Wrocławskie spociki
Re: Wrocławskie spociki
Dzięki za spotkanie było super tylko mogłoby być troche cieplej i może następnym razem gril 

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Mnie nie było, ale nie rozumiem Was. Ja do 22.10 zakładałem na dworze 2-tłoczki z tyłu i było mi wręcz gorąco!!!! Trzeba mieć wprawę.... w skladaniu auta na mrozie. Pozdrawiam i DoZo na Elmocie .....tfuuu - Krause 

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

ciebie chyba coś męczy! było super ciepło ! może ty jeszcze gdzieś później byłeś? nad jeziorem Białym?eMTi pisze: tylko ta temperatura... Czekamy na ciepłe nocki

j33mbo pisze: ciebie chyba coś męczy! było super ciepło !

Niezły pomysł ,ale zapewne następny raz to będzie dopieroKrzychu91 pisze: może następnym razem gril![]()
na Krause

"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej"
Znalazłam forumowego Tate ! Jeszcze tylko ...

Jak byś tam był 2,5h, a nie 40 minut, to byś może zmienił zdaniej33mbo pisze: ciebie chyba coś męczy! było super ciepło

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, ja byłem tam dłużej niż ty i uważam, że dramatyzujesz - bądź mężczyzną!
A tak poza tym to j33mbo zrobił sobie jeszcze przebieżkę na wzgórze partyzantów, więc było mu na pewno baardzo ciepło 

jo tyżkris82 pisze: eMTi, ja byłem tam dłużej niż ty

właśnie ,jak wyszły zdjęciakris82 pisze: j33mbo zrobił sobie jeszcze przebieżkę na wzgórze partyzantów, więc było mu na pewno baardzo ciepło![]()

"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej"

No wy to jeszcze dłużejwuecha pisze: jo tyż![]()

Zdjęcia podobno nie za bardzo wyszły, bo Arti jakiś niskobudżetowy aparat zakupił

To nie to, Wzgórze Partyzantów to przy Piotra Skargi :)kris82 pisze:wzgórze partyzantów
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
hehe, chyba faktycznie nie tosiewcu pisze: To nie to, Wzgórze Partyzantów to przy Piotra Skargi :)

Aj aj aj.. to następnym razem zaszalejemy na 2 aparaty wezmę tatowego canonakris82 pisze: Zdjęcia podobno nie za bardzo wyszły, bo Arti jakiś niskobudżetowy aparat zakupił![]()
![]()

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ja bym stawiał na Wzgórze Partyzantów, bo te zdjęcia tak wyszły jakby jakaś partyzantka je robiła.
Jedno w miare wyjściowe:

Jedno w miare wyjściowe:

Arti pisze: bo te zdjęcia tak wyszły jakby jakaś partyzantka je robiła.![]()

Hehe, nawet mercedes wygląda jak subaryna
J33mbo narzekałeś na brak statywu, a tu widzę, że musiałeś coś na tym Wzgórzu Andersa z Partyzantów znaleźć. Patyk jakiś czy co?

J33mbo narzekałeś na brak statywu, a tu widzę, że musiałeś coś na tym Wzgórzu Andersa z Partyzantów znaleźć. Patyk jakiś czy co?

haha pomimo ,że świniaka nie widac !kris82 pisze: Hehe, nawet mercedes wygląda jak subaryna![]()

A gdzie ta twoja gebelsoska padlina stoikris82 pisze: Hehe, nawet mercedes wygląda jak subaryna

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35 pisze: gebelsoska padlina

Hehe, po lewej stronie, wszystkie subaryny się na nią wypięły, a gebelsoska padlina patrzy na zachód - w stronę Kwatery GłównejPiter 35 pisze: A gdzie ta twoja gebelsoska padlina stoiOstatnio byłeś u mnie kombi
![]()

Piter 35, wuecha, a tak swoją drogą to nieładnie nabijać się ze szczytowego osiągnięcia niemieckiej myśli technicznej. Fakt, że często się psuje i dużo pali, ale ma też swoje plusy - w tym momencie nie pamiętam jakie, ale jak sobie przypomnę, to na pewno napiszę

No to trochuu poczekamykris82 pisze: ale jak sobie przypomnę, to na pewno napiszę![]()
![]()

no jak się spod Wzgórza Andersa przeleciał na Partyzantów, to na pewnokris82 pisze: A tak poza tym to j33mbo zrobił sobie jeszcze przebieżkę na wzgórze partyzantów, więc było mu na pewno baardzo ciepło

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Jasnekris82 pisze: w tym momencie nie pamiętam jakie, ale jak sobie przypomnę, to na pewno napiszę

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Piter 35, nie tylko TY .... obawiam się ,że i mnie to może spotkać czekając na "plusy"