Za daleko mamAzrael pisze: So What!, to wpadaj na kawę ;)

Za daleko mamAzrael pisze: So What!, to wpadaj na kawę ;)
Tylko pewnie chciałbyś wiedzieć wcześniej. Byś zdążył wyjechać.So What! pisze:Za daleko mamAzrael pisze: So What!, to wpadaj na kawę ;)W każdym razie jak będziesz w Krakowie, to zapraszam na kawę
Różnie to bywavibowit pisze: Tylko pewnie chciałbyś wiedzieć wcześniej. Byś zdążył wyjechać.![]()
Miałeś rację. Jestem zadowolony, nawet bardzo bo pracuje to bardzo przyjmnie choć myślałem, że będzie odrobinę niżej :)Grzesiek_67 pisze: Nie będziesz żałował i będzie Pan zadowolony. Dobry wybór
zajax, sprężyny jeszcze trochę się ułożą, zestaw trochę siądzie. Tak jak rozmawialiśmy - jeśli często jeździsz w zestawie 2+2+bagaż - te sprężyny to dobry wybór.zajax pisze: choć myślałem, że będzie odrobinę niżej :)
Mimo większej wysokości prowadzi się zdecydowanie lepiej.
Jacol pisze: Wymieniłem i jestem zadowolony. KYB ultra SR + sprężyna KYB wg patentu Niedźwiedziowego. Trochę mnie dziwi kolor amortyzatorów, bo są... brązowo-złote. Jakoś tak dziwnie. To tak ma być? Taka moda?
No cóż, zawsze trzeba próbowaćzajax pisze:Opony nadają się wyłącznie na śmietnik, a felgi potrzebuję do zimówek więc nie będę się ich pozbywał.
A na przykład jaNiedźwiedź pisze:a kto ma 15'' ??
i założyć nowe amortyzatorystanderus pisze: O ile dobrze rozumiem, to na tył powinienem założyć Kayaba RA5761 i to podniesie tyłek w górę, plus będzie wystarczajaco sztywne do dodatkowej butli lpg?