Tak to rozumiem. Taka mobilizacja. Z sympatii do forumowiczów kropki i ze złośliwości dla SIP oczywiście oddałem głos (na kropkę rzecz jasna)

Pieniądze nie maja być przekazane na organizacje plejad bo na to sip ma.remek pisze:dodadzą do wygranych 15k, drugie 15k i budżet Plejad będzie większy o 30k. W przypadku wygranej, a jak nie to będzie normalny, czyli taki jak założyli, że będzie .
Tak to rozumiem. Taka mobilizacja. Z sympatii do forumowiczów kropki i ze złośliwości dla SIP oczywiście oddałem głos (na kropkę rzecz jasna)![]()
A jak nie zdobędą tej nagrody, to nie będą?panpremo pisze: Pieniądze maja być na cele charytatywne dla zniszczonej Japonii.
ky chapeau bas!ky pisze:A jak nie zdobędą tej nagrody, to nie będą?panpremo pisze: Pieniądze maja być na cele charytatywne dla zniszczonej Japonii.
r.
panpremo pisze: Pieniądze nie maja być przekazane na organizacje plejad bo na to sip ma.
Pieniądze maja być na cele charytatywne dla zniszczonej Japonii.
Tu nie chodzi o wyznanie miłości SIP-owi tylko niektórych to mobilizuje ze w jakimś tam rankingu Subaru jest niżej niż Peugeot 306 czy alfa...
a e-mail został wysłany 2011-03-16 15:11, więc pierwotnie idei nie przyświecał szlechetny cel i chyba nadal nie jest on oficjalnie zatwierdzonyThan_Junior 2011-03-17 o 18:49 na kropce pisze:a gdyby sie tak mialo faktycznie stac, ze nasz "fanklub" dostanie te 15 tys, to moze w swietle aktualnych wydarzen .... przeznaczyc je na cele charytatywne w kraju kwitnacej wisni...? oczywiscie tylko za zgoda wiekszosci forumowiczow. Taka luzna mysl...
A jak zdobędą to nie warto się do tego przyłożyć?Bilex pisze:ky chapeau bas!ky pisze:A jak nie zdobędą tej nagrody, to nie będą?panpremo pisze: Pieniądze maja być na cele charytatywne dla zniszczonej Japonii.
r.
Nic nie ucięło, taka propozycja padła na forum już po mailu i pewnie będzie zaakceptowana.remek pisze: panpremo, a to widocznie w zacytowanym przez Konto usunięte coś się ucięło
Dobrymi intencjami to piekło jest wybrukowane...panpremo pisze: Myślę, że zamiast bawić się w wójka ciętą ripostę lepiej się zebrać i zdobić coś dobrego, nawet po to żeby pokazać, że użytkownicy Subaru są razem pomimo tego, że mają 2, 3 czy 5 swoich forumów internetowych.
Zrobicie jak chcecie ...
panpremo pisze: Myślę, że zamiast bawić się w wójka ciętą ripostę lepiej się zebrać i zdobić coś dobrego, nawet po to żeby pokazać, że użytkownicy Subaru są razem pomimo tego, że mają 2, 3 czy 5 swoich forumów internetowych.
Zrobicie jak chcecie ...
1. Ktoś powiedział, że dobroczynność to tak naprawdę usługa uciszania wyrzutów sumienia. Bardzo brutalna, a za razem celna wypowiedź, z którą się zgadzam, bo sam czasem korzystam z takich usług, choć moja liberal guilt jest na niskim poziomie.panpremo pisze: Myślę, że zamiast bawić się w wójka ciętą ripostę lepiej się zebrać i zdobić coś dobrego, nawet po to żeby pokazać, że użytkownicy Subaru są razem pomimo tego, że mają 2, 3 czy 5 swoich forumów internetowych.
Zrobicie jak chcecie ...