Rajdy 2011
Re: Rajdy 2011
no co, tam gorąco jest.. 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Wiesz, w imprezie również maska się podnosi ale żadna kontrolka mnie o tym nie informuje. Jakieś popsute mam to auto 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Jeśli chcesz wyświetlić ten film lub grupę, musisz się zalogować lub zarejestrowaćniuniek pisze:BTW, popatrzcie dokładnie co wyświetla komp.![]()

a to akurat dziwne, bo co to niby za ograniczenie? Zarejestrowanych użytkowników youtube'a są dziesiątki milionów osób. Ciekawe, co osoba wrzucająca film chciała przez to uzyskać i przed kim/czym się zabezpieczyć..
niuniek, to masz faktycznie popsute, bo mnie informuje
Ale tak to sobie podpiąłem do alarmu 

niuniek, to masz faktycznie popsute, bo mnie informuje

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
no pany sezon RSMP się zaczął a tu taka cisza
Sołowow przed Kajtkiem (2.2 sek.) i Bębnem (42sek.) Kuchar swoim "zabytkiem" 4-ty i tylko 23sek. straty do perkusistów.
No i turbodziadek na 10-tym

Sołowow przed Kajtkiem (2.2 sek.) i Bębnem (42sek.) Kuchar swoim "zabytkiem" 4-ty i tylko 23sek. straty do perkusistów.
No i turbodziadek na 10-tym

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Arti, wkleiłeś linka do fullscreena i przez forum nie bangla
No nieźle mu szło, ciekaw jestem, czy w Arenie chłopaczki po każdym przejeździe biegali i poprawiali trasę

No nieźle mu szło, ciekaw jestem, czy w Arenie chłopaczki po każdym przejeździe biegali i poprawiali trasę

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
ale kajtuś nasz kochany dał radę jeszcze bardziej!!! Gratki! 

No i dobrze żeśta te kciuki trzymaliBergen pisze: Trzymajcie kciuki żeby było w pip śniegu w przyszły weekend![]()

Link: http://www.youtube.com/watch?v=B50ToXxVPzA
Jednak wieczorem tego samego dnia jak zjeżdżaliśmy z odcinka zaczęło sypać. I sypało całą noc. A w piątek przyszedł mróz i skuł to wszystko, łącznie z ziemią i tym "polewanym" lodem tak, że później Drugi Widoczny z Księżyca Obiekt (czyt. delegat pzm) nie chciał uwierzyć że trasa wiedzie po szutrze - tu cytat - "no kurwa przecież sikałem na to i nie wsiąka, to asfalt jest". Wbijałem w to zmarźnięte "coś" pręty na taśmowaniu i faktycznie mógł się chłop pomylić... Teraz wyobraźcie sobie krętą jak kiszki barana, rozoraną ciągnikami, gruntową leśną drogę, pełną nieregularnych kolein, dołów i pagórków, która nagle zastyga na kamień w takim kształcie, a następnie JUŻ PO ZAPOZNANIU wszystkie te koleiny, góry, doły, pieńki a'la Loeb i inne niespodzianki zostają przykryte śniegiem. Jechałem odcinkami w piątek wieczorem i with the greatest respect, ale przy OS Kartuzy kochany Jodłownik wydaje się być średnio interesujący

Kreska oczywiście miała swój malutki akcent na rajdzie:

Aluminiowych bez wlotów nie robiom. Z tyłu ma "GL", nie peniajpablonas pisze: A co jej na masce wyrosło?

fik mi... i że niby to testy i że niby na 80% jechał? 

- pablonas
- 5 gwiazdek
- Auto: Zielone z turbinom i srebrne też z turbinom
- Polubił: 1 raz
- Polubione posty: 0
Cytat za "TopGear Edycja Polska"
Kierowca rajdowy, który tuż po wypadku wraca pieszo na start, wykorzystując czas na udzielenie wywiadu, musi być Finem. "Zniosło mnie o 20cm za daleko w lewo. Kiedy urwało nam klamkę o drzewo, byłem pewien, że jeszcze wyprowadzę auto. Gdy zaczęliśmy uderzać w kolejne drzewa, zmieniłem zdanie"
To Hannu Mikkola
Kierowca rajdowy, który tuż po wypadku wraca pieszo na start, wykorzystując czas na udzielenie wywiadu, musi być Finem. "Zniosło mnie o 20cm za daleko w lewo. Kiedy urwało nam klamkę o drzewo, byłem pewien, że jeszcze wyprowadzę auto. Gdy zaczęliśmy uderzać w kolejne drzewa, zmieniłem zdanie"

To Hannu Mikkola

pablonas,
jak pozwolisz użyję tego cytatu

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

no i pojawiło się coś takiego ciekawe na ile się sprawdzi
http://www.rallyonline.pl/index.php?1&m ... s&&s=31498

http://www.rallyonline.pl/index.php?1&m ... s&&s=31498

no to by się działo

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
burat, trzymam kciuki. Pojedziemy spalić chatę myśliwego

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Chloru, to samo pomyślałem ale on już pewnie zasieki przed domem postawi 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Z tym panem już nie współpracujemy.
Ale zawsze w razie czego poszuka się coś innego. Tylko poza Mikołajkami, bo tu pewnie znowu palanty w strefę euro przejdą.

Ale zawsze w razie czego poszuka się coś innego. Tylko poza Mikołajkami, bo tu pewnie znowu palanty w strefę euro przejdą.

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 524 razy
jarmaj, no ale w odwiedziny wpaść zawsze można.
Ja tam trzymam kciuki. Polski do WRC to był naprawdę świetny rajd. Liczę na powtórkę.

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
na WRC też był świetny i na szczęście to samo uważają zawodnicy i część wizytatorów
Tak więc....