Marta, czy ja Ci już wyznawałem wielkie ... uznanie ?

Pozdrawiam
Grzegorz
no o to właśnie chodzi... i wyszło na to, że spora część osób z tej listy jest jak najbardziej za sidorówką, tyle że bierze butelki "podladowe" i się zrobiła komiczna sytuacja, zupełnie odwrotna do zamierzonejjarmaj pisze: Tak patrzę na listę ...... i czy aby parę osób nie pomyliło jej z listą "tak, ja chcę cytrynówkę, dużo!"....
eMTi pisze: barbie, dzięki za ogarnięcie tematu![]()
11. KonSTi 5x 0,5Konto usunięte pisze: 1. Fux 2x 0,5l
2. WRC fan 3x 0,5l
3. WiS 2x 0,5l
4. LouCyphre 2x 0,5l
5. Moniqa 3x 0,5l
6. Chlor 2x 0,5
7. Grzesiek_173645274267 - razy dwa poproszę, wozem jestem
8. danikl 3x 0,5
9. eMTi 1x 0,5
10. Konto usunięte 2x 0,5l
No tak Osiole..musiałes to napisać właśnie jak ja ostatnia dopisałam się do pijących inaczej?jarmaj pisze: Tak patrzę na listę ...... i czy aby parę osób nie pomyliło jej z listą "tak, ja chcę cytrynówkę, dużo!"....?![]()
Czy Ty myślisz że ja jestem aż taka chora albo że się z osł....z koniem na głowy pozamieniałam?jarmaj pisze:Monio, to Ty pijesz czy nie w końcu. Bo jak nie to "ja w to nie wchodzę
Moniqa pisze: ale pefnie fyjdzie..jak fyjdzie.
Nic z tych rzeczy, mam swoją. Byłam pewna że jak się kliknie wyloguj to działa.... Alan, Alan, Alan!, jak to jest?Moniqa pisze:edit: znaczy że Zofja się z osiołem na głowy pozamieniała :))))))
KonSTi pisze: 11. KonSTi 5x 0,5
Alan, Alan, Alan! (wiem że słyszyszzofija pisze:
Nic z tych rzeczy, mam swoją. Byłam pewna że jak się kliknie wyloguj to działa.... Alan, Alan, Alan!, jak to jest?![]()
![]()
eeee..trzeba się zrelaksować..w końcu cyrograf to cyrografzofija pisze: Chyba za dużo browara na dziś![]()
![]()
![]()
nie moge dłużej ukrywać swojej prawdziwej naturyGrzesiek_67 pisze: Ło Jezu, jakieś odreagowanie raptowne, czy jak ?
KonSTi pisze: Żartuję oczywiście, i biorę jutro aparat.
Uuuuuu widzę Grzesiu, że pojechałeś po bandzieGrzesiek_67 pisze: 6. Grzesiek_173645274267 - razy dwa poproszę, wozem jestem![]()
mały 5150 pisze: Uuuuuu widzę Grzesiu, że pojechałeś po bandzie![]()
6. Grzesiek_dwa - 173645274267 poproszę