takich rzeczach jak chociażby zimówki
} ale powoli i do tego się dojdzie ;)
drugie subaru w rodzinie {po imprezie cywilnej z 2005 ;)}
pozdrawiam :)
od soboty jestem szczęśliwą posiadaczką Justynki 1.2 z 1992 roku :)
co prawda do pełni szczęścia brakuje mi prawa jazdy {nie wspominając o takich rzeczach jak chociażby zimówki
drugie subaru w rodzinie {po imprezie cywilnej z 2005 ;)}
pozdrawiam :)
Witaj absinth
burat, masz niestety rację - nie jest to to, co "czinkłaczento w holenderskim gazie", ale jak się nie ma co się lubi...
Dzięki Piter i vice versa
burat, masz niestety rację - nie jest to to, co "czinkłaczento w holenderskim gazie", ale jak się nie ma co się lubi...
Dzięki Piter i vice versa
dziewczyny witamy szczególnie serdecznie!! 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
kris82, ale wiesz jak ciężko będzie ci tę tezę tu udowodnić ,że subaru nadaje się do jazdy
absinth, witamy serdecznie
absinth, witamy serdecznie
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
-
jaremy
- 0 gwiazdek
- Auto: szukam outbacka z rocznika 1999-2002
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witam wszystkich. Jestem z łodzi i niedawno zainteresowałem się subaru a dokładniej outbackiem. Na chwilę obecną takiego szukam w roczniku 99-02 w rozsądnych pieniądzach, a napewno doinwestowanego. pozdrawiam wszystkich
pozdrawiamy! 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
baty za bycie w ukryciu taki czas 
Witam
Jestem z Warszawy. Miłośnikiem subaru jestem już od dawna. W sobote stałem się szczęśliwym posiadaczem wymarzonego białego WRXa
Pozdrawiam
Jestem z Warszawy. Miłośnikiem subaru jestem już od dawna. W sobote stałem się szczęśliwym posiadaczem wymarzonego białego WRXa
Pozdrawiam
Ik keerde terug naar het land meerdere schepen. Hoe mooi huis 
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 108 razy
- Polubione posty: 169 razy
Czy to znaczy ,że masz dla mnie fajną furę ?Piter 35 pisze:Ik keerde terug naar het land meerdere schepen. Hoe mooi huis
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
O ile kumam to heretyckie narzecze, to raczej, że wracał z przesiadkami i że podoba mu się w domu
BTW - Piet, dit is een studie van een nieuwe markt?
BTW - Piet, dit is een studie van een nieuwe markt?
Witam wszystkich nowych 
Sugerujesz WiS, że już nie tylko niemieckie będzie sprowadzał?
WiS pisze:BTW - Piet, dit is een studie van een nieuwe markt?
Sugerujesz WiS, że już nie tylko niemieckie będzie sprowadzał?
Czarownica prawdę Ci powie :D
Dokładnie , nowy rynek został już dawano mocno przeanalizowany a teraz podbój 
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35 jakbyś tam widział zielone wrxy sedan bugeye to daj znać 
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Zielone są teraz na topię
Ok popatrzę
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
esilon, jeszcze nie kupiłeś

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
oj James James,
nastepnego dnia po wycieczce na prawym w Twoim Astonie lece do SIPu po MY11 sedan

nastepnego dnia po wycieczce na prawym w Twoim Astonie lece do SIPu po MY11 sedan
mi się właśnie podobają a to rzadkość, oglądałem auto Leinada i takie zielone to jest to. myślę o takim od czasu do czasu a zazwyczaj taki kolor to LHD i trzeba przekładać.Piter 35 pisze: Zielone są teraz na topięOk popatrzę
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Podobno tamtejsze auta co nieco walą rybamiPiter 35 pisze: nowy rynek został już dawano mocno przeanalizowany a teraz podbój
Oczywiście mówimy o Astonie z angielską kierownicą?esilon pisze: po wycieczce na prawym w Twoim Astonie
Bo ta zieleń nazywa się "butelkowa" i to rodzi pozytywne skojarzenia emocjonalneinquiz pisze: takie zielone to jest to
I są zdecydowanie ładniejsze od tamtejszych kobietWiS pisze:Podobno tamtejsze auta co nieco walą rybamiPiter 35 pisze: nowy rynek został już dawano mocno przeanalizowany a teraz podbój![]()
Czarownica prawdę Ci powie :D