Wypadek Roberta Kubicy - Ronde di Andora
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Re: F1 2011
Aha - on topic - Robert porusza palcami :
http://twitter.com/#!/OfficialLRGP
http://twitter.com/#!/OfficialLRGP
Robert was briefly woken up this morning. He was able to move his fingers, which is encouraging for the rest of his recovery process.
eMTi, dzięki za podniesienie ciśnienia... Super Bowl ogładałem do rana i teraz lekko przysypiam
A Pan Szklarski to może ma kiepski seks i mu wali w dekiel
Swoją drogą to kim jest ten patafian??

A Pan Szklarski to może ma kiepski seks i mu wali w dekiel

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
to chyba AMI wytłumaczy, bo ja nie mam pojęcia, kto on (oprócz wstępniaka, że ma jakąs firmę, która się na rajdówkach reklamowała)...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Ciekawostka - podobny dzwon w cywilnym aucie (masakra)
http://autofoto.pl/blogs/brevka/archive ... recji.aspx
http://autofoto.pl/blogs/brevka/archive ... recji.aspx
fuck, weszło prosto w kierowcę, strażacy mieli nieciekawy widok
Ja gdzieś widziałem fotę z USA, tam to dopiero to dziwnie wyglądało.. może uda mi się znaleźć

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Mista Szklarski jest znany mi z serwisu napisy.info - zdarzylo mi sie w przeszlosci przeczytac pare jego tesktow odnosnie jakichs zdarzen - tak z czystej ciekawosci.
Potem sie poddalem.
Generalnie gosciu jakis oszolomiony i do tego ogolnie "queen of drama" - majac w pamieci historie na temat zamykania wspomnianego serwisu i takie tam.
Generalnie szkoda wegla - moim zdaniem czytajac go i odpowiadajac bedziecie go upewniac jedynie w tym, ze ma cos sensownego do powiedzenia.
Potem sie poddalem.
Generalnie gosciu jakis oszolomiony i do tego ogolnie "queen of drama" - majac w pamieci historie na temat zamykania wspomnianego serwisu i takie tam.
Generalnie szkoda wegla - moim zdaniem czytajac go i odpowiadajac bedziecie go upewniac jedynie w tym, ze ma cos sensownego do powiedzenia.
Jacek "AMI" Rudowski
Zreszta wrzuccie sobie w google Krzysztof Jacek Szklarski i sobie sami wyrabiajcie zdanie.
Jacek "AMI" Rudowski
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
szkoda czasu na niego. eMTi, ciekawe stronki odwiedzaAMI pisze: Zreszta wrzuccie sobie w google Krzysztof Jacek Szklarski i sobie sami wyrabiajcie zdanie.

kumpel mi podesłał, widać strona szklarskiego ma dużo hitów, bo gdzieś to wysoko w guglu wyskoczyło... 

Mysle, ze pan moze chcialby byc kontrowersyjny, a wychodzi mu niestety tylko debilny.
Jacek "AMI" Rudowski
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
nie no, po Twojej wklejce, ja myślałem, że to g00ru f1, prawdziwy mąż stanu - a to jakiś koleś co ma forum, w dodatku 5x mniejsze od tegoeMTi pisze: kumpel mi podesłał, widać strona szklarskiego ma dużo hitów, bo gdzieś to wysoko w guglu wyskoczyło...

teraz to se dodałem punktów

z wątku z "kropki"
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

no grubo, grubo.... ale już pojawiają się bardzo optymistyczne informacje 

Jak człowiek patrzy na te zdjęcia, to to kiedy i czy w ogóle KUB wróci do F1 przestaje mieć znaczenie... do czarnego worka było bardzo blisko.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
WRC fan, każdy większy dzwon jest blisko worka, a jedyne co przesądza o stronie, po której się znajdziemy nazywa się szczęściem. Zawodnicy mają go zwykle bardzo dużo, może dlatego, że zawodowo zarządzają także szczęściem. Bardzo często widać, ile mm zabrakło.
To tak jak z pieniędzmi. Najłatwiej zarabiają je Ci, którzy już je zarobili.
To tak jak z pieniędzmi. Najłatwiej zarabiają je Ci, którzy już je zarobili.
remek pisze: To tak jak z pieniędzmi. Najłatwiej zarabiają je Ci, którzy już je zarobili.
O dobrze gadasz napij się ,

Dziennikarze zadają tak debilne pytania że słuchać się nie da

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
świetne podsumowanie tej medialnej szopkiKruszyn pisze: Dziennikarze zadają tak debilne pytania że słuchać się nie daNormalnie jakby wierzchem do studia jeździli i nie wiedzieli co to jest samochód o pasach to juz nie wspomnę

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
trafne uwagi Krzyśka choć wczoraj trochę mnie wkurzył
http://f1.wp.pl/kat,1775,title,Holowczy ... caid=1bbde

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Bidny ten nasz Robercik
. To jego pasja, która jednocześnie jest dla niego wyzwaniem. Myślę, że on nie potrafiłby żyć inaczej. Podziwiam i trzymam kciuki za jak najszybszy powrót do zdrowia.
A najbardziej to współczuję jego rodzicom, ci to dopiero mają przeżycia
. Z całym szacunkiem dla jego dokonań, ale mógłby sobie darować ten komentarz.

A najbardziej to współczuję jego rodzicom, ci to dopiero mają przeżycia

Jemu to się udało nawet zdjąć dwóch kibicówKUBA pisze: no to raz jeszcze udało mu się zdjąć kurtkę z pasażera w s8, właśnie takim płotem.

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Kruszyn pisze: jakby wierzchem do studia jeździli

Z reguły staram się tu trochę bronić braci dziennikarskiej przed atakami, ale tym razem już nie mogę.
Wczoraj wzruszył mnie prezenterek TVN24, pytaniem (chyba do Hołka) "jak się przygotowuje taki wyścigowy samochód do rajdów"; dziś przebiła ta sama stacja, ekskluzywną rozmową z polską pielęgniarką pracującą we Włoszech nt. "czy Robert się uśmiecha i co dziś zjadł".
Proponuję ciąg dlaszy: rozmowę z salową (może być Włoszka, a co tam, Pałasiński przetłumaczy) nt. "jaką kupkę dziś zrobił Kubica". A potem rzeczony artefakt do fiolek i sprzedawać na portalu TVN24

Mikołaj Sokół w relacji dla rp.pl powiedział, że metalowa wkładka w ramieniu Kubicy, którą miał włożoną w 2003, zgięła się w czasie wypadku
,
ja wiem, widziałem zdjęcia, piznięcie było potężne, ale ta zgięta metalowa szyna przemawia do mnie
http://tv.rp.pl/video/Sport,Komentarze/ ... m-kierunku

ja wiem, widziałem zdjęcia, piznięcie było potężne, ale ta zgięta metalowa szyna przemawia do mnie
http://tv.rp.pl/video/Sport,Komentarze/ ... m-kierunku
j33mbo, jak sam wiesz konkretne konstrukcje są liczone na obciążenia działające w konkretnych kierunkach, tak więc przy solidnym grzmotnięciu "nie w tą stronę, co trzeba" mogła się wygiąć.. One nie są jakieś mega grube i pancerne, ale faktem jest, że potrzeba sporego uderzenia, żeby wygiąć.. Jakby np. złamaniu/zgięciu miała ulec endoproteza stawu biodrowego, to prędzej by nogę komuś urwało
Super, że kubek się regeneruje prawie jak Wolverine, lub jak -jak to kumpel z biura stwierdził - jak T1000

Super, że kubek się regeneruje prawie jak Wolverine, lub jak -jak to kumpel z biura stwierdził - jak T1000