j33mbo pisze: jak masz ochotę to dołączaj!
Atomowy Wrocław
Re: Atomowy Wrocław
"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej"
Znalazłam forumowego Tate ! Jeszcze tylko ...
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Bergen takie rzeczy leczy dotykiem. Tylko potem pacjentowi oczy się dziwnie świecą...wuecha pisze: mnie dopadło jakieś paskudztwo i jadę do lekarza po antybiotyk
Ale za to pić można, nie to, co po antybiotyku
PS. Bergen, trzymam kciuki - choć w tej sytuacji to nie wiem, czy raczej nie należałoby trzymać jąder
Często też występują pomruki. Zadowolenia. I inne onomatopeje.WiS pisze: Bergen takie rzeczy leczy dotykiem. Tylko potem pacjentowi oczy się dziwnie świecą...
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
1. szanowny Pan mgr org.
2. Arti
3. eMTi
4. j33mbo
5. maka
6. kris82
7. Lukwol
wuecha, ogarnij się i żadnych antybiotyków nie zażywaj, bo nic nie będziesz mogła wypić w sobotę. 
2. Arti
3. eMTi
4. j33mbo
5. maka
6. kris82
7. Lukwol

Z tego co mi wiadomo, to jest tylko kilka antybiotyków po których pić nie wolno (piszą o tym wówczas w instrukcji obsługi
, więc to będzie raczej dość słaby patent na wykręcenie się od picia wuecha

Wolak ma dziwny zwyczaj dzwonienia do mnie a następnie nie odbierania jak oddzwaniamArti pisze: 7. Lukwol
Lucjan, który niestety nie może się zjawić, lobbuje na rzecz knajpy Kredens w której to Kreska podobnież ma specjalne względy
bardzo przekonująceWiS pisze: Ale za to pić można, nie to, co po antybiotyku![]()
...Bergen pisze: Często też występują pomruki. Zadowolenia. I inne onomatopeje.
postaram się ,ale nie wiem co z tego będzie..najwyżej zrobię w sobotę przerwę w leczeniuArti pisze: wuecha, ogarnij się i żadnych antybiotyków nie zażywaj, bo nic nie będziesz mogła wypić w sobotę.![]()
Oj tam zaraz wykręcenie się.. akurat od tego to się nigdy nie wykręcam ,jeszcze w tak doborowym-subarowym towarzystwie :Dkris82 pisze: więc to będzie raczej dość słaby patent na wykręcenie się od picia wuecha![]()
![]()
"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej"
Kredens - nie byłem, więc żadnych info nie mogę podrzucić, ale wygląda ok. Najważniejsze, to się spotkać i żeby ciepło było, a miejsce już mniej istotne 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Byłam kiedyś w kredensie ,ale dość dawno temu,calkiem sympatyczny lokal i fajny klimateMTi pisze: Kredens - nie byłem, więc żadnych info nie mogę podrzucić, ale wygląda ok
Ohoo..chwila prawdy jadę do lekarza ,zobaczymy co za przepowiednie dostanę na przyszłość
- Arti
- 6 gwiazdek
Kredens mi odpowiada również. Tylko jak będziesz rezerwował stolik to nie przy samych głośnikach i DJ tak jak było ostatnio, bo było tak głośno, że nie dało się skomunikowac słownie między sobą.

Chwila prawdy : Antybiotyk Zinnat. Cóż... trzeba będzie zrobić przerwę w leczeniu na sobotę 
wuecha, większą stratą dla Ciebie będzie przerwanie kuracji antybiotykiem, niż łączenie jej z alkoholem.
Nie można łączyć tych dwóch rzeczy, bo alkohol osłabia działanie antybiotyku.
Także albo nie pij w ogóle, albo pij i łykaj antybiotyk jakiś jogurt czy coś, żeby jelit sobie nie dobić
Nie można łączyć tych dwóch rzeczy, bo alkohol osłabia działanie antybiotyku.
Także albo nie pij w ogóle, albo pij i łykaj antybiotyk jakiś jogurt czy coś, żeby jelit sobie nie dobić
większą stratą będzie odmówienie sobie piwka w takim towarzystwieBergen pisze: wuecha, większą stratą dla Ciebie będzie przerwanie kuracji antybiotykiem, niż łączenie jej z alkoholem.
A tak poważnie to chyba posiedzę przy soczku
wuecha pisze: tak poważnie to chyba posiedzę przy soczku
nie ty sama, maka też same "dziewicze" drinki będzie piła
Arti pisze: 7. Lukwol
no uffff,
już myślałem, że nie będzie z kim burzyć Wrocławia
No proszej33mbo pisze: nie ty sama, maka też same "dziewicze" drinki będzie piła
- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
Arti jak będziesz miał chleb nie będziesz odczuwał potrzeby komunikowania sięArti pisze: nie dało się skomunikowac słownie między sobą.
In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

Kolega Lucyfr zabukował nam stolik na sobotę, godz. 18 w porywach do 19
dzię-ku-je-my
dzię-ku-je-my
dziękujemy 
- Arti
- 6 gwiazdek
Rozmawiałem przed z chwilą z kolegą, który nie-tak-dawno był w Kredensie i twierdzi, że można tam palić na własną odpowiedzialność. W sensie lokal zadymiony. Mi tam nie przeszkadza za bardzo ale niektóre osoby z tego co wiem nię mogą sobie pozwolić na wdychanie niczego. Może ktoś potwierdzić/zaprzeczyć/zasięgnąć informacji?

Paweł posadził Was w miejscu tzw. przeciągu, gdzie ponoć nie jest napalone. Ale jeżeli Wam nie odpowiada, to dajcie znać to się rezerwację odwoła.
- Arti
- 6 gwiazdek
Bergen, tylko nie przyjdź przypadkiem już ugotowany, bo chcielibyśmy się dowiedzieć chociaż jaki jest wynik obrony. 

lukwol, owszem pogoda 1 klasa :) normalnie idealna na Grilla i biesiade przy karkówce