Rocznik 2004 przebieg 77700km
2,5 XT 210 KM
Auto sprowadzone ze szwajcari w 2009 jako bezwypadkowe, i cały czas serwisowane najpierw ASO w Szwajcarii potem u mnie.
2 kpl kół
Szyberdach, skóra, i inne bajery
Musze przyznać szczerze, że tak pedantycznego klienta jeszcze nie spotkałem , auto jest dosłownie w idealnym stanie , cokolwiek było do zrobienia/poprawienia jest zrobione, łącznie z dużym przeglądem ! bo mineło 5 lat .
Mam do tego auta , wykresy mocy, logi , etc. Oraz do wglądu wszystkie FV za naprawy.
Powiem Wam szczerze, że parę miesięcy temu , mówiłem klientowi że jak będzie sprzedawał kiedyś to auto, to niech mi da znać, bo aż żal by było , jak by taki egzemplarz poszedł gdzieś w świat a nie na forum, i własnie przyszła ta pora, klient chce nowego Leagcy/Outbacka.
Naprawde jak ktoś chce kupić dobry , zadbany egzemplarz, to niech się nawet nie zastanawia !
Cena
52000 zł
O szczegóły zakupu proszę dzwonić bezpośrednio, a w sprawach technicznych jak najbardziej prosze mnie pytać
P. Aleksander Żmuda
tel.512-169-537
Mam wiecej zdjęc dla zainteresowanych

Prześledziłem historie auta u mnie i tak: przy 64 tys. , cały kompletny rozrząd , wszystkie oleje, płyny, filtry. Niedawno ( w grudniu) wymienione klocki przód i tył + przegląd, w październiku nówka przepływomierz. Nowe opony letnie, ale nie pamietam jakie.