Jak przyjechałem to akurat kończył spawanie w garażu ,więc niedługo dostaniesz jakieś zdjęciaesilon pisze:danikl, gratulacje![]()
a widziałeś tam gdzie kupowałeś tego zielonego niby pieknego bo ja na fotki ciągle nie mogę się doczekać![]()
no chyba że z innego źródła masz auto no to pytanie nieaktualne
Piękny dzień dziś mamy
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 108 razy
- Polubione posty: 169 razy
Re: Piękny dzień dziś mamy
Fura dojechała , zdjęcia już sądanikl pisze: Jak przyjechałem to akurat kończył spawanie w garażu ,więc niedługo dostaniesz jakieś zdjęcia
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Wciąż mam cichą nadzieję że Piter kiedyś tak napisze o moim 928Piter 35 pisze: Fura dojechała
o 964 nawet boję się myśleć teraz
Atomowy Prowokatorku , już jedzie tylko powiedz jaki silnik i kolorBergen pisze: Wciąż mam cichą nadzieję że Piter kiedyś tak napisze o moim 928
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
S4 z manualem, Piterku, S4 z manualemPiter 35 pisze: Atomowy Prowokatorku , już jedzie tylko powiedz jaki silnik i kolor![]()
no, to jest dobry news dla dolnoślązaków.. 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Czekam na pierwsze ofiary wśród ścigantow na obwodnicy... 
Dolce far niente 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
a nie lepiej czekać, żeby nic się nie stało...FUX pisze: Czekam na pierwsze ofiary wśród ścigantow na obwodnicy...![]()
remek, gadalem z jednym kolesiem ze środowisk zblizonych do motocyklowych.
Byś widzial, jak mu się oczy świeciły na mysl o wyścigach wokół Wrocka na środmiejskiej i autostradowej. Stąd mój komentarz...
Byś widzial, jak mu się oczy świeciły na mysl o wyścigach wokół Wrocka na środmiejskiej i autostradowej. Stąd mój komentarz...
Dolce far niente 
barbie pisze: w 2013 podróż do Bielawy będzie zajmować 2h mniej
W 2013 będziesz kangury ganiać a nie włóczyć się po bielawach
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
FUX, ale to przeciez normalne, ze bedzie sciganko. Normalne tez ze znajdzie sie paru debili. To znaczy ze mamy wyczekiwac na ich ubicie sie? Z :winkiem: w dodatku.
nie, na tak długi okres na pewno nie jest projektowanaBergen pisze: Czy obwodnica Wrocławia także będzie brukowana?
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Śmiem powątpiewaćKruszyn pisze:barbie pisze: w 2013 podróż do Bielawy będzie zajmować 2h mniej
W 2013 będziesz kangury ganiać a nie włóczyć się po bielawach
barbie pisze: Łał. No to już w 2013 podróż do Bielawy będzie zajmować 2h mniej
coś Wam się chyba pomyliło...FUX pisze: Czekam na pierwsze ofiary wśród ścigantow na obwodnicy...
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Pierwszy raz od rozpoczęcia budowy domu (a więc od jakichś 4 lat) byliśmy tydzień na nartach. Kurcze, ale było zajebiście!! 
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 21 razy
- Polubione posty: 83 razy
Chyba Cię rozumiem. Ja w tym roku też w końcu pojechałem na narty. Po raz pierwszy od urodzenia się dzieci, czyli też już prawie 4 lata 
Konto usunięte, trzeba było się budować blisko nart

sorry, ale szukam sobie gdzie mogę usprawiedliwień długich dojazdów do Wrocławia,
odkryłem dzisiaj, że mój przydomowy oes trzyma śnieg dłuuugo po tym jak wszędzie już czarno i stopione (jakiś kurde mikroklimat czy cuś?) przez cały tydzień jeżdzenia na budowę (stawiam sam ścianki na urlopie) rano i wieczorem upalanko
,
sorry, ale szukam sobie gdzie mogę usprawiedliwień długich dojazdów do Wrocławia,
odkryłem dzisiaj, że mój przydomowy oes trzyma śnieg dłuuugo po tym jak wszędzie już czarno i stopione (jakiś kurde mikroklimat czy cuś?) przez cały tydzień jeżdzenia na budowę (stawiam sam ścianki na urlopie) rano i wieczorem upalanko
Myslisz, że Ci murarze odliczą?j33mbo pisze: stawiam sam ścianki na urlopie
Dolce far niente 
murarzy już dawno na budowie nie mam, to ścianki GK, i sam sobie je odliczę 
to w sumie dobrze, że już chyba nie będzie śniegu w Alpach, bo byśmy Ci tylko wstydu narobilij33mbo pisze: rano i wieczorem upalanko
FUX pisze: A jaka masz taśmę na lączenia plyt k-g?
ja teraz tylko kręcę płyty bez wykańczania (pierwszą warstwę spoinuję bez taśmy)
wykańczania się nie podejmuję