S SUBARU IMPREZE 2.0R 160ps
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Re: S SUBARU IMPREZE 2.0R 160ps
Konto usunięte, nie doceniasz FUXa. Andrzej ma własną fermę łaskunów na Sumatrze 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Konto usunięte ja mysle ze przy dobrym STI to kolega by zrezygnował wogóle z kawyKonto usunięte pisze:Może od razu do ekspresu kupi sobie kolega imprezę. Będzie okazja, żeby pozbyć się seicento żony

I Ty w wątku o sushi coś pisałeś o snobizmie?FUX pisze:Se dzisiaj antidotum kofeinowe sprawiłem wraz z pobocznymi...

czarne jest piękne...
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
To w końcu kiedy ma być ta słynna impreza u Fux'a?vibowit pisze: I Ty w wątku o sushi coś pisałeś o snobizmie?![]()
![]()

vibowit, to definicji snobizmu nie wyczerpuje!
Sprzęt do użytju domowego, a nie wystawka przed domem...
Onegdaj widywalem domy/mieszkania, w których domownicy/zwiedzający obchodzili bokami dywany przykryte folią, żeby się nie zakurzyly i nie przydeptal sterczący włos...
Lub wypierd... chata ze 300m kw, która wykorzystana jest może w 1/5, lub robienie elewacji w klinkierze, bo sąsiad tez ma z 5-6 lat po tym, jak się wprowadzono do nowgo domu.
To sa szajby.
Sprzęt do użytju domowego, a nie wystawka przed domem...
Onegdaj widywalem domy/mieszkania, w których domownicy/zwiedzający obchodzili bokami dywany przykryte folią, żeby się nie zakurzyly i nie przydeptal sterczący włos...

Lub wypierd... chata ze 300m kw, która wykorzystana jest może w 1/5, lub robienie elewacji w klinkierze, bo sąsiad tez ma z 5-6 lat po tym, jak się wprowadzono do nowgo domu.
To sa szajby.
Dolce far niente 

FUX, wszystko dobrze, ale o co chodzi w takim razie z twoim avatarkiem ? 

vibowit pisze:I Ty w wątku o sushi coś pisałeś o snobizmie?FUX pisze:Se dzisiaj antidotum kofeinowe sprawiłem wraz z pobocznymi...
![]()

bardzo ładny reaktor ( praca Bergena ?

FUX nie boisz się że wy....wali Ci dziurę w dachu ?

A gość chciał tylko samochód sprzedać... 

Death ain't nothin' but a heartbeat away...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
no dobra, to może ktoś powie mało znającemu się na kawioryźmie adminowi, co też FUX sobie kupił. Bo, że to do kawy to chyba kumam, ale że co?
remek pisze: Bo, że to do kawy to chyba kumam, ale że co?
ano że .93 za 1 kawkę

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
esilon pisze: ano że .93 za 1 kawkę![]()
FUX, a resztę wydaje

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

rrosiak pisze: a resztę wydaje![]()
Tak i przyszywa guziki

FUX, normalnie zawstydziłeś dwóch znanych gadżeciaży forumowych

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
FUX pisze: Lub wypierd... chata ze 300m kw, która wykorzystana jest może w 1/5, lub robienie elewacji w klinkierze, bo sąsiad tez ma z 5-6 lat po tym, jak się wprowadzono do nowgo domu.
To sa szajby.
Jak to mówią "sąsiad ci nigdy nie wybaczy twojego sukcesu"

Stary najlepiej by było to zamontowac u mnie w imrezce w bagazniczku :giggle:nawet kolorystycznie pasujeFUX pisze:Se dzisiaj antidotum kofeinowe sprawiłem wraz z pobocznymi...

Oj. Jeszcze parę dodatków jest potrzebne.dzudok pisze: najlepiej by było to zamontowac u mnie w imrezce w bagazniczku
Miejsca byłoby mało...
Dolce far niente 

FUX pisze:Oj. Jeszcze parę dodatków jest potrzebne.dzudok pisze: najlepiej by było to zamontowac u mnie w imrezce w bagazniczku
Miejsca byłoby mało...

Bilex pisze:A gość chciał tylko samochód sprzedać...

..............a ze srebrna jest tak sprzeda sie to dobrze nie sprzeda tez dobrze

Ostatnio zmieniony 5 lut 2011, o 08:46 przez dzudok, łącznie zmieniany 1 raz.
witaj widze ze temacik kawowy sie przewinoł........no to łykbarbie pisze:dzudok, http://forum-subaru.pl/bb3/viewtopic.ph ... 17#p134217

Ostatnio zmieniony 5 lut 2011, o 08:50 przez dzudok, łącznie zmieniany 1 raz.
no własnie sprzet wyglada skomplikowanie i to nie wszystko w temacie.....do tego Panie kolego nie miesci sie do bagarnika imprezyremek pisze:no dobra, to może ktoś powie mało znającemu się na kawioryźmie adminowi, co też FUX sobie kupił. Bo, że to do kawy to chyba kumam, ale że co?

Ja też, ja teżKonto usunięte pisze:Czy to tu jest ławeczka geriatryczna? Bo chciałbym się dosiąść.

siadajcie i pijciemaf1 pisze:Ja też, ja teżKonto usunięte pisze:Czy to tu jest ławeczka geriatryczna? Bo chciałbym się dosiąść.