Chlejady 2011 Love Parade - 20-22.05 Srebrna Góra
- Alan, Alan, Alan!
- 6 gwiazdek
- Auto: WiśniaNieWiśnia
- Polubił: 130 razy
- Polubione posty: 365 razy
- Arti
- 6 gwiazdek
- Auto: GT Rally Car & STI GH
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
Re: Chlejady 2011 Love Parade - 20-22.05 Srebrna Góra
lukwol, tak jak Ci mówiłem przez telefon Twoja nieobecność będzie nie do nadrobienia. 

Arti pisze: lukwol, tak jak Ci mówiłem przez telefon Twoja nieobecność będzie nie do nadrobienia.
NIE, nie zgadzam się!!
Wolaczku WTF?????????
Arti, 

Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
lukwol,
Ojciec, no we se nie rób żartów, jak pragnę podskoczyć. Dajesz Łukasz i nie ma karwa Lilka dyskusji. Chcesz się dorobić ksywy "Bezmózgie Yeti" ?
No. To naginasz nach Srebrzanka
Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Arti dzisiaj przechodzi samego siebie plus wszystkich razem wziętych

Ojciec, no we se nie rób żartów, jak pragnę podskoczyć. Dajesz Łukasz i nie ma karwa Lilka dyskusji. Chcesz się dorobić ksywy "Bezmózgie Yeti" ?

No. To naginasz nach Srebrzanka

Pozdrawiam
Grzegorz
PS. Arti dzisiaj przechodzi samego siebie plus wszystkich razem wziętych

Brak podpisu.
- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 523 razy
lukwol, w jakich godzinach? Moze jeszcze uda sie jakos ogarnac?
"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
lukwol, nie no w ogóle nie ma takiej opcji... odbębnij rozmowy i napinasz na imprezkę w sobotę wieczorem i będzie konkret 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
Mam jakieś takie mgliste wrażenie że Łukasz (z bliżej nieznanych powodów) nie chce się zjawić na Chlejadach.
Bo chcieć to móc. Nawet jak się jedzie z Gdańska do Wawy przez Srebrną Górę.
Bo chcieć to móc. Nawet jak się jedzie z Gdańska do Wawy przez Srebrną Górę.
- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Bergen,
wiem, że chcesz dobrze ale nie dolewaj wódki do koniaku ... domyślam się i chcę w to wierzyć, że lukwol zalewa się teraz łzami wkurwienia i smutku.
lukwol, ja powiem tylko tak - byłoby mi niezmiernie fajnie gdybyś dojechał. I piszę to nie pomny nawet na to, że niektórzy mogą zacząć mnie podejrzewać, iż mi się podobasz
Pozdrawiam
Grzegorz
wiem, że chcesz dobrze ale nie dolewaj wódki do koniaku ... domyślam się i chcę w to wierzyć, że lukwol zalewa się teraz łzami wkurwienia i smutku.
lukwol, ja powiem tylko tak - byłoby mi niezmiernie fajnie gdybyś dojechał. I piszę to nie pomny nawet na to, że niektórzy mogą zacząć mnie podejrzewać, iż mi się podobasz

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Panowie odległość to nie wszystko, po prostu troszkę się wszystko skomplikowało. 

lukwol, narzeczoną możesz zabrać ze sobą ... 

lukwol, kurde mol, jak nie Ty to ogarniesz, to kto? Jak potrafiłeś nam załatwić paintball-nie-do-zalatwienia, to co to dla Ciebie... 

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
- Arti
- 6 gwiazdek
Słuchajcie, z tego co wiem chłopu jest ciężko z powodu takiego obrotu sprawy i nasze ubolewanie i wymyślanie scenariuszy zastępczych wiele w temacie nie zmieni. Koliber dobrze wie o ile mniej folkloru będzie na imprezie bez niego ale skoro podjął taką dezycję to widocznie musiał. No chyba, że się wydarzy coś zupełnie niespodziewanego.

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 442 razy
A ja myślę, że Wolak już przeszedł na stronę Warsiawskich stritrejserów:
Te długie proste, ustawki spod świateł, jaranie lacza na "spalarni" albo "cargo", wieczorny lansik w Platinium, ech...
to dopiero klimat. A nie te idiotyczne drogi w górach, gdzie nawet kawałka prostej nie ma, żeby porządną 1/4mili zrobić.
Ale Wolak nie łam się, przyjeżdżaj! Specjalnie dla Ciebie Arti zaplanuję trasę objazdową z zahaczeniem o A4.

Te długie proste, ustawki spod świateł, jaranie lacza na "spalarni" albo "cargo", wieczorny lansik w Platinium, ech...

Ale Wolak nie łam się, przyjeżdżaj! Specjalnie dla Ciebie Arti zaplanuję trasę objazdową z zahaczeniem o A4.

- Arti
- 6 gwiazdek
Trasa będzie taka, że będzie sobie można od razu przygotować nowy zestaw: DS2500, RE070 i 100l V-power do wymiany. 

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Arti pisze:Trasa będzie taka, że będzie sobie można od razu przygotować nowy zestaw: DS2500, RE070 i 100l V-power do wymiany.
Ihaa!

Klocki nowe właśnie co włożone. Opony.... hmmmm, kilka starych prawie już slicków re070 w piwnicy też mam, w razie czego się założy na przetrwanie, z wachy starczy dobre 98.
Podoba mi się ten pomysł!

no to będzie piszczeć okolica.. a nie, przecież już CL nie używasz... Co tym razem wrzuciłeś?jarmaj pisze: Klocki nowe właśnie co włożone.
ee.. v-power to przecież dobre 98...jarmaj pisze: starczy dobre 98.

-
jarmaj
- 6 gwiazdek
Nie używam CL6. Ale postanowiłem przetestować CL5 . Zobaczymy czy słusznie.eMTi pisze:a nie, przecież już CL nie używasz... Co tym razem wrzuciłeś?
Nie, zwykły v-power to tylko "uszlachetniona" 95. Więc o niej nie pomyślałem, bo nie używam bo ma za mało oktanów. Odruchowo pomyślałem o racingu. Którego też nie używam, bo za drogieMTi pisze: ee.. v-power to przecież dobre 98...to nie Racing..

Edit
Czemu forum mi zjada plusa po CL5???
Alan, Alan, Alan!!!!

widać forum nie uznaje tych klocków 

- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
Wymiękłam 

In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.