Telefony, telefony...
- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Re: Telefony, telefony...
A może E7. Właśnie wchodzi do sprzedaży. Albo Galaxy S? Tak, żeby Ci namieszać 

matko FUX, Ty się jeszcze nie zdecydowałeś? To po co tyle dzwonienia do mnie
Pobaw się w salonie tym i tym i sam stwierdzisz.. Wg mnie przy Twoim charakterze użytkowania iP4 Ci styknie.

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Właśnie dostałem nowe BB - Torch. Czyli duzy ekran i wysuwana klawiatura.
Olbrzymia wygoda, jak sie ma jedno i drugie. Nie ma problemu z lataniem po ekranie jak w iPhonie, a za to na twardej klawiaturze swietnie sie pisze.
Olbrzymia wygoda, jak sie ma jedno i drugie. Nie ma problemu z lataniem po ekranie jak w iPhonie, a za to na twardej klawiaturze swietnie sie pisze.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Od nadmiaru czasami glowa boli...eMTi pisze: Ty się jeszcze nie zdecydowałeś
Nie Twoja wina, że w salonie mi w ręce nokia wpadła...
Price także mniej dobijający...
Dolce far niente 

Ja bym natychmiast brał, FUX. To dopiero jest zestaw.
tez jakas firma od sprzetu drogowego, koparek itepe robi niezniszczalne telefony. CHYBA TU BYLO gdzies
Link: http://www.youtube.com/watch?v=5OVAB9mHdSA
tez jakas firma od sprzetu drogowego, koparek itepe robi niezniszczalne telefony. CHYBA TU BYLO gdzies
Link: http://www.youtube.com/watch?v=5OVAB9mHdSA
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- leinad
- 3 gwiazdki
- Auto: impreza wrx,legacy diesel
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
U mnie w firmie wszyscy się przesiedli z Nokii na jabłka i każdy jest zadowolony. Najważniejsza zaleta łatwość w obsłudze, ja nie poszedłem za trendem i wybrałem Htc HD2 i jestem bardzo zadowolony (choć telefon jest dla ludzi cierpliwych).
W Htc żeby dostosować telefon do swoich upodobań trzeba troch poszperać po internecie. Mój teść też przez całe życie tylko Noki, a teraz ma IP4 i stwierdził, że nie zamieniłby go na nic innego.
W Htc żeby dostosować telefon do swoich upodobań trzeba troch poszperać po internecie. Mój teść też przez całe życie tylko Noki, a teraz ma IP4 i stwierdził, że nie zamieniłby go na nic innego.
moja zona ma ipada i ja przesiade po cichu na ip4. Ipad jest zrozumialy i prosty. i z tego co wiem iphone tak samo.
FUX, zależy jak używasz i ile trzyma Twój obecny, bo możesz przeżyć szok
Przy normalnym użytkowaniu z 2-3 doby powinien pociągnąć (norma w przypadku smartfonów), co w przypadku niektórych HTC z wielkimi ekranami jest nie do osiągnięcia, bo np. Nexus One jak i HD Desire padają przed zachodem Słońca 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Mogę dużo smoły wylać na mojego SGS-a, ale dzień wytrzymuje. A jak się zamknę w sobie i weń nie klikam, to nawet dwa ;))
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
E 52 z gaaniem do 1/2/dzień, ustawony na 2G około 5 dni.
Przy dwóch zakresach max. 3 dni.
Przy dwóch zakresach max. 3 dni.
Dolce far niente 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
czy ktoś wie jak wyłączyć te debilne muzyczki podczas oczekiwania na odebranie tel w orange?
jakieś dwa tygodnie temu ponoć zaczęło grać w moim telefonie jakieś badziewie, mimo iż nic nie włączałem. Chyba czas olać orange.
jakieś dwa tygodnie temu ponoć zaczęło grać w moim telefonie jakieś badziewie, mimo iż nic nie włączałem. Chyba czas olać orange.
- So What!
- 6 gwiazdek
- Auto: Giulia V Q4
- Polubił: 309 razy
- Polubione posty: 60 razy
remek, może zadzwoń do Centrum Lotów Kosmicznych Orange i powiedz, żeby Ci to wyłączyli 

w innych sieciach tez to jest i przez strone przez panel klienta mozna ponoc wylaczyc.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
centrum lotów kosmicznych mnie nie lubi od kiedy chciałem blokować reklamy smsowe od nichSo What! pisze: remek, może zadzwoń do Centrum Lotów Kosmicznych Orange i powiedz, żeby Ci to wyłączyli![]()

a wszystko dlatego, że chcieli numery, spod których przychodzą te smsy. Zupełnie jakby nie wiedzieli, więc po małej awanturze zacząłem spokojnie do słuchawki pani podawać:
7000
7001
7002
7003
7004
pisze pani?
7005
7006
...

po czym szybko znalazła, o które numery mi chodzi. I tak coś jeszcze przyłazi, ale niech im będzie. Przynajmniej nie ma już 4-5 na godzinę jak to się zdarzało.
Nie tylko poręcz włącza "sranie na czekanie". A Centrum Lotów Komicznych nie jest od tego, żeby Cię lubić, tylko służyć (pomocą). Bo za to im płacisz.
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
mam wrażenie, ze za granie na czekanie Cię kasują co miesiąc...
Dolce far niente 

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
na początku może być w promocji, potem się płaci...
a nie macie tam jakiegoś internetowego selfcare? wchodzisz, klikasz, zapominasz.
a nie macie tam jakiegoś internetowego selfcare? wchodzisz, klikasz, zapominasz.
Ja w playu nie mam takich rewelacji... 

Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
ky pisze: A Centrum Lotów Komicznych nie jest od tego, żeby Cię lubić, tylko służyć (pomocą). Bo za to im płacisz.
ekhm. czy ja wyglądam na kogoś kto ma abonament na tel?

dzisiaj nawet pytałem o abonament - dla firm. Ale w niczym nie jest lepszy od prepaida. Więc olałem.
- Godlik
- 6 gwiazdek
Jak to mówią "Przejdź do PLAY", będziesz miał taniej.remek pisze: dzisiaj nawet pytałem o abonament - dla firm. Ale w niczym nie jest lepszy od prepaida. Więc olałem.