A czy mnie wzrok myli? On ma hak holowniczy?
S SUBARU IMPREZE 2.0R 160ps
					Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
	Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: S SUBARU IMPREZE 2.0R 160ps
Faktycznie ładny! Co prawda nie zielony a szmaragdowy ale to szczegół 

Przed ostatnio widziałem Kia Picanto z hakiemmaf1 pisze: A czy mnie wzrok myli? On ma hak holowniczy?
https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
						Śnieżna zabawa
Ale Impreza?Piter 35 pisze: Przed ostatnio widziałem Kia Picanto z hakiem
Pomyśl sobie Impreza + przyczepa i Jeremy Clarcson już nie narzekał by na campery:D
A może na tej przyczepie była wożnona Impereza WRX STI spec C ver III JDM RA 555 Colin Solber Edition + PPP

A może na tej przyczepie była wożnona Impereza WRX STI spec C ver III JDM RA 555 Colin Solber Edition + PPP
- WiS
 - 6 gwiazdek
 - Auto: Forester turbo, zwany Yetim
 - Polubił: 3 razy
 - Polubione posty: 2 razy

No to akurat nie dziwne, jak wjeżdżasz tym do domu, to odwieszasz razem z kurtką, żeby się w przedpokoju pod nogami nie kopało. Bardzo praktyczny pomysł. Mnie np. w Yarku bardzo haka brakujePiter 35 pisze: widziałem Kia Picanto z hakiem
teraz tylko jedna panienkaKruszyn pisze:dzudok, a panienki gdziedzudok pisze: subaru,kawa,papierosy,wódeczka wystarczy tych uzywek![]()
maf1 pisze:Używki, używkidzudok pisze: subaru,kawa,papierosy,wódeczka wystarczy tych uzywek![]()
A może by tak coś konkretnego w kolorze green?
Nie mówię o zielonej herbacie
oj Panie nazbierało sie pare Gt w garazuPiter 35 pisze:Masz rację, polecam, ładny egzemplarzmaf1 pisze: A może by tak coś konkretnego w kolorze green?
Nie mówię o zielonej herbacie![]()
http://www.22b.eu/index.php?s=full&id=44
to zamontowac taki wciskany kiedy chcesz zakładasz ,,,,,,,,,,,,,kiedys miałem taki w subaru kombiWiS pisze:No to akurat nie dziwne, jak wjeżdżasz tym do domu, to odwieszasz razem z kurtką, żeby się w przedpokoju pod nogami nie kopało. Bardzo praktyczny pomysł. Mnie np. w Yarku bardzo haka brakujePiter 35 pisze: widziałem Kia Picanto z hakiem
wszysto mozliweajax pisze:Pomyśl sobie Impreza + przyczepa i Jeremy Clarcson już nie narzekał by na campery:D
- Alan, Alan, Alan!
 - 6 gwiazdek
 - Auto: WiśniaNieWiśnia
 - Polubił: 130 razy
 - Polubione posty: 365 razy

lodom mówimy nie..... tylko mała mielonaesilon pisze:danikl, no bez przesady![]()
up
- So What!
 - 6 gwiazdek
 - Auto: Giulia V Q4
 - Polubił: 313 razy
 - Polubione posty: 60 razy

Nie wiem, co jarasz, ale widzę, że ma kopadanikl pisze:
No to może poskaczemy ?
AEROBIKowi mówimy nie......nie te latadanikl pisze:
No to może poskaczemy ?