Coś niedobrego
Re: Coś niedobrego
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Pfff. Mojemu koledze się okienka pomyliły (serwer testowy z produkcyjnym) i wysłał 200.000 samochodów na wymianę oleju jedną linijką w SQL (pojawił się odpowiedni komunikat na wyświetlaczu deski rozdzielczej).
lol 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Jeszcze raz przewaga samochodów w rodzaju Wiśni, która nawet nie wie, co to bluetooth i jest jej z tym bardzo dobrze

true, zgadzam się w pełni 

http://biznes.interia.pl/gieldy/news/ws ... wa,1623565
Dlaczego mamy zrzucać się na odszkodowanie za blędy urzędasów...

Dlaczego mamy zrzucać się na odszkodowanie za blędy urzędasów...

Dolce far niente 

jarmaj pisze: Jeszcze raz przewaga samochodów w rodzaju Wiśni, która nawet nie wie, co to bluetooth i jest jej z tym bardzo dobrze![]()
moja california nie wie nawet co to jest OBD2

Jak?, ku.wa, jak? ... to jest możliwe że w 5 letnim aucie rozp..dala się tłumik ,
ja rozumiem, Poldek, pełnoletni
zgodzę się ... Astra I
ale ku.wa 5 letnie Legacy?
załamka ....

ja rozumiem, Poldek, pełnoletni
zgodzę się ... Astra I
ale ku.wa 5 letnie Legacy?
załamka ....

"Choďte srát s vaším psem před váš dům"
solą nasze drogi nas witają.. chleba na zagrychę do rdzy tylko brakuje 

zapewne urzędasy wzięły premie nawet za tą akcję i nadal pracują, brak osobistej odpowiedzialności boli ale co by nie mówić to odszkodowanie się należy jak nic.FUX pisze: http://biznes.interia.pl/gieldy/news/ws ... wa,1623565
Dlaczego mamy zrzucać się na odszkodowanie za blędy urzędasów...![]()
![]()
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Bo trza po zimie pojechać na umycie podwoziaeMTi pisze: solą nasze drogi nas witają.. chleba na zagrychę do rdzy tylko brakuje

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
sranie w banie, w pierwszym japońcu, poczciwej Corolli E10 nawet w wieku 13 lat wydech był od oryginalny .... eeeech,
cubikon, wszyscy wiemy iż teraz auta to nie to samo co kiedyś , teraz firmy są nastawione na zyski a nie ma bezawaryjne samochody
A na mycie trza i tak podjechać

A na mycie trza i tak podjechać

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
ale przy najmniej mam niezły "bulgot w wolnym ssaku: 

no właśnie, z mój po 67kkm się rozpadł ... poprzedni właściciel chyba jeździł nim zimą po bazie MPO
a lato spędzał nad morzem parkując na sopockim molo

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
cubikon, a może w coś przywaliłeś dnem? Kurcze, taki młody wydech nie powinien się rozpaść
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 443 razy
Sam widziałem jak rozleciał się i urwał w 4 letniej Imprezie wolnym ssaku.Konto usunięte pisze:cubikon, a może w coś przywaliłeś dnem? Kurcze, taki młody wydech nie powinien się rozpaść
Trochę nie do końca tak. Ceny kolejnych modeli mają być na takim samym poziomie, a rynek oczekuje coraz to większej ilości dodatkowego wyposażenia i masy bzdurnych bajerów. A to kosztuje i jest coraz bardziej skomplikowane. Więc oszczędzać trzeba na czymś innym.Piter 35 pisze: teraz firmy są nastawione na zyski a nie ma bezawaryjne samochody
I efekt taki jak widać: klient (ogólnie, nie chodzi o zadającego tu pytanie

jarmaj, racja ... legendarne Corolle E9, E10 miały silnik, 4 koła i kierownicę ... to się nie miało co psuć :)
a ja mam podgrzewane fotele i lusterka, hehe
... ale nie mam wydechu
a ja mam podgrzewane fotele i lusterka, hehe
... ale nie mam wydechu

Właśnie się wczoraj wieczorem dowiedziałem od jednego Ukraińca, że Subaru to samochód żydowski.
Dlaczego, powstaje pyutanie.
Po wojnie było embargo na eksport aut do Izraela ( z jakiego powodu ani co i jak nie wiem, relacjonuje jedynie). I ciągnęli tam Japończyków. Głównie Subaru. I podobno Subaru jest określeniem samochodu w ogóle. Tak jak u nas adidasy czy elektroluks.
Myślę, że wymaga sprawdzenia koszerność naszy marki.
Dlaczego, powstaje pyutanie.
Po wojnie było embargo na eksport aut do Izraela ( z jakiego powodu ani co i jak nie wiem, relacjonuje jedynie). I ciągnęli tam Japończyków. Głównie Subaru. I podobno Subaru jest określeniem samochodu w ogóle. Tak jak u nas adidasy czy elektroluks.
Myślę, że wymaga sprawdzenia koszerność naszy marki.
Ocieplenie klimatu zabije nas kosztami ogrzewania.
Nie no
, Adminy wywaliły taki fajny wątek o DVD 

Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
Pierwsze słyszę. I nie znajduję powodu dla którego państwa zachodnie miałyby zakładać embargo na eksport czegokolwiek (oprócz broniArno pisze: Po wojnie było embargo na eksport aut do Izraela

Tylko że proklamacja powstania Izraela nastąpiła w maju 1948 r . Czy to było po wojnie czy długo po wojnie to inna sprawa . Generalnie o embargo to chyba znajome radio wymyśliłoBergen pisze:Pierwsze słyszę. I nie znajduję powodu dla którego państwa zachodnie miałyby zakładać embargo na eksport czegokolwiek (oprócz broniArno pisze: Po wojnie było embargo na eksport aut do Izraela) do Izraela.