co chcesz mi powiedzieć? że sztabka w ręce miała przenosić obciążenie w jednym kierunku, a drugim nie?eMTi pisze: konkretne konstrukcje są liczone na obciążenia działające w konkretnych kierunkach
"nie wydaje mnie się"
co chcesz mi powiedzieć? że sztabka w ręce miała przenosić obciążenie w jednym kierunku, a drugim nie?eMTi pisze: konkretne konstrukcje są liczone na obciążenia działające w konkretnych kierunkach
widac, ze kierowca trzymal gaz ( "gaz, k... gaz" !! ) do koncaWRC fan pisze: Kolejny przykład "cywilny"
"Kim jesteście, że uzurpujecie sobie prawo do publicznego prezentowania swoich opinii na temat tego co powinien robić a czego robić nie powinien Robert Kubica? Kim jest dla Was Kubica? Co takiego od Was dostał, co takiego Wam zawdzięcza, że czujecie się uprawnieni do takich sądów? Na jakiej podstawie je wyrażacie? Siedzi jeden „ekspert” z drugim „ekspertem” i dyskutują przed kamerami lub radiowymi mikrofonami, co oni by sugerowali lub wręcz jak by się na miejscu Kubicy zachowali"barbie pisze:Mnie się słabo robi jak to wszystko oglądam/czytam/słucham.
owoc666 pisze: Podobno były naciski na pilota...
Krótko mówiąc: jeśli coś jest płytką, czyli jest długie, płaskie i niezbyt szerokie, to najlepiej będzie pracowało na rozciąganie, nienajgorzej na skręcanie, ale na zginanie, gdy siła jest przyłożona równolegle do najkrótszego boku czy ściskanie (wyboczenie!) słabo.j33mbo pisze: że sztabka w ręce miała przenosić obciążenie w jednym kierunku, a drugim nie?
Konto usunięte pisze: To co wyprawiają media już od dawna przekracza granice dobrego smaku.
WRC fan pisze: Dziś TVN mówił coś o odczytywaniu danych z czarnej skrzynki Skody![]()
barbie pisze: Mnie się słabo robi jak to wszystko oglądam/czytam/słucham.