i gorączkowo przeskrolowałem całą stronę licząc, że zobaczę Monikę w mini. A tu zonk.So What! pisze: Moniqa, gratulacje W mini Ci do twarzy
Piękny dzień dziś mamy
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Piękny dzień dziś mamy
OMFG, przeczytałem tylko to :

Gratulacje ,fajne auto 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Moniqa gratulacje, jest co opijać 
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
ekhm, a jak tam czarna moc? 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
mały 5150, możesz spać spokojnie Kostka będzie w dobrych rękach moich i Kruszyna 
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 131 razy
- Polubione posty: 201 razy
Moniqa, a co na to Hans?
Gratulacje
Gratulacje
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.
zapraszam ale zaznaczam że za wizyty u specjalistów powodowane uszczerbkiem na psychice nie płacęjarmaj pisze:Moniqa, gratulacje, zarąbisty wózek!![]()
I od razu zapisuję się na przejażdżkę (na prawym rzecz jasna)
So What! pisze:Moniqa, gratulacjeW mini Ci do twarzy
musi być równowagaWiS pisze:
Tak czy inaczej, fajny wózek - frakcja aut metroseksualnych rośnie na forum w siłę
vibowit pisze:Moniqa, gratulacje.
Super maluch!
vicu pisze: Gratulacje
Kruszyn pisze:Gratulacje ,fajne auto
Arti pisze:Racja. Zapomniałem pogratulować dziarskiego wozu. Gratuluję.
inquiz pisze:Moniqa gratulacje, jest co opijać
barbie pisze:Monitor, cudny miniak, gratsy
przyjdzie wiosna to może będzie sesja w mini przy mini, na mini, pod miniArti pisze:OMFG, przeczytałem tylko to :i gorączkowo przeskrolowałem całą stronę licząc, że zobaczę Monikę w mini. A tu zonk.So What! pisze: Moniqa, gratulacje W mini Ci do twarzy
Hans jak przystało na faceta z klasą jest tolerancyjny i w pełni rozumie moją słabość i zauroczenie. Chyba przypadli sobie do gustu poniewaz dziś rano obyło się bez foszka (fakt, wczoraj mu wytłumaczyłam a na koniec dałam cmoka w lusterko).mam nadzieję że znajdę mu dobry dom i będą sobie czasem razem jeździć na wycieczki...ładnie razem wyglądająrrosiak pisze:Moniqa, a co na to Hans?
Moniqa, dopiero zauważyłem , piękne autko
Gratulacje 
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Moniqa, no piękny, bardzo kobiecy. Gratuluję.
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
ulalala, szykuj sobie miętką poduszke pod tyłek, bo to strasznie twarde autoMoniqa pisze:oto Mysza(narazie tylko takie byle jakie foto )
Ale gratki, bo jednak jest śliczne i będzie Ci do skarpetek pasować
if anyone asks...i'm a bubbly ray of sunshine, coated with sweetness.
trzymamy za słowo!!Moniqa pisze: będzie sesja w mini przy mini, na mini, pod mini![]()
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
No proszę, a jednak się da obniżyć cenę paliwa. I nagle nie przeszkadza wyższy VAT, cena baryłki, USD/PLN. Czary...
http://biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/ ... otych.html
http://biznes.gazetaprawna.pl/artykuly/ ... otych.html
dziękiPiter 35 pisze:Moniqa, dopiero zauważyłem , piękne autkoGratulacje
Szugar! no jak nie jak tak...tak jak w WysowejLouCyphre pisze:A przewieziesz mnie Honey ? Śłiczne, takie omnomnom
Git malina, gdyby nie uszy to bym się "ciachała" dookoła głowyWRC fan pisze:Git Mysza ! Hotheczowa frakcja rośnie w siłę
kobiecy ale z pazurkiemliwit pisze:Moniqa, no piękny, bardzo kobiecy. Gratuluję.
nie jest tak źle, mimo że jest na 17 to daje rade. Dokładnie, ciekawe czy jak będę jeździć w miniakowych skarpetkach to mysza będzie jeszcze szybsza?zagatka pisze: ulalala, szykuj sobie miętką poduszke pod tyłek, bo to strasznie twarde auto![]()
Ale gratki, bo jednak jest śliczne i będzie Ci do skarpetek pasować
eMTi pisze:trzymamy za słowo!!Moniqa pisze: będzie sesja w mini przy mini, na mini, pod mini![]()
Moniqa pisze: Szugar! no jak nie jak tak...tak jak w Wysowej
Ale wtedy odpiłowanie dachu będzie potrzebne :D
Srutu tutuMoniqa pisze: przyjdzie wiosna to może będzie sesja w mini przy mini, na mini, pod mini![]()
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
Do roboty spamarzemały 5150 pisze: Srutu tutu![]()
![]()
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
mały właśnie zgłosił na łączoną sesję w stroju siatexa przy Żlemały 5150 pisze:Srutu tutuMoniqa pisze: przyjdzie wiosna to może będzie sesja w mini przy mini, na mini, pod mini![]()
![]()
Audi A4 Quattro 2.0TDI nie jest szybsze ze startu zatrzymanego od Imprezy 2.5 N/A z mułowatym 4EAT. Tak, jestem dresem, ścigałem się spod świateł.
W ogóle, serdeczne pozdrowienia dla miłego kierowcy Audi.
Zazwyczaj słyszę tam szur-szur-szur (no taka miejscówka
), w przypadku Audi nic nie było, więc najwyraźniej ten haldex(?) daje radę.
Zazwyczaj słyszę tam szur-szur-szur (no taka miejscówka
To kiedy start na 1/4 milicitan pisze: Tak, jestem dresem, ścigałem się spod świateł.
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa