W którym miejscu ? Przy kłakłaparku są 3 parkingi :P Od Borowskiej, od Ślężnej i ten między Borowską i Ślężną. Ja bym proponował ten od strony UE, przy Ślężnej.wuecha pisze:Hmm... może 20:00 Aqua Park na borowskiejkuzi69 pisze: Dostosuje sie gdzie, byle nie szybciej niż 19 godzpotem się pomyśli co dalej
? kris82, Zapraszamy
Wrocławskie spociki
Re: Wrocławskie spociki
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
pasujesiewcu pisze: W którym miejscu ? Przy kłakłaparku są 3 parkingi :P Od Borowskiej, od Ślężnej i ten między Borowską i Ślężną. Ja bym proponował ten od strony UE, przy Ślężnej.

"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej"
Znalazłam forumowego Tate ! Jeszcze tylko ...

kris82 pisze: Niestety nie oświniaczony, bo służbowyAle może oświniaczyć się da, kto wie
![]()

"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej"

obawiam się, że to mogę być na 99% ja... a benyzna po 5.14kris82 pisze: kuzi69, jak Grota Roweckiego to może być eMTi. Ale 5 razy na dzień? To niemożliwe - eMTi oszczędza benzynę

to co, czwartek, 20, parking od ślężnej? Mi pasi

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
To ja jestem tym szefemwuecha pisze: zawsze można się tłumaczyc szefowi : Panie skąd ja mam wiedzieć kto mi jakieś świnie na auto nakleił![]()

Krzychu91 pisze: Damy rade :) mam 2 to okleimy :)

Popieramsiewcu pisze: Ja bym proponował ten od strony UE, przy Ślężnej.

Ostatnio zmieniony 30 mar 2011, o 16:18 przez kris82, łącznie zmieniany 1 raz.
Popieram w całej rozciągłościkris82 pisze:Maciek, mówię Ci, przerób na gazeMTi pisze: a benyzna po 5.14![]()
![]()

Swoją drogą mam nadzieję że chociaż jutro uda mi się być na spocie na czas, im dalej tym bardziej się spóźniam ;p
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
Upss...kris82 pisze: To ja jestem tym szefemwięc myślę, że wyrażę zgodę
![]()
![]()

Poczekamy..siewcu pisze: Swoją drogą mam nadzieję że chociaż jutro uda mi się być na spocie na czas, im dalej tym bardziej się spóźniam ;p

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Odpuść ten raz, załatwimy Ci wirtualne, forumowe korepetycjej33mbo pisze: mam szkołę rodzenia, do ~20.30, nie da rady później?

j33mbo, a z daleka będziesz jechał? bo kończysz raptem 30min. po ustalonym czasie.. ostatnio z krisem dojechaliśmy chyba po godzinie 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Jeżeli wypada obkleić mesia świniakami to to zrobięeMTi pisze: kris82, świnki są tutaj![]()

Chyba nawet trochę późniejeMTi pisze: ostatnio z krisem dojechaliśmy chyba po godzinie![]()

- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Szanowni...
Czy ktoś przypadkiem w ten weekend nie jedzie do Opola albo jest z Opola...
Potrzebuje pomocy przy zakupie felg. Potrzebna jest osoba która moze bedzie w Opolu i zobaczy te felgi i je w moim imienieniu zakupi...
Co do transportu do Wawki to sie zgadamy...
Aukcja i namiary na goscia :
http://allegro.pl/alu-felgi-oz-r15-4x10 ... ?source=ob
Prosze o info
Sprawa dosc pilna!!
Czy ktoś przypadkiem w ten weekend nie jedzie do Opola albo jest z Opola...
Potrzebuje pomocy przy zakupie felg. Potrzebna jest osoba która moze bedzie w Opolu i zobaczy te felgi i je w moim imienieniu zakupi...
Co do transportu do Wawki to sie zgadamy...
Aukcja i namiary na goscia :
http://allegro.pl/alu-felgi-oz-r15-4x10 ... ?source=ob
Prosze o info
Sprawa dosc pilna!!
Ostatnio zmieniony 31 mar 2011, o 11:15 przez MAZI, łącznie zmieniany 1 raz.
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
MAZI, tak BTW, to wkleiłeś złego linka 

- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
eMTi pisze:MAZI, tak BTW, to wkleiłeś złego linka
Juz ...
NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Ooo dużo nas będzie,dużo 

No i było dużowuecha pisze: Ooo dużo nas będzie,dużo![]()

wuecha, Krzychu91, dzięki za świnię

A było ,byłokris82 pisze: No i było dużo
wuecha, Krzychu91, dzięki za świnięTo chyba jedyny oświniaczony mercedes w historii marki
![]()
![]()

A tak poza tym Dziękuje wszystkim, było bardzo milo mi Was poznać i sympatycznie spędziłam czas... pomijając ,że czasem przydał by się tłumacz tego o czym mówiliście

dzięki za spotkanie, było git, tylko ta temperatura... Czekamy na ciepłe nocki