Powitanie
Re: Powitanie
dragoon pisze: kompetencja jednego ze sprzedających mnie rozwaliła
no niezbyt długo prowadza Subaru i fakt że lepiej precyzyjnie widzieć co się od nich chce ( w serwisie) ale z moich doświadczeń wynika że się starają
wiem,że to mało istotne,ale zaproponowałem im zamianę kluczyk za kluczyk + dopłate za honde civic type-r 04r,
a sprzedający zadał mi pytanie czy to diesel?
a sprzedający zadał mi pytanie czy to diesel?
dragoon pisze: wiem,że to mało istotne
bo własnie jedna z większych zalet tej firmy w stosunku do innych to jest chęć /otwartość na przeprowadzanie transakcji wiązanych czyli zamian itd, to jest ich duży plus na tle innych a ceny proponowane nie sa wcale tragicznie odbiegające od rynku ( że muszą coś zarobić uważam za normalne;)
tak czy inaczej, CTRa sprzedałem i szukam WRXa LANOSA lub modelu 06-07r i czekam aż mi ktoś podpowie na co zwrócić uwagę przy zakupie i od czego 3mać się z daleka
dragoon pisze: i czekam aż mi ktoś podpowie na co zwrócić uwagę przy zakupie i od czego 3mać się z daleka
no zapewne na silnik, 2,5t mają różne opinie ale w przewadze są takie że prędzej niz później trzeba liczyć sie z koniecznością poprawy fabryki
cos o rdzewiejących klapach bagazników było ................ więcej nie pamiętam
silnik, 2,5t mają różne opinie ale w przewadze są takie że prędzej niz później trzeba liczyć sie z koniecznością poprawy fabryki
no to mnie trochę nastraszyłeś , w lanosach jest tylko 2.5, z tego co widzę w ogłoszeniach w 06-07 rowniez :(
no to mnie trochę nastraszyłeś , w lanosach jest tylko 2.5, z tego co widzę w ogłoszeniach w 06-07 rowniez :(
dragoon pisze: mam mętlik w głowie
sa tacy którym się nie popsuło więc jest szansa,
zresztą jak się świadomie kupi i będzie przygotowanym mentalnie i materialnie na 12kpln lub wiecej na ewentualnego pecha to dlaczego nie
moim zdaniem jeżeli Lanos to tylko STi, jeżeli WRX z 2007 to "seat look"
"seat look" hm ?
dopiero co miałem kupować impreze, a skończy się to na passacie 1.9 tdi
dopiero co miałem kupować impreze, a skończy się to na passacie 1.9 tdi
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
powiem szczerze że nie za bardzo narazie ogarniam forum ale mam nadzieje że to się zmieni
Pocieszę Cię; my też...lepa pisze: nie za bardzo narazie ogarniam forum
Dolce far niente 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
lepa, witaj.

ponawciskaj co się da, najwyżej będziemy ratowaćlepa pisze: powiem szczerze że nie za bardzo narazie ogarniam forum ale mam nadzieje że to się zmieni
Ernest nie ściemniaj tu Kolegi , bo przecież robiliesilon pisze: dragoon, bo nie montowali innych
tu masz dobrą stronkę o imprezach
http://www.4impreza.pl/
Ja do dzisiaj nie wiem jak Chłopaki robią to ,że link jest pod innymi słowami
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
ale jak już udało mi się coś napisać na forum i jest jakiś odzew to mam kilka pytań: a nawet nie kilka tylko milion nawet nie wiem od czego zacząć: mam subaru od tygodnia i mimo że pracuje w branży motoryzacyjnej to jest to marka nowo odkryta ale już wiem że doskonała w swojej prostocie. Muszę odnowić silnik ponieważ ma już 150tyś. przelotu co waszym zdaniem powinienem wymienić ( panewki, tłoki, śruby do wałków uszczelniacze )????? w podpowiedzi Subaru Impreza WRX 2004r. 2.0 turbo 260km tłumik przelotowy lekki program.
A jest ku temu potrzeba?lepa pisze: panewki, tłoki, śruby do wałków uszczelniacze
Dolce far niente 
Powitać nowych

FUX, no chyba właśnie o to kolega się pyta.FUX pisze:A jest ku temu potrzeba?lepa pisze: panewki, tłoki, śruby do wałków uszczelniacze
Czarownica prawdę Ci powie :D