dam 10.500esilon pisze:
Konto usunięte, 10 tysi to ja mu dawałem już wczoraj

dam 10.500esilon pisze:
Konto usunięte, 10 tysi to ja mu dawałem już wczoraj
WiS tak sam produkuje?WiS pisze: Trzy flaszki nalewki, gatunek do wyboru (piwno-waniliowa, cytrynowa, pomarańczowo-kawowa, gruszkowa, malinowa, pieprzowo-muszkatołowa...)![]()
:
Żonę mam od tegoKonto usunięte pisze: WiS tak sam produkuje?
Każdy mój przepis na nalewkę kończy się mniej-więcej tak:Konto usunięte pisze: nie korci co by wcześniej popróbować
BracieKonto usunięte pisze: to ciekawszy temat od tego szwajcarskiego przystanku
naszły mnie smakiKruszyn pisze:Potwierdzam ,nalewki wyśmienite
oj oj nie rozpędzaj się bo mysle że unikatowe dwie gruszkowe byłyby aż nadtoWiS pisze: Trzy flaszki nalewki, gatunek do wyboru (piwno-waniliowa, cytrynowa, pomarańczowo-kawowa, gruszkowa, malinowa, pieprzowo-muszkatołowa...)
Myślę ,że gość lubił dmuchać na zimne i wymienił wcześniejvibowit pisze: Piter, a dlaczego rozrząd zmieniany był przy 165 tys.?
EuroKonto usunięte pisze: dam 10tysi i jestem jutro u ciebie
A ,że byś wiedział lubię Wasze przekomarzaniaKruszyn pisze: Na pewno![]()
![]()
![]()
![]()
esilon pisze: oj oj nie rozpędzaj się bo mysle że unikatowe dwie gruszkowe byłyby aż nadto
ale miłe wspomnienia![]()
E, to to tylko ewentualnie latem, dla ochłodyKonto usunięte pisze: dzinik z tonikiem
Odświeżymy?esilon pisze: miłe wspomnienia
Teraz mówimyKruszyn pisze: nic nie powiedzieliście o degustacji
esilon pisze: WiSy tak podniosły poprzeczkę że
WiS pisze: trzaby zrobić jakąś integracje
nie napisane w ogłoszeniu ? brak profesjonalizmu na każdym krokuWiS pisze: to w końcu diesel jest, czy nie...?
vibowit pisze: One zawsze są o 30% droższe od benzyny
Bo to Diesel przerobiony na gaz jest a że to dobra sekwencja bo sprzedawca zacny to wychodzi 28600+5000=33600 myślę że 1400 ekstra jest za te dziwne przyciski do zawieszenia co nie działają:Pesilon pisze:vibowit pisze: One zawsze są o 30% droższe od benzyny![]()
ale to chyba jakis naprawdę specjał bo 22000 + 30% to dopiero 28 600
edit: up
ajax pisze: Bo to Diesel przerobiony na gaz jest a że to dobra sekwencja bo sprzedawca zacny to wychodzi 28600+5000=33600 myślę że 1400 ekstra jest za te dziwne przyciski do zawieszenia co nie działają:P
11 tys damesilon pisze: Kruszyn, czyli jednak kupujesz ?
WiS pisze: Kruszyn napisał(a):nic nie powiedzieliście o degustacji
Teraz mówimy![]()
Beze mnie - wychodząc za obecną żonę uroczyście przyrzekłem nigdy więcej (serioKruszyn pisze: wątku politycznym wyczytałem że można jakiegoś małego pokerka zrobić
WiS pisze: To gdzie i kiedy...?
WiS pisze: To gdzie i kiedy...?![]()
WiS pisze: skakać przez ognisko
WiS pisze: i grać w noża
Kruszyn pisze: tylko teraz to strach jechać