Bywam na forum virago.com.pl i na zlosnik.pl. Kandydatów ci pod dostatkiemwuecha pisze: Zależy na jakimnie wiem na jakich forach się tatuś udziela
![]()
? no oprócz forum wirówek
![]()

No ba!Bądź wyrozumiały Tatko
Bywam na forum virago.com.pl i na zlosnik.pl. Kandydatów ci pod dostatkiemwuecha pisze: Zależy na jakimnie wiem na jakich forach się tatuś udziela
![]()
? no oprócz forum wirówek
![]()
No ba!Bądź wyrozumiały Tatko
eh...albo Wirówkaż albo zlośnik , nie wiadomo co lepszemaf1 pisze: Bywam na forum virago.com.pl i na zlosnik.pl. Kandydatów ci pod dostatkiem
Why? Złośnik jest fajny! Dużo chłopa chętnych do zamężciawuecha pisze: eh...albo Wirówkaż albo zlośnik , nie wiadomo co lepszeNo to szukaj Tatko ,szukaj !
ale złośnika to ja nie chce
maf1 pisze: Why? Złośnik jest fajny! Dużo chłopa chętnych do zamężcia![]()
Zajrzyj, popatrz, zapoznaj się zlosnik.plwuecha pisze:![]()
co to w ogóle za forum ? hehe ale ,Tatko musialam (podpis)
![]()
Hmm...Ale skąd ja czas wezmę na dwa foramaf1 pisze: Zajrzyj, popatrz, zapoznaj się zlosnik.pl![]()
Podziwiammaf1 pisze: Eeetam! Ja się rozdzieram na forum Subaru, Virago i Złośnika i daję radę bez zwolnienia lekarskiego![]()
Teraz proszę o wypisanie wymagań:wuecha pisze:Ale mimo wszystko Tobie pozostawię poszukiwania kandydata
Hmmm... a który rocznik ? bo ja myślę (finansowoLouCyphre pisze: wuecha, Kupuj Dyversję, to naprawdę fajne moto. Zakupiłem niedawno i wydaje się fajnym sprzęcikiem![]()
no prosze:) no to ładnie Ci się udało, pewno zadbana dziewuszka ?LouCyphre pisze: Moja to 95 rocznik. Całkiem rześka, przebieg śmieszny i jeden właściciel przede mną
się popisał...maf1 pisze: O dziewczyny się dba![]()
Jak nie jak takwuecha pisze:się popisał...maf1 pisze: O dziewczyny się dba![]()
![]()
normalnie Dżentelmen
ja mojej laluni to.... ojej.... nie chce mi się pisać tyle, ale za to butki ma już nowe, ino nie ubrane !maf1 pisze: Swojej laluni jeszcze tylko płyn hamulcowy wymienię i na ten sezon starczy. Na następny sezon kupię jej nowe butki, może daszek (brewkę) nad oczko gdzieś wyhaczę![]()
Adam M., , słyszałem iż Hanka z M jak miłość, do Kanada , Ontario jedzie , może się spotkacieAdam M. pisze: 5 stron koperkowych rozmow
Wszystko jest do kupienia za grosze na Allegro. Właśnie kupiłem ściągacz magneta do chińczyka, bo muszę łańcuch rozrządu wymienić.Adam M. pisze: sciagacz do kosza sprzeglowego, czy tkzw magneta
http://wueska.pl/index.php - prawdziwi pasjonaci. Za "Dudka" dali by się pokroić. Poza tym nie oszukujmy się, te silniki, te motocykle, są prymitywne. Części są bardzo tanie. Trzeba tylko pamiętać żeby siekierą karterów nie rozpoławiać. I użyć dobrych uszczelek oraz "Hermetica"Adam M. pisze: forum WSK
pojęcie względne dla osoby ,która nie pracuje i póki co czasu na prace nie maBergen pisze: Części są bardzo tanie.
Bergen pisze: Trzeba tylko pamiętać żeby siekierą karterów nie rozpoławiać.
No cóż twoje obawy są uroczeBergen pisze: Obawiam się, drogi Adamie M., że koleżanka gości na forum raczej nie po to żeby WSKę złożyć. Sama przyznała, że szuka mężaStąd te koperkowe rozmowy...