Sprzedam ( zdecydowanie..... ) moją pseudo Hondę type-R
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 245 razy
- Polubione posty: 526 razy
Re: Sprzedam ( zdecydowanie..... ) moją pseudo Hondę type-R
Grzesiek_67, Skoda to nie auto. To stan umysłu. 

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Cicho, prześmiewcy, właśnie się odkochuję (znaczy, stan umysłu mi się zmienia) - bo nie chcą mi dziady dać RSa.

vibowit pisze: Homofob.

WiS pisze: bo nie chcą mi dziady dać RSa.
może chcą abys w końcu kupił ta skode

- WiS
- 6 gwiazdek
A żebyś wiedział, coś wspominają o dużych zniżkach 

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
no ale nas jest więcej, a my chcemy żebyś wreszcie kupił subaru
U Pitera wynegocjujesz dobrze zielone, jakby co to powiem Ci jak to zrobić. 

WiS pisze: A żebyś wiedział, coś wspominają o dużych zniżkach
hmmmm, nie są chyba zalogowani na forum-subaru to sie jeszcze łudzą

- WiS
- 6 gwiazdek
Jest taka opcja, ale... jakoś tak głupio by było - koniec epoki, to coś jakby Jarmaj gaz założył, a Arno się ochrzciłremek pisze: chcemy żebyś wreszcie kupił subaru

- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
to ja spadam, daj znać jak awantura minieWiS pisze: to coś jakby Jarmaj gaz założył, a Arno się ochrzcił![]()

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
Kurcze, muszę zainwestować w wyciągacza wgniotek. Mam dwie wgniotki, których nie zauważyłem, a które okazują się bardzo ważne z punktu widzenia kupujących
Podobno teraz to robią bezinwazyjnie, jestem umówiony na poświętach.
Tak się zastanawiam czy to na pewno moje wgniotki, czy może Piter 35 powinien je sfinansować w ramach wieczystej gwarancji

Podobno teraz to robią bezinwazyjnie, jestem umówiony na poświętach.
Tak się zastanawiam czy to na pewno moje wgniotki, czy może Piter 35 powinien je sfinansować w ramach wieczystej gwarancji

Konto usunięte pisze: czy może Piter 35 powinien
wymień na gieteka

- WiS
- 6 gwiazdek
To Esi dlatego nie kupił...?Konto usunięte pisze: Mam dwie wgniotki, których nie zauważyłem, a które okazują się bardzo ważne z punktu widzenia kupujących

Obawiam się, że Pit ewentualnie może Ci zrobić dwa guzy, bilans wypukłości wyjdzie na zeroKonto usunięte pisze: może Piter 35 powinien je sfinansować w ramach wieczystej gwarancji

Konto usunięte pisze: Mam dwie wgniotki, których nie zauważyłem, a które okazują się bardzo ważne z punktu widzenia kupujących
Oj widzę iż nie dbasz o auto , chyba przyjedziemy i nastąpi konfiskata autaKonto usunięte pisze: Tak się zastanawiam czy to na pewno moje wgniotki,

Oj gdzieWiS pisze: Obawiam się, że Pit ewentualnie może Ci zrobić dwa guzy, bilans wypukłości wyjdzie na zero

Z resztą w ciemnej uliczce, to z cegłówką nikt nie wygrał

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
To piękne auto zakończyło swój forumowy żywot. Kupił je bardzo miły facet, ale sprzęgło spali w pierwszym miesiącu (rusza z półsprzęgła z jakichś 3 tys obrotów). No ale może się kiedyś nauczy 
Piter 35, wypijemy na Chlejadach jeden toast za Hondzię. Swoją drogą, fajnie czytałoby się historie z punktu widzenia samochodów w stylu:
"Moim pierwszym właścicielem była żona importera samochodów. Kochała się ze swoim mężem na tylnym siedzeniu w każdą sobotę kiedy wracali z obiadu od teściów. Potem ów importer przy boczurach owinął się wkoło karkonoskiej sosny. Następnemu właścicielowi - nudnemu informatykowi spod wawki, sprzedał to zdarzenie jako małą szkodę parkingową
Informatyk kochał mnie, ale w ogóle mnie nie sprzątał. Tylko w ostatnim tygodniu przed sprzedażą zainwestował 60zł w myjnię. Raz wkleił się w błoto w terenie, bo popitoliło mu się, że jestem terenowym autem. Księgowy, który był trzecim właścicielem nie mieścił się w fotel, ale za to podobał mu się kolor. No i męczył mnie tym półsprzęgłem...."

Piter 35, wypijemy na Chlejadach jeden toast za Hondzię. Swoją drogą, fajnie czytałoby się historie z punktu widzenia samochodów w stylu:
"Moim pierwszym właścicielem była żona importera samochodów. Kochała się ze swoim mężem na tylnym siedzeniu w każdą sobotę kiedy wracali z obiadu od teściów. Potem ów importer przy boczurach owinął się wkoło karkonoskiej sosny. Następnemu właścicielowi - nudnemu informatykowi spod wawki, sprzedał to zdarzenie jako małą szkodę parkingową

Konto usunięte, weź to co bierzesz koniecznie na Chlejady, może nawet zażyjemy przed trasą bo nuda będzie w korku na katowickiej 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Konto usunięte,

Czarownica prawdę Ci powie :D
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
Czas odświeżyć wątek. Otóż w poprzedni piątek jadąc na mazury spotkałem w W-wie naszą hondzinę.
Piter 35, wyobraź sobie, że jeździ, wygląda pięknie, ciągle ma te wgniotki po lewej stronie. Zadbana, niepordzewiała i w ogóle jak zwykle czarująca. Jedynym minusem jest to, że facio w niej palił. Chciałem się zatrzymać i mu wyrwać za to rękę z barku, ale w sumie byłem w dobrym nastroju, bo jechałem na imprezę firmową, więc odpuściłem.
Ale to było miłe spotkanie. To chyba najlepszy samochód jaki kupiłem od naszego sprzedawcy przystanków
Piter 35, wyobraź sobie, że jeździ, wygląda pięknie, ciągle ma te wgniotki po lewej stronie. Zadbana, niepordzewiała i w ogóle jak zwykle czarująca. Jedynym minusem jest to, że facio w niej palił. Chciałem się zatrzymać i mu wyrwać za to rękę z barku, ale w sumie byłem w dobrym nastroju, bo jechałem na imprezę firmową, więc odpuściłem.
Ale to było miłe spotkanie. To chyba najlepszy samochód jaki kupiłem od naszego sprzedawcy przystanków

- koziolek
- 4 gwiazdki
- Auto: Forester XT 2.5
- Polubione posty: 9 razy
Re: Odp: Sprzedam ( zdecydowanie..... ) moją pseudo Hondę type-R
Przeczytałem cały wątek aż brzuch mnie boli od śmiania:P