Pozdrawiamy się
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Re: Pozdrawiamy się
Pozdrówka dla małego 5150, który pchał wczoraj wózek z pudłami na Hrubieszowskiej 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Konto usunięte, z makulaturą czy z puszkami? 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Widze ,że muszę mu dać podwyżkę bo zaczyna być przedsiębiorcą 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
To moje futro !!!!!!!!!! 

In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

Pozdrawiam kierowwce niebieskie imprezy kombi ze świnkami na lusterkach, stojącą codziennie pod moją praca na ostatniej w poznaniu :)
Konto usunięte pisze: Pozdrówka dla małego 5150, który pchał wczoraj wózek z pudłami na Hrubieszowskiej![]()
Chloru pisze: Konto usunięte, z makulaturą czy z puszkami?![]()
Akta Wasze do IPN'u wiozłemKruszyn pisze: Widze ,że muszę mu dać podwyżkę bo zaczyna być przedsiębiorcą![]()

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
czarny WRX sedan ze świniakiem na klapie >= MY09 (niestety nie wyznaję się w nowych subaru) na Alei Niepodległości. Byłem 2 auta z tyłu, ale mnie jakiś cholerny kapelusz w dełu* w poprzek krzyżówki zablokował. W sensie chciałem pomachać 
*użyłem odpowiednich pozdrowień do cioty w dełu także.

*użyłem odpowiednich pozdrowień do cioty w dełu także.
Pozdrowienia dla zielonego forka widzianego dziś na Bukowskiej w Poznaniu koło 15:15
pozdrawiam GTka (granatowego?), z którym przefrunąwszy przez most warszawski we wtorek koło 18 

Pozdrawiam ciemnego hawka WI*, którego dziś wcześnie rano puściłem przy onkologii, a zrewanżował się na Płaskowickiej...
pozdr, rdx
pozdr, rdx
Pozdrowienia dla srebrnego forka z zaciskami od porsche, spotkanego 12 lutego przy bukowskiej...
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Pozdrawiam remka, który miał wstać dziś o 10:00, ale zapewne smacznie śpi, bo nie odbiera telefonu. Tak to jest jak się pisze posty o 4:28 

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 67 razy
- Polubione posty: 74 razy
Wolne zawody tak mająrrosiak pisze: Pozdrawiam remka, który miał wstać dziś o 10:00, ale zapewne smacznie śpi, bo nie odbiera telefonu. Tak to jest jak się pisze posty o 4:28

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
telefon ściszyłemrrosiak pisze: Pozdrawiam remka, który miał wstać dziś o 10:00, ale zapewne smacznie śpi, bo nie odbiera telefonu. Tak to jest jak się pisze posty o 4:28

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Odpozdrawiam. A w zasadzie Wiśnia. Ja przyjechałem odebrać auto trochę później.WRC fan pisze:pozdro dla Dżarmadża

Ja wszystkich z krakowa co machaja a nie pisza 

ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08 I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru