Sprawdzona i niezawodna metodaKruszyn pisze:inquiz, kocykiem nakryje jak sie przebudza to sami wrócą
Chlejady 2011 Love Parade - 20-22.05 Srebrna Góra
- danikl
- 6 gwiazdek
- Auto: Muł, truposz i czerwone włoskie półwytrawne
- Polubił: 108 razy
- Polubione posty: 168 razy
Re: Chlejady 2011 Love Parade - 20-22.05 Srebrna Góra
mały, a Ty Złem jedziesz, czy z kimś? 
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
eMTi, no weż się zastanów....przecież to padło nie przejechałoby 500km o powrocie nie wspomnę 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
Kimś Zło w marnym stanie. Czujnik ksenonów padł i po ciemku nie jeżdżę, ledwo uporałem się z siłownikiem szyby, bo w zeszłym tygodniu stanęła w pół i ani fte anieMTi pisze:mały, a Ty Złem jedziesz, czy z kimś?
wefte
Kiedyś miałem żonę... teraz mam Subaru 
buuuu
No trudno, szkoda, bo bym sobie je chętnie znowu zobaczył
jeśli chodzi o szybę, to możliwe, że masz odgięte blaszki w silniczku podnośnika - ja miałem dokładnie to samo u siebie i to z obu stron. Szczęście, że u mnie padły jak miałem zamknięte szyby. Kupiłem używane podnośniki, a okazało się, że w oryginalnych wystarczyło podgiąć 2 blaszki..
"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
co mordy to do zobaczenia 
każdy kolor jest ładny pod warunkiem, że jest czarny
barbie, odpozdrawiamy 
Those who would give up essential liberty to purchase a little temporary safety deserve neither liberty nor safety.
Živela Jugoslavija!
Živela Jugoslavija!
barbie, podobno tam się otruć można 
Mądremu wystarczy napomknąć, a głupiego nawet biciem się nie nauczy...
barbie, Kiepskie żarełko tam serwują ostatnio :/ W restaurancie przynajmniej tatar i rosół 3ma formę
-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
pozdrowionka dla organizatorów! 
Konto usunięte, spoko, zwężki mają się dobrze
Zaczynają się tak mnie więcej od Waszej wysokości i kończą na autostradzie w Piotrkowie (później jest jeszcze jdeno za autostradą). W zasadzie jest to 1 długie zwężenie z kilkoma miejscami do wyprzedzania. Ja dziś utknęłam niestety w kilku miejscach w korkach tworzących się przez światła na zwężeniu. Tak czy sak, masz 85 km drogi, które przejedziesz w tempie najwolniejszego spotkanego TIR'a
Z Okęcia do Gliwic jechałam dziś 4h z czego 2:15 do Piotrkowa. Tylko dziś o 13:00 to co innego niż w piątek
Z Okęcia do Gliwic jechałam dziś 4h z czego 2:15 do Piotrkowa. Tylko dziś o 13:00 to co innego niż w piątek
Czarownica prawdę Ci powie :D
Dojechaliśmy o 4.30
Gierkówka podobnie jak Zofiji zajęła nam ponad 2h (w Piotrkowie odbiliśmy na Wrocław). Nie polecam. Jutro tam będzie masakra i rzeź niewiniątek. Chyba naprawdę nawet nadrabianie przez Radom ma większy sens.
Dobrej nocy i do zobaczenia się z Państwem za kilkanaście godzin
Gierkówka podobnie jak Zofiji zajęła nam ponad 2h (w Piotrkowie odbiliśmy na Wrocław). Nie polecam. Jutro tam będzie masakra i rzeź niewiniątek. Chyba naprawdę nawet nadrabianie przez Radom ma większy sens.
Dobrej nocy i do zobaczenia się z Państwem za kilkanaście godzin
- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
My niestety raczej nie damy ruszyć przed 14.
- ale na kolację postaramy się zdążyć; rzecz jasna, zgodnie z zasadami wyznawanymi przez generała Konkolewskiego 
ale Wam super, pogoda bajeczna
zazdroszcze i życze miłej zabawy
zazdroszcze i życze miłej zabawy
widzę, że już imprezujecieFigo pisze: bedziey
Bielawo drżyj. Griszka łazi po mieście i zieje ogniem 
Bielawo?? To robicie jakąś konkurencyjną ustawkę?LouCyphre pisze: Bielawo