IBM ThinkPad T41 - ew. sprzedam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
Re: IBM ThinkPad T41 - ew. sprzedam
Biorę.
Gregski - podrzuć swój numer czy coś żebyśmy dograli jak to załatwić :)
Gregski - podrzuć swój numer czy coś żebyśmy dograli jak to załatwić :)
szukam czegoś podobnego w tej cenie ale z mniejszą matrycą, sprawnego do netu i pisania w offisie
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
inquiz pisze: szukam czegoś podobnego w tej cenie ale z mniejszą matrycą, sprawnego do netu i pisania w offisie
pewnie za moment bede sprzedawal zony netbooka lenowo ideapad2..
matryca 10" wystarczy?
matryca jak najbardziej, tylko czy się zmieścimy w tym budżecie?gregski pisze: matryca 10" wystarczy?
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
inquiz pisze: matryca jak najbardziej, tylko czy się zmieścimy w tym budżecie?
mysle, ze tak.
dam znac jak sie szanowna mauzonka zdecyduje. pewnie to troche potrwa..
gregski, pw
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
Panowie i Panie, jak dla mnie IBM/Lenovo serii T to jedyny słuszny laptop. Moja żona tłucze T60 już 3 rok i śmiga jak tralala, ja w wypożyczalni mam T41 (stuknął mu już chyba 6) i za żadne pieniądze nie zamienię na nic innego!
Лукашэнка Na numer z wodą zarobiłem już 200 zł ! Zakład o 100 zł, że wleję pół szklanki do odpalonego ? Zawsze działa ! Każdy chce zobaczyć jak palę sobie lapka na żywo ;)
Лукашэнка Na numer z wodą zarobiłem już 200 zł ! Zakład o 100 zł, że wleję pół szklanki do odpalonego ? Zawsze działa ! Każdy chce zobaczyć jak palę sobie lapka na żywo ;)
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
marw007 pisze: Na numer z wodą zarobiłem już 200 zł ! Zakład o 100 zł, że wleję pół szklanki do odpalonego ? Zawsze działa ! Każdy chce zobaczyć jak palę sobie lapka na żywo ;)
No nie każdy, tylko raptem dwóch

- rrosiak
- 6 gwiazdek
- Auto: Duża Dacia :)
- Polubił: 129 razy
- Polubione posty: 198 razy
Zobaczyć chce każdy, ale nie każdy ma wolne 100PLNKonto usunięte pisze:marw007 pisze: Na numer z wodą zarobiłem już 200 zł ! Zakład o 100 zł, że wleję pół szklanki do odpalonego ? Zawsze działa ! Każdy chce zobaczyć jak palę sobie lapka na żywo ;)
No nie każdy, tylko raptem dwóch

"Pan Macierewicz bardzo często mówi co wie, ale rzadko wie co mówi." - L.Miller - 
Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Z dwojga złego wolę, gdy krajem rządzą złodzieje zamiast kretynów.

Dobre i 2 stówki. No nie tak jest ?Konto usunięte pisze: No nie każdy, tylko raptem dwóch
jako, że się lekko zestarzał teraz będę wlewał szklanice za 50 zł :)