Siódemka wyprzedziła trzynastkę. GłosujmyOqrek pisze:wygrywasz jak narazie
Puściłem właśnie kilkanaście legalnych głosów, ale na siódemkę musi też być jakaś mobilizacja, bo ciągle pnie się w górę.Gump pisze:No oddałem głos jak na razie 7i 13 łeb w łeb
Wystarczy ciastka wyrzucać, ale wtedy to przegięcie.burat pisze:chyba będzie się trzeba IP pobawić![]()
Niestety muszę potwierdzić. Podobno jeszcze Warmińskie niepasteryzowane daje radę. Coraz mniej zacnych BrowarówPiter 35 pisze:A ja kupiłem ostatnio Kasztelana niepasteryzowanego .Słabe, bardzo słabe, nie polecam
Eeee tam, ja to mam w takim razie plebejski gust. Bo Kasztelan bardzo mi smakuje. Tak samo jak wszystkie Żywce, Lechy, Tyskie itp itd.Grzesiek_67 pisze:Niestety muszę potwierdzić. Podobno jeszcze Warmińskie niepasteryzowane daje radę. Coraz mniej zacnych BrowarówPiter 35 pisze:A ja kupiłem ostatnio Kasztelana niepasteryzowanego .Słabe, bardzo słabe, nie polecam![]()
jarmaj pisze:
Eeee tam, ja to mam w takim razie plebejski gust
eee tam. chciałbyś. jeśli mowa o różnych rodzajach piwa, to fakt, że nie odróżniasz pilznera od pilznera świadczy na twoją korzyść. bo wszystkie bardzo podobnie smakują.jarmaj pisze: Eeee tam, ja to mam w takim razie plebejski gust.