A Ty nowy język tworzyszEterycznyŻołądź pisze:Ale dla czego musi byś tytuł wątku związany z piłką nożną? Najlepsze wpadki komentatorskie są w biegach.

hjehjehje... Baaardzo dobrze. Jeszcze będzie ciekawie.Bilex pisze:No szlag mnie trafi zaraz! Jak można roztrwonić 8 punktów przewagi!!!!![]()
A bardziej kuriozalnego gola to dawno nie widziałem!!!! :shock:
Bilex pisze: Aha, mecz piłkarski (tak dla przypomnienia) wygląda tak:
Karnego nie było !!!!! Sędzia po rak kolejny wypaczył wynik meczu. Inna rzecz żę kibicowałem Arsenalowi. ;)Bilex pisze: Wczoraj mecz-horror a tu cisza.
Czasami też tak:Bilex pisze: Aha, mecz piłkarski (tak dla przypomnienia) wygląda tak:
Grzegorz pisze: Ale rajd tego gościa
onet pisze: Stowarzyszenie Kibiców Legii Warszawa, występując w imieniu wielotysięcznej rzeszy kibiców naszego Klubu, pragnie zwrócić Państwa uwagę na niedopuszczalne nadużycie, jakie zostało popełnione w nr. 14/08 Newsweeka.
Na okładce ww. wydania zamieszczono zdjęcie z agencji Flesh Press Media, które w wyniku fotomontażu zostało opatrzone obraźliwym napisem "Legia huje". Z całą stanowczością twierdzimy, że oryginalne zdjęcie z archiwum agencji różni się od zamieszczonego na okładce Newsweeka. Takie działanie jest nie tylko fałszowaniem materiału prasowego, ale także nieodpowiedzialną prowokacją wymierzoną w kibiców Legii, która nie licuje z powagą Państwa tytułu.
Żywiąc głębokie przekonanie, że opisane powyżej nadużycie zostało popełnione bez wiedzy kierownictwa Redakcji, dalsze kroki w tej sprawie uzależniamy od Państwa stanowiska w tej sprawie.
Zarząd Stowarzyszenia Kibiców Legii Warszawa.
Chyba dobrze!mały 5150 pisze:Z drugiej strony MU coś za dużo wykorzystuje dzisiaj Van der Sar'a to się źle może skończyć
Vibowit wyedytuj błagam, bo jak Bilex to zobaczy to Ci dom podpali - a ma niedalekovibowit pisze:Chyba dobrze!mały 5150 pisze:Z drugiej strony MU coś za dużo wykorzystuje dzisiaj Van der Sar'a to się źle może skończyć