Na razie jeszcze nie. Po operacji moje kolano mogłoby tego nie wytrzymać.
A co więcej niż 10000złDoxa pisze: Mój znajomy się w to bawi, hmm... z tego co pamiętam cena samej ramy przyprawiła mnie o dreszcze![]()
![]()

Na razie jeszcze nie. Po operacji moje kolano mogłoby tego nie wytrzymać.
A co więcej niż 10000złDoxa pisze: Mój znajomy się w to bawi, hmm... z tego co pamiętam cena samej ramy przyprawiła mnie o dreszcze![]()
![]()
No to zrozumiałe. Ale widzę, że nie wykluczone w przyszłościradekk pisze:Na razie jeszcze nie. Po operacji moje kolano mogłoby tego nie wytrzymać.
Nie chcę siać plotek, dokładnie nie pamiętam, ale coś mi dzwoni że ok 2x tyleradekk pisze:A co więcej niż 10000zł
No nieDoxa pisze: No to zrozumiałe. Ale widzę, że nie wykluczone w przyszłości![]()
A to z takimi fajnymi to nie miałem jeszcze do czynienia, na razie tylko takie za ok. 16000zł, ale to cały rower i żeby nie było, to nie mój.Doxa pisze: Nie chcę siać plotek, dokładnie nie pamiętam, ale coś mi dzwoni że ok 2x tyle
Ja narazie tylko więzadło krzyżowe w kolanie mam wymienione no i parę chrząstek usuniętychDoxa pisze: Na dodatek po każdych zawodach jest coś do wymiany. Żebra w szczególności. Nie wiem, jak z innymi częściami ciała
Na pewno nie, 20.000 PLN kosztuje cały rower, sama profi rama do takich zabaw kosztuje ok. 7.000-10.000 PLNDoxa pisze:No to zrozumiałe. Ale widzę, że nie wykluczone w przyszłościradekk pisze:Na razie jeszcze nie. Po operacji moje kolano mogłoby tego nie wytrzymać.![]()
Nie chcę siać plotek, dokładnie nie pamiętam, ale coś mi dzwoni że ok 2x tyleradekk pisze:A co więcej niż 10000zł.
Co nie zmienia faktu, że ciepło się robiPaweł_BB pisze: Na pewno nie, 20.000 PLN kosztuje cały rower, sama profi rama do takich zabaw kosztuje ok. 7.000-10.000 PLN
Paweł_BB, być może to była cena całego roweru, nie przeczę, pamiętam tylko że mną to trochę wstrząsnęłoradekk pisze:Co nie zmienia faktu, że ciepło się robiPaweł_BB pisze: Na pewno nie, 20.000 PLN kosztuje cały rower, sama profi rama do takich zabaw kosztuje ok. 7.000-10.000 PLN![]()
Jak tu kBergen pisze: FUX, bez nerw
Źle panowie z fotoradarami zaczęli się ustawiać na ulicachDoxa pisze: radekk, a co, to źle że ciepło? No chyba, że mówisz o gorączce![]()
Ciesz się, że na to - a jakby tak Cię na seks pozamałżeński skusiła, byłoby pewnie gorzejFUX pisze: panna w banku mnie namówiła,
Przeczekaj.FUX pisze: Rok i x% w plecy. Czekam, aby wyjść na 0 i robie swoje...![]()
![]()
![]()
hogi pisze:
Przeczekaj.![]()
Wierzyc doradcom finansowymWiS pisze:Ciesz się, że na to - a jakby tak Cię na seks pozamałżeński skusiła, byłoby pewnie gorzejFUX pisze: panna w banku mnie namówiła,![]()
BTW - wierzyć kobiecie w kwestiach finansowych...?
Przeczekaj.FUX pisze: Rok i x% w plecy. Czekam, aby wyjść na 0 i robie swoje...![]()
![]()
![]()
Interceptor pisze: Wierzyc doradcom finansowym (nie wazne czy mezczyznom czy kobietom) To nie najlepszy pomysl ...
A co robię....hogi pisze:Przeczekaj.FUX pisze: Rok i x% w plecy. Czekam, aby wyjść na 0 i robie swoje...![]()
![]()
![]()
No właśnie też o tym pomyślałemSo What! pisze: radekk, jeżeli Cię to pocieszy, to nie wszystkie błyskają![]()
Jak taka luneta na trzech nozkach to przenosny fotoradarradekk pisze:No właśnie też o tym pomyślałemSo What! pisze: radekk, jeżeli Cię to pocieszy, to nie wszystkie błyskają![]()
I cały czas liczę na to że to nie był fotoradar tylko jakieś ustrojstwo do jakiś pomiarów, np. natężenia ruchu
Właśnie taki dziwny był, coś jakby luneta. Te przenośne co przeważnie widuje, to są takie dość duże białe skrzynki, a ten był dość mały, ciemno brązowy, albo szary, stał na statywie, przykryty z góry jakąś płachtą, bo lało niemiłosiernie, miał jakby obiektyw i jakieś jeszcze okienko i jakiś kabelek szedł do samochodu. W ogóle stał schowany za wiśniowym Daewoo LeganzaInterceptor pisze: Jak taka luneta na trzech nozkach to przenosny fotoradar![]()
No to byłby nietegesradekk pisze: Jeśli dostane fotkę to 10pkt wleci![]()