Hehe, to samo napisałem Piterowi - myślę, że to rozsądne i jedyne słuszne rozwiązaniedanikl pisze: To znaczy ,że z tych trzech GT do sprzedania jeden zostaje dla potomka![]()
Piękny dzień dziś mamy
Re: Piękny dzień dziś mamy
Piter 35, no uściskaj Żonę, gratulacje!!!!! 
- Bagażnik nigdy nie jest wystarczająco duży /by Bilex/
Gratuluję Serdecznie :) 
"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej"
Znalazłam forumowego Tate ! Jeszcze tylko ...
Znalazłam forumowego Tate ! Jeszcze tylko ...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
GRA-TU-LA-CJE!!! Dla obojga Autorów tej niespodzianki
PS.
...najpierw forumowy ślub, a zaraz potem forumowe chrzciny... nie wiem, jak moja wątroba to wytrzyma
Już przecież uściskał...liwit pisze:Piter 35, no uściskaj Żonę, gratulacje!!!!!
no na chlejadach będzie oblewanie ślubne i pępkowe 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
To dzieci się biorą od uściskiwania?vicu pisze:Już przecież uściskał...liwit pisze:Piter 35, no uściskaj Żonę, gratulacje!!!!!
Cholera, nie wiedziałem. Trza uważać.
jarmaj pisze: To dzieci się biorą od uściskiwania?
Cholera, nie wiedziałem. Trza uważać.
![]()
Musisz być czujny jak ważka!
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Widzieli ?
http://subaru.pl/forum/viewtopic.php?f= ... ead#unread
Kurna, to byłby piękny dzień, gdybym miał leżące 55k PLN (no pewnie 50k PLN by stykło). Zrzucicie się na mój piękny dzień ?
Fura KOZAK !!!
Pozdrawiam
Grzegorz
http://subaru.pl/forum/viewtopic.php?f= ... ead#unread
Kurna, to byłby piękny dzień, gdybym miał leżące 55k PLN (no pewnie 50k PLN by stykło). Zrzucicie się na mój piękny dzień ?
Fura KOZAK !!!
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Grzesiek_67, zawsze miałem mieszane uczucia co do buga, ale ostatnio zaczynam zmieniać zdanie
A ten faktycznie piękny. Zajrzałem do portfela, mogę dorzucić 1,78 PLN - może być? 
Grzesiu, ja mam dla Ciebie coś lepszego: Type RA Colin McRae - na sprzedaż i taniej, niż ten bug.
Jeździłem nim i śmiem twierdzić, że tego buga to to RA wciągnie bez problemu 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
kris82, eMTi,
Chłopaki kochane, motorek 2,0 Sti (EJ207) na twinscrollu (vf36), z zakutymi gratami...no może być coś piękniejszego ???
Jeszcze tylko głowice (tak jak piszą we wątku) ze "speca" i je fura marzeń. A cena jest, jak dla mnie przynajmniej, bardzo rewelacyjna.
Co do tego RA - nie sądzę eMTi, zanim wypełni się ten ogromnopojemnościowy dolot i nadmucha to wiadro (no musi być wiadro, skoro siedzi FMIC) to ten bug już będzie daleko, daleko z przodu. Poza tym wybacz, nawet seryjne ECU z STi new age a APEXI...to jakby mówimy o czym innym. No i skrzynia. Nie wiem co tam siedzi w RA ale pewnie 5MT z DCCD. Tu jednak 6MT (fakt bez DCCD ale pewnie coś tam można domodzić
).
Zdecydowanie bug, tu nie ma co myśleć sentymentami, tu trza się odepchnąć, szybko i z dołu
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. kris82, luks chłopak jesteś, nawet nie wiesz ile milionów dolców waży ten Twój zet siedemdziesiąt osiem. Serio
Chłopaki kochane, motorek 2,0 Sti (EJ207) na twinscrollu (vf36), z zakutymi gratami...no może być coś piękniejszego ???
Jeszcze tylko głowice (tak jak piszą we wątku) ze "speca" i je fura marzeń. A cena jest, jak dla mnie przynajmniej, bardzo rewelacyjna.
Co do tego RA - nie sądzę eMTi, zanim wypełni się ten ogromnopojemnościowy dolot i nadmucha to wiadro (no musi być wiadro, skoro siedzi FMIC) to ten bug już będzie daleko, daleko z przodu. Poza tym wybacz, nawet seryjne ECU z STi new age a APEXI...to jakby mówimy o czym innym. No i skrzynia. Nie wiem co tam siedzi w RA ale pewnie 5MT z DCCD. Tu jednak 6MT (fakt bez DCCD ale pewnie coś tam można domodzić
Zdecydowanie bug, tu nie ma co myśleć sentymentami, tu trza się odepchnąć, szybko i z dołu
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. kris82, luks chłopak jesteś, nawet nie wiesz ile milionów dolców waży ten Twój zet siedemdziesiąt osiem. Serio
Brak podpisu.
to RA jest też zakute, heble z STi new age i mimo FMIC za bardzo tego nie czuć... a twin scroll? brzmi jak bmw
A tak właśnie, co z tym APEXI nie tak?
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
eMTi pisze: a twin scroll? brzmi jak bmw
No brzmi płasko ale (i tu się odważę nazwać rzeczy po imieniu) ZAPIERDALA od razu i to rakietowo. Heble to w bug rzecz fabryczna
No APEXI jakby mniej wymiarowy, mniejsza rozdzielczość, mniejsza precyzja dostrojenia. Nie wiem na cholerę mi cztery mapy, wolę jedną a dobrą. No i można podjechać z ECU z buga do Katowic
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
4G63T? :PGrzesiek_67 pisze: Chłopaki kochane, motorek 2,0 Sti (EJ207) na twinscrollu (vf36), z zakutymi gratami...no może być coś piękniejszego ???![]()
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
no i powiem Ci, że niuniek sobie zmienił na twinscrolla i..... chce wrócić do seryjnej (lub prawie seryjnej) bo.... brzmi kijowo 
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 313 razy
- Polubione posty: 60 razy
IMO już wrócił.eMTi pisze: no i powiem Ci, że niuniek sobie zmienił na twinscrolla i..... chce wrócić do seryjnej (lub prawie seryjnej) bo.... brzmi kijowo![]()
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
ky pisze: 4G63T
Nie Panie, no jednak Subaru. Silnik jak leży jest git, jak stoi ... to tak ma Skoda
eMTi,
no widzisz, ja jednak taki pure Subaromaniak nie jestem. Jeżeli kosztem fajnego dołu byłby tylko brak bulgotu to ja to akceptuję.
Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- WiS
- 6 gwiazdek
1. Prawie skończona robota, która pojawiła się dziś nagle, wydawała się niemożliwa do wykonania, a jednak się jakoś dało... no prawie. Rano obejrzę i zdecyduję, do czego się toto nadaje. A na razie i zawczasu, się profilaktycznie nawalam, żeby zasnąć bez zbędnych rozważań
2. Wytrawne martini w ilościach dużych, dobre sery spleśniałe w ilościach średnich, szynka tradycyjna z Krosna i ptasie mleczko o smaku cytrynowym w ilościach symbolicznych (a tak po pół kilo).

2. Wytrawne martini w ilościach dużych, dobre sery spleśniałe w ilościach średnich, szynka tradycyjna z Krosna i ptasie mleczko o smaku cytrynowym w ilościach symbolicznych (a tak po pół kilo).
WiS, no dobry zestaw kolacyjny 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- WiS
- 6 gwiazdek
Lekarz zalecił mi unikanie pieczywa.Kruszyn pisze: no dobry zestaw kolacyjny
Errata:
3. Dostałem dziś biuletyn reklamowy dla wiernych klientów Toyota Motor Poland. Szczegóły wkrótce, ale po litrze martini (rozcieńczanego dżinem) źle się obsługuje skaner. Guziczki ma za małe
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
dzisiaj zamarzło mi się kolejny raz to i tak sobie do Marty rzuciłem, że jakby mi kto dał pasloda i ze dwie tony drewna to ja walę komputery. No i nieślubny teściu potrzebuje zrobić pare ścianek
Pięęęęęęęęękny dzień.
Już nawet dzisiaj sprawdzałem kiedy będzie ciepło w Australii, żebym mógł pojechać na wakacje pozbijać dechy, bo nie ma takiego komputera co byłby fajniejszy*!
*ok. dechy zbijam w ramach przyjemności i nie muszę na nich zarabiać - może to jest clue
Już nawet dzisiaj sprawdzałem kiedy będzie ciepło w Australii, żebym mógł pojechać na wakacje pozbijać dechy, bo nie ma takiego komputera co byłby fajniejszy*!
*ok. dechy zbijam w ramach przyjemności i nie muszę na nich zarabiać - może to jest clue
remek, jak wszystko pójdzie po myśli to niedługo będziesz malował 
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
malowanie jest dla mięczaków 5000m^2 zrobiłem sam w dzieńKruszyn pisze: remek, jak wszystko pójdzie po myśli to niedługo będziesz malował![]()
zobaczymy mistrzunia w akcjiremek pisze: malowanie jest dla mięczaków 5000m^2 zrobiłem sam w dzień![]()