S SUBARU IMPREZE 2.0R 160ps
					Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
	Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- 
								Konto usunięte								
 - 6 gwiazdek
 - Polubił: 14 razy
 - Polubione posty: 19 razy

Re: S SUBARU IMPREZE 2.0R 160ps
dzudok, moim zdaniem rozwiązaniem rebusu jest: "napić się kawy, czy nie napić, oto jest pytanie"

hehe no chociaz jeden sie zainteresował,Konto usunięte pisze:dzudok, moim zdaniem rozwiązaniem rebusu jest: "napić się kawy, czy nie napić, oto jest pytanie"
a rozwiazanie to jak walne kawe latam jak zły
- rbart
 - 0 gwiazdek
 - Auto: wkrótce subaru - pomożecie?
 - Polubił: 0
 - Polubione posty: 0

nie jeden, nie jeden, ...ja ciągle sprawdzam, ale cena w dół nie idziedzudok pisze: hehe no chociaz jeden sie zainteresował,
UP!
Potencjalnie(w najbliższej przyszłości) kupię Subaru (Impreza/Legac/Justysia ewentualnie też się załapie;) ) 2.0 N/A 1998-2002, powiedzmy, że około 12 tys. zł, chętnie mniej.
Kandydatów a w szczególności kandydatki zapraszam na CASTING na PW ;)
						Kandydatów a w szczególności kandydatki zapraszam na CASTING na PW ;)
witam no dobra maszyna musi kosztowac,dodatkowo musze i tak jeszcze potem dodac sporo kasy do WRX i jeszcze go znalezc co jest nie lada wyczynem (dobry egzemparz)ostatnio kolega z forum który interesował sie moim egzemparzem MikeAnonim kupił taka subarke jak moja w dobrej cenie lecz od razu sa jakies problemyrbart pisze:nie jeden, nie jeden, ...ja ciągle sprawdzam, ale cena w dół nie idziedzudok pisze: hehe no chociaz jeden sie zainteresował,, może raty 50/50?
![]()
UP!
link http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.php?f=3&t=5767
oby to była duperela,i nie trzeba wydawac kupe kasy,a kazdy wie ille kosztuje subarowe nic
pozdrawiam wszystkich
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 
burat
rozgladam sie lecz najpierw musze sprzedac srebrna
Bergen ja pijam codziennie 1sztuke góra 2 wiec daje rade :thumb:podkreslam małe filizaneczki !!!!!

dzudok pisze: ja pijam codziennie 1sztuke góra 2
nie wiem, czy nie zdrowiej byłoby nie pić w ogóle, ale od kiedy zacząłem pić właśnie tak jak powyżej, to ciśnionko się ustabilizowało na poziomie 120/70 i "wada" (-0,5 ; -0,25) wzroku zniknęła
E tam. Przyzwyczaiłeś się do tego, że niedowidzisz i tyle.j33mbo pisze:nie wiem, czy nie zdrowiej byłoby nie pić w ogóle, ale od kiedy zacząłem pić właśnie tak jak powyżej, to ciśnionko się ustabilizowało na poziomie 120/70 i "wada" (-0,5 ; -0,25) wzroku zniknęła
Hmmm.. ja walę 4-5 kaw dziennie, ale ciśnienie mam ok. na razie. Choć, zdaje się, jestem trochę starszy od Ciebie.
czarne jest piękne...
						- Alan, Alan, Alan!
 - 6 gwiazdek
 - Auto: WiśniaNieWiśnia
 - Polubił: 130 razy
 - Polubione posty: 365 razy

ja 3-4 duże kubki sypanej*, a ciśnienie mam raczej wyższe niż niższe, bo inaczej zasypiam.vibowit pisze: Hmmm.. ja walę 4-5 kaw dziennie, ale ciśnienie mam ok. na razie. Choć, zdaje się, jestem trochę starszy od Ciebie.
*niestety kawa z
*pisałem przed pierwszą kawą.
- 
								Konto usunięte								
 - 6 gwiazdek

Se dzisiaj antidotum kofeinowe sprawiłem wraz z pobocznymi...

Dolce far niente 
FUX pisze:Se dzisiaj antidotum kofeinowe sprawiłem wraz z pobocznymi...
- 
								Konto usunięte								
 - 6 gwiazdek

Może od razu do ekspresu kupi sobie kolega imprezę. Będzie okazja, żeby pozbyć się seicento żony  

Konto usunięte,  seicento nie jest Żony... 
dzudok, uwierz, że to, co leży na sklepowych połkach, to nawet do kawy, aromat tejże jest dodawany
 .

dzudok, uwierz, że to, co leży na sklepowych połkach, to nawet do kawy, aromat tejże jest dodawany
Dolce far niente 
						- 
								Konto usunięte								
 - 6 gwiazdek

oj trochę Cię podpuszczam, kolega  dzudok się męczy z tą sprzedażą, trzeba mu pomóc  

Konto usunięte,  jeszcze nie teraz...
Bliżej mi do campera, tylko siana brak...

No i odpowiedniego nawisu inflacyjnego...

Bliżej mi do campera, tylko siana brak...
No i odpowiedniego nawisu inflacyjnego...
Dolce far niente 
						- 
								Konto usunięte								
 - 6 gwiazdek

FUX pisze: dzudok, uwierz, że to, co leży na sklepowych połkach, to nawet do kawy, aromat tejże jest dodawany
Jak nam powiesz, że masz kawę direct z Kolumbii, to się załamię ze swoimi kapsułkami Nespresso
To coś takiego, jak zennony i aluminiowe dywaniki w subaru...Konto usunięte pisze: Nespresso
Dolce far niente 
vibowit pisze: E tam. Przyzwyczaiłeś się do tego, że niedowidzisz i tyle.
jak będę miał więcej czasu
to przejdę się do lekarza i sprawdzę, bo ciężko mi w to uwierzyć,
przeszkadzało mi to na tyle, że w nocy musiałem jeździć w okularach, teraz absolutnie nie mam takiej potrzeby