kupię / sprzedam / zamienię / wymienię /dam / nie dam
Regulamin forum
Jeśli kupujesz coś z ogłoszenia na Forum robisz to na własne ryzyko!
Administracja nie ponosi żadnej odpowiedzialności za zamieszczane ogłoszenia. Nie przelewaj pieniędzy ludziom, których nie znasz lub którzy nie mają wiarygodnej historii na Forum!
-
cerbera
- 3 gwiazdki
- Auto: impreza wrx, legacy disel, evo X
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
Witam jak w temacie poszukuje takiej maty pilne!!!!
Uploaded with
ImageShack.us
ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08 I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru

cerbera
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
-
Polubił:
14 razy
-
Polubione posty:
19 razy
cerbera, ktoś chyba sprzedawał taką z samochodem. Poszukaj po ogłoszeniach, może Ci sprzeda samą matę.
Konto usunięte
-
cerbera
- 3 gwiazdki
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
na forum czy alegrogo??
ŚWIEŻAK LEGACY DISEL MY09 - SREBNA LALKA WRX 04- RED MISIEK 08 I ZOO FAMILY DO TEGO MOJSPORT-PRESTIGE the north face salewa grizzly mammut black diamond alpinus campus milo itp itd duze rabaty dla czlonków rodziny Subaru

cerbera
-
cerbera
- 3 gwiazdki
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
niestety juz kolega sprzedał wiec ogłoszenie wciaż aktualne !!! szukam tez foteli do legasia w skórze!!!

cerbera
-
yacho
- 0 gwiazdek
- Auto: STI 1998 + Legaś LPG
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
dzwon do mojego mechanika - ma taka mate!
602118765 (Adam)
zdrooowka!
"..panie jasiu kochany, mnie dzisiaj wszystko miga.."
yacho
-
cerbera
- 3 gwiazdki
-
Polubił:
0
-
Polubione posty:
0
dzieki mata zakupiona ale cos za duza do mojego i noga musze ja upchac

cerbera