And in this corner weighin in at 850 pounds,danikl pisze: remek Juz zakładałem kask i rękawice bokserskie do następnego starcia
Guns N' Roses
Get in the ring
Yeah!

Link: http://www.youtube.com/watch?v=7tfyLbin9gs
And in this corner weighin in at 850 pounds,danikl pisze: remek Juz zakładałem kask i rękawice bokserskie do następnego starcia
Dobrze, że przypomniałeś mi o Air.burat pisze:Panowie tak na luza...
O tak! Pamiętam te czasy jak twardziele przerzucali się na G'nR po "Use Your Illusion". Wcześniej słuchali Milli Vanilli, ale wypłynął ten okropny skandal, więc musili inaczej ulokować swoje uczucia. Długie pióra już mieli, wystarczyło kawałek szmaty założyć na głowę i już byli fanami prawdziwej muzy dla twardzieli.remek pisze: no to masz, bo przynudzacie jakąś badziewną Metallicą dla wyćwiekowanych nastolatków w przyciasnych leginsach. Zresztą, zaprojektowano je tylko po to, żeby woreczki z kokainą trzymały się na swoim miejscu grzecznym dzieciom spod granicy meksyku. Prawdziwi faceci robili w tym czasie jajecznicę na kokainie, albo odwrotnie.![]()
Żaden zespół w historii nie zrobił lepszego użytku ze słów fuck i jack daniel's.
I do tego nie musieli udawać jacy to my złe szatany. Oni byli naturalni, a na rogach szatana gasili kiepyEye of the beholder, też mi coś. Back off bitch to jest życie
![]()
LOLvibowit pisze: Długie pióra już mieli, wystarczyło kawałek szmaty założyć na głowę i już byli fanami prawdziwej muzy dla twardzieli
vibowit,vibowit pisze: O tak! Pamiętam te czasy jak twardziele przerzucali się na G'nR po "Use Your Illusion". Wcześniej słuchali Milli Vanilli, ale wypłynął ten okropny skandal, więc musili inaczej ulokować swoje uczucia. Długie pióra już mieli, wystarczyło kawałek szmaty założyć na głowę i już byli fanami prawdziwej muzy dla twardzieli.![]()
![]()
Gitara mu sprzęga :Pdanikl pisze: Ten wariat poradził sobie![]()
cztery pory....LouCyphre pisze:4 pory roku Vivaldiego to bym nie protestował