F1 2011
Re: F1 2011
PijaR jak C..J. Od kiedy to listy do kolegi/przyjaciela (?) wysyła się przez prasę?
r.
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
Genialny wyścig
ten Perez mi się podoba coraz bardziej ,choć wynik może nie teges dziś no i Kobayashi powinien jeździć czymś szybszym

ten Perez mi się podoba coraz bardziej ,choć wynik może nie teges dziś no i Kobayashi powinien jeździć czymś szybszym

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Póki co najlepszy wyścig sezonu. Świetna jazda Webbera, brawa też dla Hamiltona - jak łyknął VET to udarłem się tak, że mnie chyba na parterze było słychać
Jak widać wystarczy skroić Vettela na starcie i od razu mamy ciekawy wyścig

Jak widać wystarczy skroić Vettela na starcie i od razu mamy ciekawy wyścig

WRC fan pisze: jak łyknął VET to udarłem się tak, że mnie chyba na parterze było słychać
ciekawe czy mojego ojca pobiłeś w głośności okrzyku, który w sobotę zdzierał gardło na meczu rugby naszej reprezentacji... Cały sektor był jego

"Nim cokolwiek napiszesz, pomyśl o swojej matce. Czy byłaby dumna?"
Kurcze, kompletnie zapomniałem o tym meczu, a mam teraz tam rzut beretem.Barthol pisze: w sobotę zdzierał gardło na meczu rugby naszej reprezentacji
generalnie na żywca było słabo widać (odległość między boiskiem a trybunami znaczna, a akcje często działy się po drugiej stronie murawy, kolumny podpierające dach nad trybuną ograniczały widoczność -> pamiątka po ligowych meczach piłki drużyn z krakowa z ekstraklasy). Lepiej widać to podobno było w TV (kilka kamer). Choć ja zadowolony jestem w wyjścia na mecz bo fajne widowisko było i atmosferkaWRC fan pisze:Kurcze, kompletnie zapomniałem o tym meczu, a mam teraz tam rzut beretem.Barthol pisze: w sobotę zdzierał gardło na meczu rugby naszej reprezentacji

To tak jak z F1 na żywo. Ogląda się lepiej w TV, ale atmosfery na żywo nic nie pobijeBarthol pisze: Choć ja zadowolony jestem w wyjścia na mecz bo fajne widowisko było i atmosferka

Ja w sumie to najwięszy fun miałem z obserwacji swojego ojca, który był w swoim kibicowskim żywiole (tak zdarł gardło, że następny dzień był mocno zachrypnięty).WRC fan pisze:To tak jak z F1 na żywo. Ogląda się lepiej w TV, ale atmosfery na żywo nic nie pobijeBarthol pisze: Choć ja zadowolony jestem w wyjścia na mecz bo fajne widowisko było i atmosferka
No a potem po meczu, powrót przez całą Hutę spacerkiem

U mnie codziennie obraduje przed klatką. Ach ta HutaBarthol pisze: gdzieś w tle przewijał się tzw. "osiedlowy establiszment "

Na plus Huty można zaliczyć ilość terenów zielonych :)WRC fan pisze:U mnie codziennie obraduje przed klatką. Ach ta HutaBarthol pisze: gdzieś w tle przewijał się tzw. "osiedlowy establiszment "![]()
a na TVCatchup juz nie ma?
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
u mnie działa, a ja wręcz odwrotnie - nigdy tego nie używałem za granicą 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
coś z Wicią się stało
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

może uszkodził (złamał)nogę... Skoro podobno czuł ból po tym kontakcie z bandą i nie chciał samodzielnie opuścić boliduburat pisze:coś z Wicią się stało
no prędkość była nieduża i nie widać było dokładnie uderzenia całe szczęście ,że nie dostał niczym bo tak to na początku wyglądało

a chłopcy z Mclarena walczą jeszcze ze skrzyłdem Hamiltona
no i po wszystkim. Walczą wszyscy ,a wygrywa jak zwykle Vettel