Rajd Krause 2011
Re: Rajd Krause 2011
Mlody będzie sam bo oczekujemy małego "subaraczka
i ja muszę odpuścić niestety, ale grilla da się zorganizować myślę przekaże info do odpowiednich służb

KONIECZNIEmiskaad pisze: ale grilla da się zorganizować
"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej"
Znalazłam forumowego Tate ! Jeszcze tylko ...
10. Clios1200Clios1200 pisze:eMTi pisze:z osób, które są na liście, to zapewne większość, czyli
2. Jimbo maka Ola (a co!, niech się dzieciak przyzwyczaja do ryku silnika)
3. Emti
4. Kris82
5. PawlasWRC
8. Menci
9. TERZO
11.młody
2. Jimbo maka Ola (a co!, niech się dzieciak przyzwyczaja do ryku silnika)
3. Emti
4. Kris82
5. PawlasWRC
8. Menci
9. TERZO
10. Clios1200
11.młody
12.Krzychu 91 ?
13.wuecha
3. Emti
4. Kris82
5. PawlasWRC
8. Menci
9. TERZO
10. Clios1200
11.młody
12.Krzychu 91 ?
13.wuecha
"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej"
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Z mapy i harmonogramu pierwszego etapu wynika, że albo obejrzymy mało odcinków albo będziemy musieli mocno się spinać pomiędzy nimi. Różnica między pierwszym a trzecim OSem w pętli to tylko godzina. Sensowną opcją jest latanie pomiędzy Walimiem i Sokolcem z tym, że w Walimiu będziemy mogli zostać tylko na czołówkę RSMP. W Sokolcu będzie już luźniej i nawet uda się zobaczyć trochę Pucharu.
Pierwszy OS startuje o 8:48, proponuję spotkać się o 7.30 na Parkingu pod Biedronką w Pieszycach. Sprobójemy przejechac przez Kamionki o ile nie będą już zamknięte. Jakby się nie udało będziemy mieli zapas czasowy na dojechanie objazdem.
Parking pod Biedronką jest na widoku na samym wjeździe do Pieszyc na drodze z Dzierżoniowa.
Pierwszy OS startuje o 8:48, proponuję spotkać się o 7.30 na Parkingu pod Biedronką w Pieszycach. Sprobójemy przejechac przez Kamionki o ile nie będą już zamknięte. Jakby się nie udało będziemy mieli zapas czasowy na dojechanie objazdem.
Parking pod Biedronką jest na widoku na samym wjeździe do Pieszyc na drodze z Dzierżoniowa.

a kawałka Jodłownika nie damy radę zobaczyć? tak sentymentalnie.. 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Jodłownik jest dopiero w niedzielę, a Arti pisał raczej o sobocie.
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

no fakt.. 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
musimy coś ustalić. W takim razie ja proponuję BP przy wylocie na autostradę, w okolicach Maca albo Viessmana (w zależności od ruchu). Dla bezpieczeństwa (w końcu jak na sobotę, to pora będzie mordercza) proponuję umówić się o 6. 
a ja mam pytanie ,czy w razie gdyby Krzychu nie pojechał mogłabym się z kimś zabrać
?
Młodemu powinno pasować może mieć poślizg 15min, bo prosto z pracy z trasy dojedzie 
eee. prost z pracy o 6 rano?
No właśnie dlatego lepiej ustawić się na 6..
miskaad, a co z Tobą? Zgarniamy Cię po drodze, czy jak?
Możesz się ze mną zabrać :) tylko auto wcześniej umyć musze by się nie śmiali z niegowuecha pisze:a ja mam pytanie ,czy w razie gdyby Krzychu nie pojechał mogłabym się z kimś zabrać?
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
A co w tym dziwnego? Można na nocki pracować przecież.eMTi pisze:eee. prost z pracy o 6 rano?![]()
Ja też po nocce będę jechał, dlatego na pierwszy oes nie zdążę.
Eee to na 100 % jedzieszKrzychu91 pisze: Możesz się ze mną zabrać :) tylko auto wcześniej umyć musze by się nie śmiali z niego![]()
ja niestety odpadameMTi pisze: miskaad, a co z Tobą? Zgarniamy Cię po drodze, czy jak?
i pilnujcie go, bo dopiero co poskładał Gwiazdeczkę !!!!!!
Noo w piątek mam wypłątę więc takwuecha pisze:Eee to na 100 % jedzieszKrzychu91 pisze: Możesz się ze mną zabrać :) tylko auto wcześniej umyć musze by się nie śmiali z niego![]()
?
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
Ej, ej, to nie pielgrzymka. Może chociaż 6.30 ???eMTi pisze: proponuję umówić się o 6.
Tak na dobrą sprawę, to nie musimy jechać na OS1. Wystarczy na 2, no ale ja się dostosuję.....

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
No chyba, że o 6 zbiórka, a wyjazd i tak wyjdzie o 6.30 to ja będę o 6.29

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński
- Polubił: 86 razy
- Polubione posty: 443 razy
Pooglądałem trochę mapki i moim zdaniem nie ma sensu próbować oglądać po 2 oesy w pętli. Jest bardzo mało czasu.Arti pisze:Z mapy i harmonogramu pierwszego etapu wynika, że albo obejrzymy mało odcinków albo będziemy musieli mocno się spinać pomiędzy nimi.
A to oznacza, że tak jak napisałeś, musielibyśmy ganiać jedynie między Walimiem a Sokolcem. A i tu może być problem ze zdążeniem. No bo co oglądać w Walimiu? Najbliżej, a i tak kawał drogi oesem, to na patelnie. Samo zejście z nich do samochodu to pewnie ze 25 minut będzie (przy idącym odcinku, gdzie ciągle z drogi trzeba będzie schodzić). A dwa, nawet gdyby udało się zdążyć, to zakręt w Sokolcu nie jest na tyle atrakcyjny, żeby go 3 razy oglądać. A jak coś innego, to tam też trzeba sporo podejść.
Ja bym proponował po jednym odcinku w pętli, tym bardziej że po RSMP będzie jechał RPP, więc będzie co oglądać.
Właśnie knuję też, jakby tu w sobotę rano z roboty urwać się wcześniej i na pierwszy oes zdążyć. Powinno się udać
też jestem tego zdania co towarzysz jarmaj
Jeden odcinek i spokojne oglądanie i pogawędka wiadomo ,że najwięcej i tak się dzieje na końcu stawki i w Pucharze
Jeden odcinek i spokojne oglądanie i pogawędka wiadomo ,że najwięcej i tak się dzieje na końcu stawki i w Pucharze
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają"