mówię o tym wklejonym przej jarmaja czyli cypelku wysuniętym za Walimiem. ja akurat często korzystam z topograficznych mapek więc mam zapas na kompie do GPSa oraz korzystam z http://maps.geoportal.gov.pl/webclient/ gdzie masz dobre topo wraz z foto - nie wiem gdzie trasy zamykają wam ale ja bym spokojnie się pchał w drogę pomiędzy Glinnem a Walimiem a dla bardziej odważnych od Glinna w środek lasu i tam jest polanka która powinna auta pomieścić (stamtąd jakieś 450 metrów do zakrętu). No albo od Walimia i auta zostawić pod lasem ale na foto ten odcinek polnej drogi wygląda na mniej przetarty.Arti pisze: inquiz, o jakim odcinku mówisz?
Rajd Krause 2011
Re: Rajd Krause 2011
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
inquiz, na miejscu w trakcie rajdu nie takie leśne dukty są pozastawiane
Byłem na testowym i wrażenia duże (fotki wrzucę później) Kajto pełen ogień,Grzyb z Bryan`em też mocno będzie fajnie

Byłem na testowym i wrażenia duże (fotki wrzucę później) Kajto pełen ogień,Grzyb z Bryan`em też mocno będzie fajnie

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

pozwolicie, że dołączę wraz ze swoim smietnikiem do ekipy ruszającej z wro 
do zobaczenia na bipi

do zobaczenia na bipi
burat tak sie domyślam ale nie każdy lubi wjeżdżać w krzaczory zwłaszcza z obniżoną zawiechą.
no ale ja lubię, jak miałem OBK to jeździłem znacznie poza granicami rozsądku i na pewno poza wyobraźnią japońskich konstruktorów.
no ale ja lubię, jak miałem OBK to jeździłem znacznie poza granicami rozsądku i na pewno poza wyobraźnią japońskich konstruktorów.
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Hmmm od burat-a dostałem info, że o 8 pod biedną-dronką więc mam mętlik w główce.
Z tego co wiem to jeszcze Pas_ti się wybiera, Karol na 90% nie z uwagi, że ma robotę w biurze rajdu.
A co z węglem brać czy już ktoś bierze wysokokaloryczny opał ?
Z tego co wiem to jeszcze Pas_ti się wybiera, Karol na 90% nie z uwagi, że ma robotę w biurze rajdu.
A co z węglem brać czy już ktoś bierze wysokokaloryczny opał ?
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh

"Moim zdaniem to niczego nie jestem pewien, jednak widok Gwiazd sprawia, iż zaczynam marzyć" — Vincent van Gogh
Żemol, 7:30, a nie 8.
Ekipe z wro proszę o potwierdzenie, kto będzie, żebyśmy wiedzieli, czy na kogoś mamy czekać. 6 we wro. Wyjazd raczej nie później niż 6:15-20 (max), ale to info na wszelki wypadek, a nie, żeby przyjeżdżać na 6:20
Weak and wounded will be left behind
pawlaswrc, wstawaj wcześniej, a nie na 6:30
Ekipe z wro proszę o potwierdzenie, kto będzie, żebyśmy wiedzieli, czy na kogoś mamy czekać. 6 we wro. Wyjazd raczej nie później niż 6:15-20 (max), ale to info na wszelki wypadek, a nie, żeby przyjeżdżać na 6:20

pawlaswrc, wstawaj wcześniej, a nie na 6:30

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
Kurde mam nadzieje, że tej informacji nie rozpropagował za szeroko.Żemol pisze: Hmmm od burat-a dostałem info, że o 8 pod biedną-dronką więc mam mętlik w główce.

Oczywiście 7.30. Zbieramy się i lecimy denkiem, bo dużo czasu wcale nie ma.

młody będzie na styk w razie co będzie dzwonił, ale myślę, że zdąży ;] na bank do 6:30 się stawi
Żemol,
mówiłem ,że dokładnie nie wiem ale 7:30 chyba
Normalnie jak radio Erwań
a tak się testowy dziś skończył na zakręcie na który was jutro tak ciągnę
Link: http://www.youtube.com/watch?v=FMZKc9WKVvw

Normalnie jak radio Erwań

a tak się testowy dziś skończył na zakręcie na który was jutro tak ciągnę

Link: http://www.youtube.com/watch?v=FMZKc9WKVvw
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

miskaad, domyślam się, że na styk na 6:30? No nic, trzeba będzie dziarsko polecieć na miejsce spotkania. Ma mój numer? Powinien mieć po ślubie
Arti, jest jakiś szczególny, finalny plan OeSów do oglądania?

Arti, jest jakiś szczególny, finalny plan OeSów do oglądania?

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Panie i Panowie.
Uważajcie jutro na wiatr i to, co może latać w powierrzu.
U mnie wieje jak diabli!!!
Uważajcie jutro na wiatr i to, co może latać w powierrzu.
U mnie wieje jak diabli!!!
Dolce far niente 

- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
eMTi, tak jest. I został już w temacie opisany.
Oglądamy pierwszy OS z pierwszej pętli, drugi z drugiej i trzeci z trzeciej. Na trzecim robimy grilla. Nic się nie martw, przyjedź rano to pogadamy.
Sprawdziłem, że Biedronka jest czynna od 7.00 więc będzie można zrobić rano zakupy.
Z tym czasem to miejcie świadomość taką, że mamy w nieco ponad godzinę do przejechania 30 km lokalnymi drogami, zaparkowanie aut i dojście na jakiś ciekawy fragment. Nie ma mowy żeby zebrać się z Pieszyc później niż 7:30, bo nie zdążymy w tyle aut. Tak więc Wrocławianie nie dajcie ciała w temacie.
eMTi, jesteś odpowiedzialny za dotarcie frakcji wrocławskiej na czas. 

Sprawdziłem, że Biedronka jest czynna od 7.00 więc będzie można zrobić rano zakupy.
Z tym czasem to miejcie świadomość taką, że mamy w nieco ponad godzinę do przejechania 30 km lokalnymi drogami, zaparkowanie aut i dojście na jakiś ciekawy fragment. Nie ma mowy żeby zebrać się z Pieszyc później niż 7:30, bo nie zdążymy w tyle aut. Tak więc Wrocławianie nie dajcie ciała w temacie.

no tak, tylko kurde jeszcze nawet soboty nie ma, a tu już się pojawiają głosy, że ludziska będą może 6:20-30...
No nic, jakoś postaramy się ogarnąć, chociaż byłoby git wiedzieć, kto na bank jedzie z wro. To może jakaś lista:
1. eMTi
2. młodyy (oby zdążył na styk, albo wcześniej)
3. terzo
4. Digit
5. pawlaswrc (miejmy nadzieję, bo od wczoraj nie daje znaku)
wuecha z krzyśkiem z tego co wiem odpadają, Menci nie potwierdził..
Arti, Jarmaje będą na miejscu, czy gdzieś na trasie dołączają?

1. eMTi
2. młodyy (oby zdążył na styk, albo wcześniej)
3. terzo
4. Digit
5. pawlaswrc (miejmy nadzieję, bo od wczoraj nie daje znaku)
wuecha z krzyśkiem z tego co wiem odpadają, Menci nie potwierdził..
Arti, Jarmaje będą na miejscu, czy gdzieś na trasie dołączają?
mówił, że jak droga będzie dobra to będzie przed czasem, miejmy nadzieje, że jego tirolot nie zawiedzieeMTi pisze: miskaad, domyślam się, że na styk na 6:30? No nic, trzeba będzie dziarsko polecieć na miejsce spotkania. Ma mój numer?

bawcie się dobrze
eMTi, sprawa jest jasna, jeżeli nie wyjedziecie o 6.30 to albo pourywacie zawieszenia po zjechaniu z "8" albo nie zdarzycie
bądź twardy i ch....

bądź twardy i ch....

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
eMTi pisze:Jarmaje będą na miejscu, czy gdzieś na trasie dołączają?
Postaramy się na 7:30 zdążyć do Pieszyc. Ale pewności nie ma. W każdym razie na nas nie czekacie gdybyśmy się spóźnili. Dołączymy wtedy na odcinku.

takie z dzisiaj

Jutro najbardziej niepokoi mnie ten wiatr trochę nam w dupę dał dziś tak ,że czapki to obowiązek

choć moja trochę niewyjściowa ale się sprawdziła

- pawlaswrc
- 6 gwiazdek
- Auto: "22B" RX Colin
Ja nie jadę????? Toz to czyste żarty. Nie pisałem, bo byłem zajęty przygotowywaniem auta. Już jest git. Na górki nowy-stary zawias, i heble (Brembo + Carbone Loraine 5+) Jak żyleta - skoro nie będę mógł za Wami nadążyć, to przynajmniej hamowania będę mógł mocno opóźniaćeMTi pisze: 5. pawlaswrc (miejmy nadzieję, bo od wczoraj nie daje znaku)

Aha, no i będę rano w granicach tolerancji

Skrzypek - oprawa muzyczna uroczystości ślubnych. Kontakt na PW

burat, Ty... Ty... Ty.. lancerze
jarmaj, czyli Wy lecicie prosto z trasy z A4? To może się gdzieś po drodze spotkamy.. Mamy wypatrywać Ko czy Uber-wiśni?

jarmaj, czyli Wy lecicie prosto z trasy z A4? To może się gdzieś po drodze spotkamy.. Mamy wypatrywać Ko czy Uber-wiśni?
taka jest tragedia? A ja dzisiaj felasie prostowałemj33mbo pisze: to albo pourywacie zawieszenia po zjechaniu z "8"

eMTi, lecimy z trasy Super Wiśnią.
Umówiliśmy się z Artim pod bierdonką. Jak się gdzieś po drodze spotkamy to ok, a jak nie to się i tak chwilę później w Pieszycach spotkamy. Nie ma co się na siłę ustawiać na trasie.
Umówiliśmy się z Artim pod bierdonką. Jak się gdzieś po drodze spotkamy to ok, a jak nie to się i tak chwilę później w Pieszycach spotkamy. Nie ma co się na siłę ustawiać na trasie.

Czarownica prawdę Ci powie :D
ja się nie chcę ustawiać, stwierdziłem tylko, że może się akurat tak zdarzy, że na siebie trafimy 

byle by nie z naprzeciwkaeMTi pisze: może się akurat tak zdarzy, że na siebie trafimy

My już dojechalim , było super
, Towarzysko jak zawsze rewelacja
, rajd miły . Częściej takie imprezy , Chlejady już niedługo 

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
- Żemol
- 4 gwiazdki
- Auto: Impreza Classic`96 / Forester `99
Ja z kuzynem też już w domu, dzięki wszystkim za mile spędzony czas w roli kibica oraz samego uczestnika na dolnośląskich Super Specjalach, pozdrawiam i życzę miłego wieczoru :] .
Ps. Z jutrem nie wiem czy wypali... bo jeszcze rodzinka chce się ze mną zobaczyć przy niedzielnym stole.

Ps. Z jutrem nie wiem czy wypali... bo jeszcze rodzinka chce się ze mną zobaczyć przy niedzielnym stole.
...zaś dnia ósmego, stworzył Awd i ubrał Ją w szatę SexownąTajemnicząintrygującą...