To ja już się nie odzywam...vibowit pisze: Godlik,
Bo Cię na pomarańczowo przerobimy.
nie, bo chcę żeby do mnie znajomi dzwonili na luzie, a nie szybko walili z kartki tekst, bo drogoGodlik pisze: Jak to mówią "Przejdź do PLAY", będziesz miał taniej.
Masz ten prepaid za darmo?remek pisze:ekhm. czy ja wyglądam na kogoś kto ma abonament na tel?
FUX pisze: W Erze za tyle samo masz 400 min.
FUX, ale mi ten prepaid stykaFUX pisze: W Erze za tyle samo masz 400 min.
oczywiście, że nie. Ale ja go rozumiem tak, że płacę za rozmowę a nie na utrzymanie fabryki kurzu (poprzez brak abonamentu). Wiem, że jest to uproszczenie, ale dzięki temu ja od nich nic nie chcę (tylko żeby zostawili mój tel w spokoju) i oni nic nie mogą ode mnie chcieć. Mogę np. zjeść swoją kartę sim jutro i więcej nie płacić. Cudowne to jestky pisze: Masz ten prepaid za darmo?![]()
remek pisze: oczywiście, że nie. Ale ja go rozumiem tak, że płacę za rozmowę a nie na utrzymanie fabryki kurzu (poprzez brak abonamentu).
napisałem przecież, że upraszczam, a Ty robisz teraz fabrykę kurzu z udowadniania co jest lepszeky pisze: Brak abo to tylko wyższy próg wejścia w interes
Zmień znajomych, minuta połączenia w Erze do Play droższa jest 20 groszy za minutę.remek pisze: nie, bo chcę żeby do mnie znajomi dzwonili na luzie, a nie szybko walili z kartki tekst, bo drogo![]()
remek pisze: a w orange Pani zaproponowała mi jakąś fajoską ofertę Optymalna 250 za 60pln. Nie dodała, że netto, pewno dlatego że dla firm, ale ją naprowadziłem, że z kieszeni wydaje się pieniądze brutto nie netto i mnie bajki nie interesują. Więc na szybko jej przeliczyłem, że wychodzi 0.3pln za minutę, czyli dokładnie tyle samo co mam teraz. No to jaka korzyść.
Chyba żaden smartfon nie jest w stanie pociągnąć dłużej niż jeden, góra dwa dni. Wybierz zwykły telefon ;)pablonas pisze: 1. Bateria ma trzymać dłużej niż obecna Nokia E66 czyli 22 godziny![]()
![]()
pablonas pisze: 7. Ma wytrzymać minimum dwa lata
Arno pisze: Właśnie dostałem nowe BB - Torch. Czyli duzy ekran i wysuwana klawiatura.
Arno pisze: moja zona ma ipada i ja przesiade po cichu na ip4. Ipad jest zrozumialy i prosty. i z tego co wiem iphone tak samo.
FUX pisze: se wlaśnie w czwartek zanabyłem.
mam, używam ... ocena - taka czwóreczka z minusem, przeglądanie stron nawet w Operze potrafi telefon zawiesić, często brakuje mu pamięci do obsługi aplikacji,pablonas pisze: Nokia C6