czasami stoi na Grabiszyńskiej w niedzielę od 14 do 15, często tam jeździmy na mszę bo to jedyna o tej godzinie we Wrocławiu
Powitanie
Re: Powitanie
myotis, nie to nie nasz, nasz stoi gdzie indziej
czasami stoi na Grabiszyńskiej w niedzielę od 14 do 15, często tam jeździmy na mszę bo to jedyna o tej godzinie we Wrocławiu
-
Flash Gordon
- 0 gwiazdek
- Auto: Impreza 2003 WRX @ STI
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Witajcie Subaromaniacy.
Dość mocno zmodowanego Robaczka WRX kupiłem w zeszłym roku i do tej pory nie było okazji się przedstawić ale to się powinno zmienić jak tylko będzie okazja do zrobienia dobrej sesji Foto.
Pozdrawiam Flash Gordon.
Dość mocno zmodowanego Robaczka WRX kupiłem w zeszłym roku i do tej pory nie było okazji się przedstawić ale to się powinno zmienić jak tylko będzie okazja do zrobienia dobrej sesji Foto.
Pozdrawiam Flash Gordon.
Jaka władza,
Takie (ch***we) drogi...
Więc głosuj mądrze
Takie (ch***we) drogi...
Więc głosuj mądrze
pozdrawiamy i witamy! 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Nowi witają nowszych

"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej"
Znalazłam forumowego Tate ! Jeszcze tylko ...
-
Figo
- 2 gwiazdki
- Auto: Tribeca b9/forester 20XT
Witam, Nowy jako forumowicz, ale Stary uczestnik Chlejady listopadowej :)) Radek od Figi :) Pozdro
-
Figo
- 2 gwiazdki
- Auto: Tribeca b9/forester 20XT
tak i napewno sie zapiszemy no i chyba spotkamy sie wczesniej w warszawie pod kosciolem
Witamy wszystkich nowych
Figo, zapraszamy (tyle że pod urząd, nie kościół
)
Figo, zapraszamy (tyle że pod urząd, nie kościół
Czarownica prawdę Ci powie :D
Witam wszystkich, na forum jestem nowy i póki co nie jestem szczęśliwym posiadaczem Subaru, ale planuję zakup Imprezy GT w ciągu najbliższych tygodni i nie będę ukrywał, że liczę na Waszą wiedzę w tym temacie :) Ale o tym już w innym dziale. Witam raz jeszcze!
Pozdrawiam
Pozdrawiam
witamy 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
dobry wieczór 
"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej"
- marcellus
- 1 gwiazdka
- Auto: Legacy Celebration
- Polubione posty: 1 raz
witam wszystkich, przygodę z Subaru będę dopiero rozpoczynać - uparcie poszukuje wymarzonego Forestera, na forum na pewno będę się udzielał pogłębiając wiedzę jak i w miarę możliwości się nią dzieląc 
-all depends on how many corners I have to take in that 1/4
dzień dobry ! witamy przyszłą forkowatośc 
- marcellus
- 1 gwiazdka
- Auto: Legacy Celebration
- Polubione posty: 1 raz
pozostaje pytanie kiedy na przyszłość nastąpi... juz dwie okazje przegapiłem i poza tym widzę że Forki się szybciutko rozchodzą więc trzeba być czujnym
a na forum więcej ofert kupna Forka niż sprzedaży :/
-all depends on how many corners I have to take in that 1/4
Hmm.. Życzę w każdym razie oby nastąpiła jak najszybciejmarcellus pisze: pozostaje pytanie kiedy na przyszłość nastąpi...
Po kilku wizytach w polskich ASO to już tylko na Was mozna liczyć . Jedno auto mam na gwarancji , więc i przeglądy mam za darmo do 45kkm . Impreza jest autem szczególnej troski bo wad ma co niemiaramaf1 pisze:No to jak towarzysze? Pomożecie?Kubik pisze:Witam wszystkich i liczę że pomożecie mi ogarnąć moje cacko 2,0 bez kurnika
No!
Pozdrawiam
Kubik, trzeba było kupić używane kilkuletnie, te się nie psują 
Ja mieszkam w Szwecji . Kupiłem nowe auto , bo taniej niż w pl.eMTi pisze:Kubik, trzeba było kupić używane kilkuletnie, te się nie psują
Po gwarancji auto sprzedam za pół ceny i tak będę do przodu .
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 257 razy
- Polubione posty: 533 razy
Kubik pisze: Ja mieszkam w Szwecji
To ten dziwny kraj gdzie nie można zorganizować Chlejad?
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Nie wiem o czym mówisz . To jest rejon rajdu szwecji . Tu co trzeci dupowóz to subaru . Mało feresterów , ale imprezy i outbacki są prawie pod każdym domem . Spotkanie są raz w miesiącuChloru pisze: To ten dziwny kraj gdzie nie można zorganizować Chlejad?![]()
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Kubik, Chlorowi pewnie chodzi o to, że alkohol drogi albo na kartki i sklepów mało.Chloru pisze: dziwny kraj gdzie nie można zorganizować Chlejad?
Prawie 20 lat temu tam byłem - to w co trzeciej chałupie pędzili bimberKubik pisze: rejon rajdu szwecji
PS 1. Tak z ciekawości - co Rodaka zaniosło w tamte strony (o ile nie tajemnica)?
PS 2. Witam serdecznie nowych i nowszych - bawcie się dobrze i nie bulwersujcie zbyt łatwo
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Teraz już chyba w co drugiej. Przynajmniej sądząc po tabunach zalanych w trupa Szwedów podczas oglądania rajdu.WiS pisze: Prawie 20 lat temu tam byłem - to w co trzeciej chałupie pędzili bimber
Piwo kupujesz na stacji STATOIL od kierowców . Gorzałę też można od nich kupić , albo na STENALINE .WiS pisze:Kubik, Chlorowi pewnie chodzi o to, że alkohol drogi albo na kartki i sklepów mało.Chloru pisze: dziwny kraj gdzie nie można zorganizować Chlejad?![]()
Prawie 20 lat temu tam byłem - to w co trzeciej chałupie pędzili bimberKubik pisze: rejon rajdu szwecjiJeśli nadal, to zrobimy tam kiedyś Chlejady
PS 1. Tak z ciekawości - co Rodaka zaniosło w tamte strony (o ile nie tajemnica)?
PS 2. Witam serdecznie nowych i nowszych - bawcie się dobrze i nie bulwersujcie zbyt łatwo
Dla robotnika zarabiającego 10 tys złotych to nie jest drogo . Piwo ma do 3,5% .