Data prod. 1998 grudzień, data pierwszej rejestracji: listopad 1999 - auto demonstracyjne salonu Subaru w Niemczech.
Auto jest w 70 proc. bezwypadkowe.

Geometria nie była naruszona, co może potwierdzić nie tylko diagnostyka, ale też znany użytkownikom Subaru w stolycy i okolycy Jarek Pielak z Józefowa, który auto klepał i potem serwisował. Można dzwonić i pytać co i jak.
Jeden właściciel w Niemczech i przede mną jeden w PL. W moich rękach od jesieni 2006 roku, kupione z przebiegiem ok. 127 tysięcy i zarżniętym sprzęgłem, które wymieniłem w Józefowie, gdzie zresztą auto było regularnie co 10 tys. serwisowane od chwili przyjazdu do Polski. Przeglądy potwierdzone są na piśmie przez Jarka, mam je do wglądu.
Z poważniejszych rzeczy poza sprzęgłem wymienione zostały uszczelki pod głowicą i tylny dyfer. Oryginalny spaliłem dzięki sympatycznym Bułgarom, którzy najpierw porżnęli mi opony nożem a potem sprzedali gumy w rozmiarze z dupy wziętym no i poszło.

Przy 180 tys. przegląd robiony u Wiktora w Żółwinie za Podkową Leśną. Wymienione płyny, świece, łączniki stabilizatorów i jeszcze kilka drobiazgów, których nie pamiętam, ale wciągnęli je do komputera, też można dzwonić i pytać. Wtedy też znów robiłem geometrię, było to jesienią zeszłego roku - chyba mam gdzieś wydruki do wglądu.
Jesienią dostałem kamieniem spod kół tira w szybę przednią. Przy okazji wymiany zlikwidowane zostały niewielkie ogniska korozji pod uszczelką.
Obecnie auto ma nieco ponad 190 tys. i lekko trącony lewy przód - uszkodzenia widoczne na zdjęciach. Poza tym:
- niewielkie wgniecenie prawych tylnych drzwi na wysokości listwy, bez uszkodzeń blachy ani lakieru.
- lekka wgniotka nad lewym tylnym błotnikiem, minimalny odprysk lakieru.
- osłona prawego halogena pod zderzakiem jest połamana i do wymiany.
- lekko obity tylny zderzak.
- amortyzatory też już nie pierwszej młodości, ale dają radę.
Auto na zdjęciach stoi jeszcze na zimówkach. Na tych samych stalowych felgach jeżdżę latem z gumami, kupionymi w zeszłym sezonie.
Skrzynia, silnik i napęd OK.
Środek szara alcantra, nie zniszczona, szyberdachy sprawne, klima działa, nawiewy też, podobnie jak podgrzewanie foteli przednich i inne podzespoły. Kilka zdjęć na których widać śnieg było robionych jakiś czas temu, stan auta nie uległ od tego czasu zmianie poza warstwą brudu, która go pokrywa - byłem przez kilka tygodni za granicą i się auto zapuściło nieco.
Przegląd i OC jest do jesieni. Dwa kluczyki, pilot do zamka centralnego, papiery serwisowe z Niemiec, brief, potwierdzenie przeglądów w Józefowie. Halogen gratis!

Cena 10 tys.
więcej zdjęć tutaj:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1538637981