F1 2011
Re: F1 2011
ale będą smażyć zawieszenie 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna

Póki co Nick bardzo dobrze sobie radzi - 1 czas.
ALO ma na kasku miniaturkę kasku Kubicy. Pomyśleć, że to człowiek który powiedział, że jak chcesz mieć przyjaciela w F1, to kup sobie psa. Miło.

kurde, coś mi się wydaje, że Renault ma ten bolid zrobiony na tip-top... tym bardziej szkoda kubka... 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, tak jest w każdej branży...
Co by było, gdyby...
Gdybym dzisiaj mial wiedzę o ....
....
...
...
To bym pierd...
wszystko i mial dupny nawis inflacyjny do wydania.
Niestety, nie da się.
Choć się dzisiaj setnie ubawiłem, jak uslyszałem po ile dzialki na Ołtaszynie chodzą...
Z tysiąca na dwie stówki, bo się nie da wyjechać...
Legendy o laniu fundamentów pod bloki, jak jeszcze planow nie było i zgod na budowę do dzisiaj krążą...
Co by było, gdyby...
Gdybym dzisiaj mial wiedzę o ....
....
...
...
To bym pierd...
wszystko i mial dupny nawis inflacyjny do wydania.
Niestety, nie da się.
Choć się dzisiaj setnie ubawiłem, jak uslyszałem po ile dzialki na Ołtaszynie chodzą...

Z tysiąca na dwie stówki, bo się nie da wyjechać...

Legendy o laniu fundamentów pod bloki, jak jeszcze planow nie było i zgod na budowę do dzisiaj krążą...

Dolce far niente 

FUX, Ty sobie żartujesz z tymi cenami? Faktycznie tak poszły w dół? Wiesz, ja mieszkam tuż obok
No ale Nick dał radę wczoraj, niech naklepie dla Renault maksymalną ilość punktów, a potem zwolni miejsce dla Roberta, a tym samym odpadnie całkowicie zawodnik z dużą ilością punktów i Kubek zdąrzy nadrobić do końca sezonu
Takie nierealne, hiperoptymistyczne marzenia mam. 

No ale Nick dał radę wczoraj, niech naklepie dla Renault maksymalną ilość punktów, a potem zwolni miejsce dla Roberta, a tym samym odpadnie całkowicie zawodnik z dużą ilością punktów i Kubek zdąrzy nadrobić do końca sezonu

eMTi, phone w poniedziałek; tak wczoraj usłyszalem, lecz nie sprawdzałem...
Ten klocek to nawet na gorce byl pobożnym życzeniem, a sam wiesz, że "czystych", bez skaz działek na Oltaszynie nie ma...
Każda ma jakąś wadę!
Ten klocek to nawet na gorce byl pobożnym życzeniem, a sam wiesz, że "czystych", bez skaz działek na Oltaszynie nie ma...

Każda ma jakąś wadę!
Dolce far niente 

Ciekawe co by zrobił reno jakby do powrotu Kubicy, Nick był liderem klasyfikacji. I jeszcze Kubicy szło by zdecydowanie gorzej.
Obstawiam, że nawet jeśli by nie był liderem mistrzostw, tylko zestaw Nick+R31 by działał jak należy, to KUB nie wróci w tym roku do F1. Obym się mylił. Weźcie pod uwagę, że nie ma testów, a sam budowany w Enstone symulator chyba nie wystarczy.
ale że niby co, że baliby się, że kubek się nie wjeździ po takiej przerwie i zajęłoby mu to kilka wyścigów, więc nie zaryzykują?
eMTi, jeśli coś dobrze działać będzie, to tego nie zmienią... Za duża kasa jest wpompowana w ten projekt by decydować się na ruch w rodzaju: podmiana na Kubicę (duża doza niepewności jak mu będzie szło) w trakcie sezonu... No chyba, że będzie buba i nóż na gardle to wtedy zaryzykują...
"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
Jak sobie Senna radził w R31? Nie mogę nigdzie znaleźć wyników.
EDIT:
A znalazłem. Był 5
EDIT:
A znalazłem. Był 5

Z kolei Boullier unikał odpowiedzi na pytanie, co w sytuacji, gdy Heidfeld będzie walczył o mistrzostwo. - Zobaczymy. Bardzo lubimy Roberta i czekamy na jego powrót. Nick wykonuje teraz swoją pracę, a jeśli będzie się liczył w walce o tytuł, wtedy zobaczymy. Nie będzie to łatwa decyzja - przyznał szef Lotus Renault w wywiadzie dla "Rzeczpospolitej".
No jak tak będzie to będą mieli w renault niezłą zagwozdkę

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Normalnie sami szchiści. Przewidują po 70 ruchów do przodu.
Może niech najpierw Kubica wróci do zdrowia, potem do sportu, a wtedy będą/będziemy się martwić kto ma jeździć dalej.
Może niech najpierw Kubica wróci do zdrowia, potem do sportu, a wtedy będą/będziemy się martwić kto ma jeździć dalej.
czarne jest piękne...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
a co w tym trudnego. Jeso 50% szans, że Robert będzie mistrzem w tym roku i 50%, że jednak nie będzie.vibowit pisze: Normalnie sami szchiści. Przewidują po 70 ruchów do przodu.

http://www.f1wm.pl/php/wiad_gen.php?id=20474 może być ciekawy event
Bathurst to kultowy tor (taki mini-Ring w Kangurolandii
)
Link: http://www.youtube.com/watch?v=PIG37Lp4S1A
Jakbym był w Australii to pewnie bym się wybrał (;-))
BTW, remek, Ty jesteś Fordziarz czy DŻieMowiec ?

Link: http://www.youtube.com/watch?v=PIG37Lp4S1A
Jakbym był w Australii to pewnie bym się wybrał (;-))
BTW, remek, Ty jesteś Fordziarz czy DŻieMowiec ?

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
zapewne DŻieMowiec, choć jak wiadomo torami się mało interesujęWRC fan pisze: BTW, remek, Ty jesteś Fordziarz czy DŻieMowiec ?

1. Testy by mogli wymyslic - sadze, ze nie byloby zespolu, ktory by sie nie zgodzil.WRC fan pisze:Obstawiam, że nawet jeśli by nie był liderem mistrzostw, tylko zestaw Nick+R31 by działał jak należy, to KUB nie wróci w tym roku do F1. Obym się mylił. Weźcie pod uwagę, że nie ma testów, a sam budowany w Enstone symulator chyba nie wystarczy.
2. Przeciez w Teamie sa dwa bolidy, a nie jeden...
g.
Nie byłbym taki pewny. Dziwnym trafem Massa po swoim wypadku w 2009 testował w bolidzie GP2...gruby pisze: sadze, ze nie byloby zespolu, ktory by sie nie zgodzil.
Za tym drugim stoi spora kasa.gruby pisze: Przeciez w Teamie sa dwa bolidy, a nie jeden...
tylko rozmiar feli jakoś mało murzyński 

eMTi pisze:tylko rozmiar feli jakoś mało murzyński

Siądzie? ;))
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.