Korki i moja nieustanna frustracja
Re: Korki i moja nieustanna frustracja
ta, miał mi pod fabrykę przyjechać, cały parking ewakuowali out i mandżuria na ulicy, oczywiście nic nie odśnieżone, ludzie parkują jak ostatnia patałachy ...
i co.. i nic, parking na tyłach wypucowany na maxa, a Dimitrija nie ma .. a miał być o 13
i co.. i nic, parking na tyłach wypucowany na maxa, a Dimitrija nie ma .. a miał być o 13
"Choďte srát s vaším psem před váš dům"
Ja tam parkuję, gdzie kcem...
A jak sie wyliftuję...
A jak sie wyliftuję...

Dolce far niente 

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
vibowit pisze: Z ciekawostek. Do dzisiaj w metrze puszczano lekcje angielskiego, ale jako że Wielki Brat znowu w modzie i w cenie od dzisiaj mamy w metrze lekcje rosyjskiego.![]()
A czy by nas dziwiło, jeśli przy okazji wizyty króla Juana Carlosa puściliby w metrze lekcję hiszpańskiego?
To co puszczą jak przyjedzie gość z ChinKonto usunięte pisze:
A czy by nas dziwiło, jeśli przy okazji wizyty króla Juana Carlosa puściliby w metrze lekcję hiszpańskiego?

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Właściwie to nadaje się do "coś śmiesznego"
Za TVN Warszawa

Za TVN Warszawa
Całość z materiałem video tutajDługa jest lista błędów, które popełniono na ul. Cybernetyki. Po pierwsze - powstała tylko połowa wiaduktu. Po drugie - do użytku oddano tylko połowej tej połowy, czyli ćwierć. Po trzecie - choć budowa zakończyła się w grudniu, czekaliśmy aż dwa miesiące na odbiory techniczne. Wreszcie po czwarte - nawet to udało się spartaczyć.
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

- Godlik
- 6 gwiazdek
- Auto: GT'99 jest i zawsze będzie; OBK był, Legacy było, była Skoda, jest BMW :)
- Polubił: 19 razy
- Polubione posty: 83 razy
Nic kurna nie mów... Przy okazji zamknęli Obrzeżną, skrót przez Bokserską, Wynalazek...
Teraz mogę sobie zamiast do pracy, na Okęcie pojechać... Tylko k... po co.

Teraz mogę sobie zamiast do pracy, na Okęcie pojechać... Tylko k... po co.
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Godlik pisze: Teraz mogę sobie zamiast do pracy, na Okęcie pojechać... Tylko k... po co.
Jak to po co? Przesiadasz się w samolot i lecisz na urlop

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 

Zwykle jestem zbyt zawalona robotą, żeby się ładować gdzieś przez miasto w godzinach szczytu. Dziś musiałam zmienić koła, czyli kawałek się przejechać. To jest niemożliwe, co się w tym mieście dzieje jak tylko spadnie 5 kropli deszczu 

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
barbie, myślę, że bardziejszy wpływ na to co się teraz dzieje ma remont w Niepodległości.
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
we Wrocławiu zamknęli okolice placu Solnego (mały Rynek) i wyjazd z zachodniej części Starego Miasta odbywał się przez 5 sekundową zieloną strzałkę (zielone się tam nie zapala nawet na chwilę)
zasadniczo paraliż
zasadniczo paraliż
barbie, przesadzasz, ja w 40 min z jednego końca na drugi się przemieszczam
Trzeba umnić 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
gdzie wy znajdujecie te korki. Jak jadę po fajki to żywej duszy nie ma, aż muszę się sam ze sobą ścigać
o 0:00 - 2:00
Dobrze pracować w domu niezawsze.

o 0:00 - 2:00

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Zawsze możecie pojechać metrem, ponoć czasem wygląda podobnie
Link: http://www.youtube.com/watch?v=X9nnXw_6 ... r_embedded

Ciekaw jestem jak ktoś w środku nahle przypomni sobie - O kuźwa przecież ja tu muszę wysiąść 

Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 

-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
Witam>jutro rano(8,30) mam być u Jako na Codziennej.To ode mnie dość daleko.Będę jechał od Janek.Auto mapa proponuje 2 trasy alternatywne.Tą koło Zoo,most ślaskodąbr lub gdański i dalej Św Wincentego.Co rano wybrać ?
Pamietajmy o Wołyniu.
Ja bym raczej omijała most sląsko-dąbr. i albo gdański, albo świętokrzyski. Te dwa są najmniej zapchane.
Do świętokrzyskiego dojazd wydaje się słaby, ale ostatnio w godzinach szczytu właśnie tym mostem przebiłam się ze służewca w okolice zoo w 25-30 minut. Od Marszałkowskiej do wjazdu na most 5 min, most całkowicie pusty, a były to popołudniowe godziny szczytu, czyli ruch w kierunku na Pragę.
Do świętokrzyskiego dojazd wydaje się słaby, ale ostatnio w godzinach szczytu właśnie tym mostem przebiłam się ze służewca w okolice zoo w 25-30 minut. Od Marszałkowskiej do wjazdu na most 5 min, most całkowicie pusty, a były to popołudniowe godziny szczytu, czyli ruch w kierunku na Pragę.
Czarownica prawdę Ci powie :D
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
stefanekmac, sprobuj jeszcze pojechac Trasa Torunska do Glebockiej. Rano to bedzie pod prad jezeli chodzi o korki. Pamietaj, ze strasznie duzo czasu stracisz na dojazd do Warszawy. Zarowno Jerozolimskie i Krakowska stoja.
zofija, Chloru, super. Tylko jeszcze raz zerknijcie kiedy stefanekmac to napisał i kiedy miał jechać. 

czarne jest piękne...
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
- Chloru
- 6 gwiazdek
vibowit, lepiej pózno niz wcale 

-
stefanekmac
- 5 gwiazdek
- Auto: był forek XT jest OBK 2,5
- Polubił: 26 razy
- Polubione posty: 91 razy
Wybrałem śląski.Nie było źle.Dzięki za dobre rady,następny raz zrobię eksperyment bo nienawidzę rutyny .......
Pamietajmy o Wołyniu.
codziennie jeżdżę "pod prąd" warsiaski i zawsze wybieram most gdański zamiast Ślasko-Dąbrowskiego, tam to nawet czasem i piątkę wrzucę ;)
sajgon to się na Pradze zacznie jak rozbebeszą "śpiących"
sajgon to się na Pradze zacznie jak rozbebeszą "śpiących"
"Choďte srát s vaším psem před váš dům"
Chyba wolałbym poczekać na następny.jarmaj pisze:Zawsze możecie pojechać metrem, ponoć czasem wygląda podobnie![]()