COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: COS SMIESZNEGO - albo i nie ...........
Wreszcie ktoś, kto naprawdę wie czego chce.

Brak podpisu.
- Kiedy chłopiec zmienia się w mężczyznę?
- Kiedy przestaje obgryzać paznokcie, a zaczyna drapać się po jajach?
- Nie! Kiedy zaczyna rozumieć, że po drapaniu się po jajach nie należy obgryzać paznokci...
- Kiedy przestaje obgryzać paznokcie, a zaczyna drapać się po jajach?
- Nie! Kiedy zaczyna rozumieć, że po drapaniu się po jajach nie należy obgryzać paznokci...
Dolce far niente 

KonSTi suchar
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Remigio? :)piciu pisze:
r.
Wieśniak w trójce. Dla przyjaciół Rufjan.
arti04, jakie fajne 
Ja mam coś bardziej dla nas, drogie forumowe Koleżanki

Ja mam coś bardziej dla nas, drogie forumowe Koleżanki

Człowiek do kresu życia powinien się dotoczyć z kieliszkiem Chardonnay w jednej ręce,
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
tabliczką czekolady w drugiej, narąbany w trzy d..y, krzycząc : "ALE TO BYŁA JAZDA!"
:)
e.. tam.eMTi pisze:trochę czarnego humoru:
Link: http://www.youtube.com/watch?v=NA90Ilym ... dded#at=16

czarne jest piękne...
no to to klasyk, wiadomo 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

ciekawe jak kiedyś z naszych obecnych asów będziemy mogli się śmiać
Link: http://www.youtube.com/watch?v=wAF4LbLb ... e=youtu.be

Link: http://www.youtube.com/watch?v=wAF4LbLb ... e=youtu.be
Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Nauczycielka zapytała nas dzisiaj w klasie, jakie jest nasze ulubione zwierzę. Odparłem: "Smażony kurczak". Odpowiedziała, że wcale nie jestem zabawny, ale wydaje mi się, że nie miała racji, bo cała reszta klasy się śmiała...
Moi rodzice zawsze powtarzali mi, że powinienem być szczery i prawdomówny. Smażony kurczak to naprawdę moje ulubione zwierzę. Opowiedziałem dziś tacie, co się stało w klasie. Odpowiedział, żebym się nie przejmował, bo nasza pani pewnie jest członkiem PETA (oni bardzo kochają zwierzęta). Ja też bardzo kocham zwierzęta, szczególnie kurczaki, wołowinę i wieprzowinę.
Ale wracając do tematu, pani wysłała mnie do gabinetu dyrektora. Opowiedziałem mu, co się stało na lekcji. Roześmiał się i powiedział, żebym więcej tego nie robił.
Następnego dnia nauczycielka zadała wszystkim w klasie pytanie: "Jakie jest nasze ulubione ŻYWE zwierzę?" Odpowiedziałem, że kurczak, więc ona poprosiła, żebym wyjaśnił wszystkim, dlaczego właśnie kurczak. No więc mówię, że to dlatego, że można go łatwo przerobić na smażonego kurczaka. Odesłała mnie z powrotem do dyrektora. Roześmiał się znowu i po raz kolejny powiedział mi, żebym tak więcej nie robił.
Kompletnie nie pojmuję. Moi rodzice uczą mnie, że powinienem być uczciwy, ale moja nauczycielka nie lubi najwidoczniej, kiedy taki jestem. Dzisiaj poprosiła nas, abyśmy powiedzieli jej, kto jest naszym autorytetem, czyli kogo najbardziej podziwiamy i szanujemy.
Odpowiedziałem: "Pułkownik Sanders".
Zgadnijcie, gdzie teraz jestem...
Moi rodzice zawsze powtarzali mi, że powinienem być szczery i prawdomówny. Smażony kurczak to naprawdę moje ulubione zwierzę. Opowiedziałem dziś tacie, co się stało w klasie. Odpowiedział, żebym się nie przejmował, bo nasza pani pewnie jest członkiem PETA (oni bardzo kochają zwierzęta). Ja też bardzo kocham zwierzęta, szczególnie kurczaki, wołowinę i wieprzowinę.
Ale wracając do tematu, pani wysłała mnie do gabinetu dyrektora. Opowiedziałem mu, co się stało na lekcji. Roześmiał się i powiedział, żebym więcej tego nie robił.
Następnego dnia nauczycielka zadała wszystkim w klasie pytanie: "Jakie jest nasze ulubione ŻYWE zwierzę?" Odpowiedziałem, że kurczak, więc ona poprosiła, żebym wyjaśnił wszystkim, dlaczego właśnie kurczak. No więc mówię, że to dlatego, że można go łatwo przerobić na smażonego kurczaka. Odesłała mnie z powrotem do dyrektora. Roześmiał się znowu i po raz kolejny powiedział mi, żebym tak więcej nie robił.
Kompletnie nie pojmuję. Moi rodzice uczą mnie, że powinienem być uczciwy, ale moja nauczycielka nie lubi najwidoczniej, kiedy taki jestem. Dzisiaj poprosiła nas, abyśmy powiedzieli jej, kto jest naszym autorytetem, czyli kogo najbardziej podziwiamy i szanujemy.
Odpowiedziałem: "Pułkownik Sanders".
Zgadnijcie, gdzie teraz jestem...
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!

In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Dawno się tak nie uśmiałem słuchając radia w drodze do pracy
Monika Olejnik rozmawia z mec. Rafałem Rogalskim

Monika Olejnik rozmawia z mec. Rafałem Rogalskim
"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

leon,
genialne
, a pani Olejnik nie słucham z zasady bo sam się męczę

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
burat pisze: a pani Olejnik nie słucham z zasady bo sam się męczę
A to tym razem żałuj, bo było naprawdę wesoło. Że się tak wyrażę - w oparach ... helu

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
WRC fan, no może to i lepsze rozwiązanie ,a nie słucham jej dlatego ,że męczy mnie jej styl prowadzenia rozmowy. Co do pana Rogalskiego to wczoraj czytałem jakieś jego domysły z tym helem 

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
burat,
nie przejmuj się, ja Pani Moniki również nie trawię, głównie z powodu, moim zdaniem, permanentnego braku przygotowania do programów. I tak jak WuRCek napisał - przeczytałem wywiad
Pozdrawiam
Grzegorz
nie przejmuj się, ja Pani Moniki również nie trawię, głównie z powodu, moim zdaniem, permanentnego braku przygotowania do programów. I tak jak WuRCek napisał - przeczytałem wywiad

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
komu bagażnik?

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna