precz z poduszkami !
Regulamin forum
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
Zanim założysz nowy wątek, poczytaj najczęściej zadawane pytania
- lucza
- 4 gwiazdki
- Auto: babcie ra 95 i 96
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
precz z poduszkami !
Witam i o radę pytam,jeśli wywalę w swoim subaru impreza '99 cały system poduszek powietrznych (poduszki x2,czujniki,komputer sterujący,instalacja) czy mój CPU się obrazi? czy będzie mrugał lub świecił do mnie kontrolką z poduszek? czy mogę się spodziewać innych problemów? nie jestem pewien czy CPU jest jakoś sprzęgnięty z komputerem sterującym poduszkami,dzięki za rady i pozdro!
JAZDA SUBARU-BEZCENNE!!! ZA BENZYNE ZAPŁACISZ KARTĄ MAESTRO!!
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Re: precz z poduszkami !
Będzie radośnie świecił kontrolką. I tyle.
Na szczęście to samochody jeszcze z czasów, kiedy z powodu takich drobiazgów auto nie stawało w szczerym polu.
Mi się to nawet podoba. Urozmaica monotonię zegarów i dobrze komponuje się z kontrolką niedziałającego ABS.
Na szczęście to samochody jeszcze z czasów, kiedy z powodu takich drobiazgów auto nie stawało w szczerym polu.

Mi się to nawet podoba. Urozmaica monotonię zegarów i dobrze komponuje się z kontrolką niedziałającego ABS.

Jak już się tak dzielimy stylizacją wnętrza, to u mnie CHECK ENGINE i "cruise" czasami - ten miga nawet. Dyskoteka normalnie. 
Mnie to wkurza, mam prawie wygaszoną deskę - wystarczy, a te dwie dziadygi świecą zawsze na maksa.

Mnie to wkurza, mam prawie wygaszoną deskę - wystarczy, a te dwie dziadygi świecą zawsze na maksa.
- lucza
- 4 gwiazdki
- Auto: babcie ra 95 i 96
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
ok dziękuje pieknie za wszystkie rady,no i w sobotę do dzieła
,pozdrawiam.

JAZDA SUBARU-BEZCENNE!!! ZA BENZYNE ZAPŁACISZ KARTĄ MAESTRO!!