Rajd Krause 2011
Re: Rajd Krause 2011
burat, kiepszczon mi obiecał, że nie wybierze tras na których trzeba będzie używać łopat albo zostawić pół zawieszenia, czytaj takich jak dojeżdżaliśmy do Kamionek
nawet mi nie przypominaj.. to było Camel Trophy w pełnym tego słowa znaczeniu
Ale podjazd pod miejsce docelowe absolutnie bezbłędny i mistrzowski 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
j33mbo, spoko jutro albo w piątek postaram się tamtędy przejechać i powiem czy się nada czy lipa 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Ja mam dość mocno asfaltową specyfikację zawiasu (czytaj jest dość nisko), jak będzie teren to chyba będę musiał Wiśnię porzucić i się do kogoś przesiąść.
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Ja też, chociaż po założeniu nowego Eibach PK tył już jest wyżej niz wcześniej, ale...... kombinujcie, tak jak pisałem wcześniej - liczę na znajomość okolicy tambylców.jarmaj pisze: Ja mam dość mocno asfaltową specyfikację zawiasu
O której ostatecznie wyjazd z tego BP we Wrocku?????
Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Ja też mam o wiele niższe auto niż ostatnio, więc chyba nie damy rady przebrnąć przez ten offroad. Wziąlem urlop na jutro żeby między innymi pojechać na rower, postaram się zahaczyć o tamto miejsce i obadać jak to wygląda. Może akurat jest w miarę równo.
Ten zakręt z Kuzim jest fajny i w sumie można dojść do niego od drogi z Michałkowej ale to kawał.

- Arti
- 6 gwiazdek
Na pierwszy OS mamy wybór wbić się albo na Michałkową i wyjechać w środek OSu albo do Walimia. Co wolicie? W Walimiu można zobaczyć to potężne spadanie na kostce. A od Michałkowej jest kilka szybkich partii w pobliżu.

Ja to wolę tak, żeby było fajnie
I zdaję się w tym temacie całkowicie na Arturka

I zdaję się w tym temacie całkowicie na Arturka

Czarownica prawdę Ci powie :D
- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Na tą łączkę z zakrętem Kuziego kiedyś wpuścili mnie moją poprzednią i znajomka jego GTkiem z dołu Walimia pod prąd odcinka chyba jakieś 20 min. przed zerówkami. Na patelniach był niezły show - czułem się jak gwiazda wieczoru. Nie wiem co on im powiedział, że nas wpuścili, ale może to jest jakies rozwiązanie, choć dosyć niepewne. A wyobraźcie sobie kolumnę 10 autek..... 

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

- Arti
- 6 gwiazdek
pawlaswrc, takie akcje są mocno niebezpieczne, bo jeśli odcinek jest już oficjalnie zamknięty to znaczy, że jest wyłączony z ruchu i Policja może normalnie wlepiać mandaty za wjazd pod zakaz ruchu. Kiedyś była taka akcja, u góry safeciarze nas wpuścili a na dole nadgorliwy funkcjonariusz wszystkim co zdążyli zjechać wypisał kwit.
Na szczeście jeden ze znajomych nas zatrzymał 3 zakręty od radiowozu.
Ale to było po zakończeniu odcinka, jeszcze przed jego oficjalnym otwarciem dla ruchu.
Niektórzy pewnie pamiętają jak mieliśmy dzięki Remigiuszowi wtyki u organizatora na Nikonie i lataliśmy pełną kolumną po zamkniętych OSach oficlanie tuż przed startem A B C.
To był czad.
Spróbujemy rano przelecieć przez góry Kamionkami, powinno się udać.

Niektórzy pewnie pamiętają jak mieliśmy dzięki Remigiuszowi wtyki u organizatora na Nikonie i lataliśmy pełną kolumną po zamkniętych OSach oficlanie tuż przed startem A B C.

Spróbujemy rano przelecieć przez góry Kamionkami, powinno się udać.

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Wylocik mi się przesunął więc zgłaszam swoja obecność - kurna ale fajnie :]
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
Żemol, fajosko
ja się odłączam od kolumny wrocławskiej, będę jechał z Lubina, więc widzimy się w Pieszycach
aha i niestety Wielorybem przyjadę,

ja się odłączam od kolumny wrocławskiej, będę jechał z Lubina, więc widzimy się w Pieszycach
aha i niestety Wielorybem przyjadę,

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Arti pisze: Niektórzy pewnie pamiętają jak mieliśmy dzięki Remigiuszowi wtyki u organizatora na Nikonie i lataliśmy pełną kolumną po zamkniętych OSach oficlanie tuż przed startem A B C
Kiedys tak latalismy po OSach Warszawskiego. Wtedy uzylismy legitymacji dziennikarskiej kolegi

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- Arti
- 6 gwiazdek
j33mbo, to może lepiej zagazowanego śmietnika zostawimy pod Biedą i wsiądziesz do mnie na prawy co?
Żemol, no to mega czad.
Kto zabierze grilla? Ja mam tylko takiego wielkiego, raczej nie nadaje się na warunki polowe. Węgiel/padlinę/chleb/resztę rzeczy można ogarnąć w Biedzie rano.
A i kto ma CB radio to lepiej niech je zabierze, bo przyda się.
Żemol, no to mega czad.

Kto zabierze grilla? Ja mam tylko takiego wielkiego, raczej nie nadaje się na warunki polowe. Węgiel/padlinę/chleb/resztę rzeczy można ogarnąć w Biedzie rano.
A i kto ma CB radio to lepiej niech je zabierze, bo przyda się.

- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Arti grillika mogę zabrać, tylko to ten hipermarketowy divajs ;)
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

o zabraniu grilla wspominała albo wuecha, albo miskaad, już nie pamiętam.. 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Taaa...wspominałam. Niestety, wyjazd stoi pod wielkim znakiemeMTi pisze: o zabraniu grilla wspominała albo wuecha,

"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej"
Znalazłam forumowego Tate ! Jeszcze tylko ...

uu... Twój i krzyśka?
Ta....eMTi pisze: uu... Twój i krzyśka?

"Świat należy do ludzi, którzy mają odwagę marzyć i ryzykować, aby spełniać swoje marzenia. I starają się robić to jak najlepiej"

wuecha, co`mon ja też z lekka anginką przylecę
. Co do pierwszego oesu to trochę się z Artim dogadaliśmy i już trasa jest zaplanowana nawet dość mocno malownicza jak dla całej kolumny
Ten łącznik co o nim wczoraj pisałem jest fajny i asfaltowy ale wąski i raczej jak wiedziemy od dołu to nie za bardzo będzie jak zawrócić
co komplikuje sprawę bo trzeba by po prostu polecieć oesem i w tym miejscu odbić w dół tylko duża szansa jest ,że nici z tego wyjdą więc jest alternatywna opcja z dłuższym dojściem ale i tak czasowo będziemy najprawdopodobniej dobrze stać. ( http://www.rajdkrause.pl/2011/pliki/map ... 11_200.jpg tutaj widać ten łącznik ,zaczyna się za metą i kończy przy patelni na górze) Reszta jak coś ustalimy 

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

wuecha, weź przyjedź, żeby nie było że jakiś wirtualny byt z Ciebie

Czarownica prawdę Ci powie :D
spokojnie, już została prześwietlona na spociku we Wrocławiu 

a więc to nie żeński odpowiednik ky 
edit.

edit.
Ostatnio zmieniony 7 kwie 2011, o 17:40 przez burat, łącznie zmieniany 1 raz.