LouCyphre pisze:FUX, A , w którym kierunku od wrocka Cię poniosło ?
Grzegorz pisze: OOo to ja mam podobnie, 70 km
PRA.....
LouCyphre pisze:FUX, A , w którym kierunku od wrocka Cię poniosło ?
Grzegorz pisze: OOo to ja mam podobnie, 70 km
A co?Arno pisze: I tu pojawia sie bardzo zla emocja, zawiść się nazywa!
Ja ci normalnie zazdroszczę, a w ogóle cię juź nie lubię bo masz lepiej!
Gal pisze: jak ktoś cywilizacyjnie zaawansowany, to tylko mieszkanie.
Poprawka. Nie wśród lasów, a wśród wysypisk i chaszczy. Dziki zwierz owszem - dzikie szczury, dzikie karaluchy... Reszta się zgadza, mniej więcej. Dodam tylko brak wody pitnej (poza deszczówką - kwaśną, rzecz jasna).Arno pisze: cywilizacja jaka znamy zostanie doprowadzona do upadku i bedziemy sobie mieszkac wsrod lasow, dzikiego zwierza, co prawda bez uzebienia i umierajac na slepa kiszke, ale za to jak zdrowo.
Potrzeba matką wynalazku. Pan nie bój żaby.Arno pisze: najzabawniejsze jest to, ze nie ma ludzi, ktorzy wiedza jak budowac prymitywnie.
Arno pisze: A najzabawniejsze jest to, ze nie ma ludzi, ktorzy wiedza jak budowac prymitywnie.
a jak myślisz...Gal pisze: I KTO BĘDZIE TO CAŁE CHOLERSTWO GRABIŁ JAK OPADNIE!!!?
O właśnie. Życie w domu jest straszne.Gal pisze:Update:
Dzisiaj za oknem kwitną:
na biało
- czereśnie i magnolie
na żółto
- forsycje i mahonie
na różowo
- magnolie, brzoskwinie i nektarynki
na fioletowo
- hiacynty
na niebiesko
- barwinek
kolorowo i po ziemi
- bratki, krokusy. tulipany, żonkile...
Za chwilę dołączą wiśnie, jabłonie, morele i stada pomniejszego badziewia.
I KTO BĘDZIE TO CAŁE CHOLERSTWO GRABIŁ JAK OPADNIE!!!?
vibowit pisze: O właśnie. Życie w domu jest straszne.![]()
Kawior samodzielny to nie kawior, to łże-kawiormisioo pisze:powyższe to wersja pasztet, ew. dla "samodzielnych" kawiorów - tzn bez wynajmowania pomocy do tych wszystkich czynności.
a ja to lubię o ! właśnie kończę kostkę układać wokół domu, na podjeździe i szopie. Fachowcy od kładzenia kostki zaśpiewali takie pieniądze, że żona (pensja nauczycielki) się zbuntowała i powiedziała że sami se założymy. Idzie nam naprawdę nieźle, sąsiad pożyczył ubijarkę, nie niszczymy trawnika, nic nas nie goni, nie ma nerwów że coś sknocą, same plusymisioo pisze: I tak k...a do zaj...nia
Jasne - igliwie i liście w rynnach, szyszki na całej posesji (dzieci uczą się od urodzenia, że ten Newton miał jednak rację) i cień - cień przez cały rok!Konto usunięte pisze:Nie ma to jak leśna działka
Jeżeli las iglasty, to o komarach przez pół roku zapomniałeś napisać....Gal pisze: i cień - cień przez cały rok!
DziękiWRC fan pisze: Jeśli do to tylko w takiej okolicy jak So What!
Wszystko zależy od tego jak jest zbudowany. Mieszkałem przez rok w (niby nowoczesnym i luksusowym) apartamentowcu na ul. Zakątek w Krakowie. Rozkład mieszkania super. Lokalizacja i otoczenie super. Niestety wykonawca przyoszczędził na materiałach. Wszystko było słychać. TragediaWRC fan pisze: blok/apartamentowiec to jest to :)
Nie martw się, z tego się wyrasta :)WRC fan pisze: uważam, że blok/apartamentowiec to jest to :)
ky pisze: Nie martw się, z tego się wyrasta :)
EterycznyŻołądź pisze: rzejący eko groszek WTF?! Znaczy z wasabi? Mniam, też lubię.