Atomowy Wrocław
Re: Atomowy Wrocław
Bergen, no więc było odwrotnie, tym razem to Wolaczek wspierał Artiego, a Jones po prostu się w pewnym momencie senny zrobił 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
dzięki za spotkanie "koty" miały okrutną moc
Wolak opierał się w końcu się przełamał i ładował kotki

Wolak opierał się w końcu się przełamał i ładował kotki
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
Ja dzisiaj Artiego spotkałem na Niskich Łąkach, i nie wiem czy nie z Wolakiem(mogę źle pamiętać jak nazwał kolegę).
Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
W każdym razie, nie wyglądali na nieobecnych 

Biuro pomocy poszkodowanym w wypadkach drogowych RES - http://www.odszkodowania-res.pl
no to pięknie, to by znaczyło, że z rynku w nocy bezpośrednio udali się na ryneksiewcu pisze: Ja dzisiaj Artiego spotkałem na Niskich Łąkach, i nie wiem czy nie z Wolakie

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Kudre...tłoki mi spłyneły po tych wściekłych kotach popijantch piwem i mocy niestety zabrakło
Dzieki Bergenowi Śliwka Węgiergka ogarneła temat i "transport materiałów radioaktywnych" przebiegał bez problemów do samej Bielawy :) Dziękuję wszystkim za dobrą zabawę którą o dziwo pamiętam. Idąc przez rynek"bokiem" zaatakował mnie jakiś słupek ale że to prędkość prawie zerowa to szkody były minimalne. Powinni zabronić stawiania takich ruchomych rzeczy w pobliżu knajp i innych stacji tanowania oktanów

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Nzywałem go ''Kiep''.siewcu pisze: (mogę źle pamiętać jak nazwał kolegę)

Co ciekawe lukwol czul się gorzej po tych piwach niż ja po kotach.

to raczej nie jest dziwne, bo on leciał cały czas na pełnym baku i tak mu zostało do rana, a Ty od pewnego momentu leciałeś na pustym 

Ale Wolak spotkał się z panną nazajutrz?
Tak btw, to śpię sobie smacznie u naszego J33mbo, aż tu nagle czuję ciężar na piersi. W pijackim umyśle od razu pojawił się obraz upiora, czy innego demona rodem z filmów grozy. Otwieram oczy i tuż przed moją twarzą widzę dwa fosforyzujące, pomarańczowe ślepia błyszczące w mroku...
Tak btw, to śpię sobie smacznie u naszego J33mbo, aż tu nagle czuję ciężar na piersi. W pijackim umyśle od razu pojawił się obraz upiora, czy innego demona rodem z filmów grozy. Otwieram oczy i tuż przed moją twarzą widzę dwa fosforyzujące, pomarańczowe ślepia błyszczące w mroku...
co to ma być, opowieść w odcinkach?
Kot czy pies?

w sumie nie wiadomo, czy pod nieobecność Państwa nie był wściekły
śliczne są

Wieść gminna niesie, że jak poprzedni kot pod nieobecność Państwa postanowił być wściekły, to potem Pan przez przypadek rozlał na zewnętrzny parapet (na którym kot lubił przebywać) Motula 300V 

Bergen pisze: aż tu nagle czuję ciężar na piersi.
kurcze pióro, zapomniałem cię ostrzec, że Bolek lubi czasami poprzeszkadzać w spaniu

a Bolek poprzedni, sam się ześliznął z parapetu, nikt nie musiał mu pomagać, po prostu był ciapa

Wiadomo, tak sobie żartuję, trochę średnio na miejscu.
Kot moich rodziców nie tylko włazi na mnie jak ich odwiedzam, ale jeszcze lubi czasem ugryźć w palec u nogi, tak dla zasady.
Kot moich rodziców nie tylko włazi na mnie jak ich odwiedzam, ale jeszcze lubi czasem ugryźć w palec u nogi, tak dla zasady.
Bergen pisze: trochę średnio na miejscu.
no nie rób scen

btw szapeczku zapomniałeś, wysłać ci? czy na chlejady przywieźć?
Kurde a ja chodzę po całym mieszkaniu i szukam. Musiała wypaść z bocznej kiszonki.
Chlejady będą ok. Teraz Ty się musisz rękawiczkami nacieszyć
Chlejady będą ok. Teraz Ty się musisz rękawiczkami nacieszyć

Bergen, gratuluję Tobie bardzo serdecznie!
Jednocześnie strasznie żałuję, że nie dałem rady dotrzeć - mam nadzieję, że eMTi przekazał info i mnie usprawiedliwił
Miałem jakiś masakralny dzień jeżeli chodzi o samopoczucie - nie dałbym rady podnieść kielonka, a co dopiero kufla z piwem
Niemniej jednak z tego co czytam było zacnie i bardzo mnie to cieszy! Jeszcze raz gratuluję i pozdrawiam! 

Jednocześnie strasznie żałuję, że nie dałem rady dotrzeć - mam nadzieję, że eMTi przekazał info i mnie usprawiedliwił

Arti, jak by nie patrzeć, to łoiłeś z krzyśkiem koty, tylko że to był krzysiek a nie kris82.. Ale jak widać poprawnie Twój mózg zarejestrował imię pijącego 

lol, na Chlejady przypadkiem nie zamawiaj Sidorówki, tobie starczą 2 kielony, masz u mnie jak w bankuArti pisze: Kurde, byłem przekonany, że łoiłeś z nami koty