Chlejady 2011 Love Parade - 20-22.05 Srebrna Góra
Re: Chlejady 2011 Love Parade - 20-22.05 Srebrna Góra
Admiństwo porzuciło Griszę na mieście, bo pewnie źle się zachowywał 

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
- Polubił: 0
- Polubione posty: 0
LouCyphre pisze: Admiństwo porzuciło Griszę na mieście, bo pewnie źle się zachowywał![]()
Sam się porzuciłem, miasto chciałem poznać, do ludzi wyszedłem

Pozdrawiam
Grzegorz
PS. NIe wiedzieć czemu wędrówkę ludów zakończyłem w monopolowym. Kupowałem powoli - trzy bułeczki, sok pomidorowy i tę...flaszeczkę jeszcze poproszę.
Bardzo miła miejscowość

Brak podpisu.
Wyruszamy za 15 minut, więc koło 18:00 będziemy na miejscu 

Czarownica prawdę Ci powie :D
- MAZI
- 5 gwiazdek
- Auto: Srebrne Plejadki Imprezowe
Zyjecie tam ?? 

NIGDY NIE WIESZ CO PRZYNIESIE NOWY DZIEŃ ALE PAMIETAJ DZISAJ TERAZ W TEJ CHWILI TO JEST TO....
Pan Górski stanął na wysokości zadania zwlaszcza z baraniną, uczestnicy również, coca-cola dala radę, a jeszcze wczoraj wylądowałem w szpitalu z Mamą po zasłabnięciu i gruntownym potluczeniu się...
Poza tym wszystko ok.
Zmylem się po angielsku, gdyz nie chcialem Wam psuć zabawy.
Pozdrawki.
Poza tym wszystko ok.
Zmylem się po angielsku, gdyz nie chcialem Wam psuć zabawy.
Pozdrawki.
Dolce far niente 

o mój Booooszzze czemuś mnie wczoraj opuścił
http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/6 ... jebany.gif
a ja nie pamiętam jak się zmyłem tylko teraz obudziłem się w domu i głowa zaraz mi wybuchnie
było pięknie

http://i1.kwejk.pl/site_media/obrazki/6 ... jebany.gif
a ja nie pamiętam jak się zmyłem tylko teraz obudziłem się w domu i głowa zaraz mi wybuchnie

było pięknie

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

- WiS
- 6 gwiazdek
- Auto: Forester turbo, zwany Yetim
- Polubił: 3 razy
- Polubione posty: 2 razy
Wrócilim.
Było pieeeęęęknie
Wielkie dzięki dla wszystkich, ale ze szczególnym uwzględnieniem:
- Admiństwa, za ogarnięcie i całokształt - co tu dużo gadać, kaaawał dobrej roboty, ściskam spracowane prawice;
- Państwa Młodych, wiadomo z grubsza, za co
- Pitera35, za współpracę biznesową
- Małego3/4_czy_ileś_tam, za ubogacenie dzisiejszego poranka krótką, ale mistrzowską etiudką teatralną pt. "Człowiek idący po wodę"
Kiedy powtórka...? Chlejad oczywiście, bo Rafałowi drugiego takiego kacora nie życzę
A, i przepraszamy z M. wszystkich, których nie dane nam było pożegnać osobiście, bo się gdzieś zawieruszyli z rana
PS. Po drodze do domu kupiliśmy spirytus i cytryny... już Wy wiecie, po co

Było pieeeęęęknie

Wielkie dzięki dla wszystkich, ale ze szczególnym uwzględnieniem:
- Admiństwa, za ogarnięcie i całokształt - co tu dużo gadać, kaaawał dobrej roboty, ściskam spracowane prawice;
- Państwa Młodych, wiadomo z grubsza, za co

- Pitera35, za współpracę biznesową

- Małego3/4_czy_ileś_tam, za ubogacenie dzisiejszego poranka krótką, ale mistrzowską etiudką teatralną pt. "Człowiek idący po wodę"

Kiedy powtórka...? Chlejad oczywiście, bo Rafałowi drugiego takiego kacora nie życzę

A, i przepraszamy z M. wszystkich, których nie dane nam było pożegnać osobiście, bo się gdzieś zawieruszyli z rana

PS. Po drodze do domu kupiliśmy spirytus i cytryny... już Wy wiecie, po co

Oupsss, wyrazy - trzymam kciuki, żeby wszystko się dobrze poukładało.FUX pisze: jeszcze wczoraj wylądowałem w szpitalu z Mamą
A mówiłem wszystkim, nie jeść tych ogórków - za bardzo małosolne...burat pisze: głowa zaraz mi wybuchnie

ekipa wrocławska dotarła, matko jak mi smutno się zrobiło...... Pierwsze kilka dni po chlejadach zawsze kończę lekką deprechą
Pięknie było, kolejne epickie akcje, my to jesteśmy jednak niepowtarzalni jako całość i każdy z osobna
Dzięki wszystkim za wszystko!! To trzeba powtarzać raz na każdą porę roku 

Pięknie było, kolejne epickie akcje, my to jesteśmy jednak niepowtarzalni jako całość i każdy z osobna

"If you try to just go round, you don’t go round. You just go straight on." - Ayrton Senna
WiS pisze: wyrazy - trzymam kciuki
Pobadali, ale dłużej nie zatrzymali. Od jutra seria badań, tomograf i inne takie.
Dzięki.
Dolce far niente 

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Też doma i też smutno mi niemiłosiernie. Gdzie Wy, gdzie ten morderca głodnych łosi Lucek ? Idę do wanny...przynajmniej tam nie będzie nikt widział i słyszał jak sobie popłakuję...eMTi pisze:....matko jak mi smutno się zrobiło...... Pierwsze kilka dni po chlejadach zawsze kończę lekką deprechą![]()
Dzięki dla Fidków, Chlora i Moni za Towarzycho w drodze powrotnej

Pozdrawiam
Grzegorz
Brak podpisu.
Tak siedzę i myślę co napisać i kompletnie nie wiem. Dzięki wszystkim że chciało się Wam być i robić całe to zamieszanie 
Jak trochę odeśpię to będę bardziej wylewna

Jak trochę odeśpię to będę bardziej wylewna

-
Konto usunięte
- 6 gwiazdek
- Polubił: 14 razy
- Polubione posty: 19 razy
I my dotarliśmy. Kurde, kurde, kurde.... w jednym miejscu taka mieszanina charakterów.... Było przeZajefajnie. To wszystko, forum, Chlejady jest absolutnie niesamowitym zjawiskiem. Mam nadzieję, że nowi się nie zniechęcili tymi nocnymi nawoływaniami, waleniem w drzwi i pieszczotami słownymi jakimi siebie niektórzy raczyli. Oni się po prostu uwielbiają 
Martwię się trochę o Sidora. Czy żona go już odpięła od łóżka? Dziś rano przy śniadaniu mówiła do córki, że "Tatuś był wczoraj niegrzeczny, spał za karę w nogach i dostanie zimne kiełbaski"
Dziękujemy Organizatorom, towarzyszom podróży, a szczególnie Grzesiowi_67 w klapkach, który robił furorę w Częstochowie na deptaku
Jarmaj twoja ostra wódeczka była przepyszna - nie słuchaj krytyków. Zakosiłem sobie jedną flaszeczkę do domu. Ten ogień w gardle to było coś super! Jeszcze mi nigdy wódka tak nie smakowała.

Martwię się trochę o Sidora. Czy żona go już odpięła od łóżka? Dziś rano przy śniadaniu mówiła do córki, że "Tatuś był wczoraj niegrzeczny, spał za karę w nogach i dostanie zimne kiełbaski"

Dziękujemy Organizatorom, towarzyszom podróży, a szczególnie Grzesiowi_67 w klapkach, który robił furorę w Częstochowie na deptaku

Jarmaj twoja ostra wódeczka była przepyszna - nie słuchaj krytyków. Zakosiłem sobie jedną flaszeczkę do domu. Ten ogień w gardle to było coś super! Jeszcze mi nigdy wódka tak nie smakowała.
-
jarmaj
- 6 gwiazdek
- Auto: japońskie, ale nie bokser + bokser, ale nie japoński ;-)
- Polubił: 83 razy
- Polubione posty: 442 razy
Też dotarliśmy. Uff...
Jestem zbyt padnięty żeby napisać jak było fantastycznie.
Dziękuję [my
] wszystkim za życzenia, prezenty i dobre słowa!
Wieczorna impreza i wcześniejsze upalanie - to co tygryski eeeee..... osioły lubią najbardziej!

Jestem zbyt padnięty żeby napisać jak było fantastycznie.
Dziękuję [my

Wieczorna impreza i wcześniejsze upalanie - to co tygryski eeeee..... osioły lubią najbardziej!
Bardzo się cieszę, krytykantów w ogóle nie słucham. Nie znają się i tyle!Konto usunięte pisze:Jarmaj twoja ostra wódeczka była przepyszna - nie słuchaj krytyków. Zakosiłem sobie jedną flaszeczkę do domu. Ten ogień w gardle to było coś super! Jeszcze mi nigdy wódka tak nie smakowała.

- Grzesiek_67
- 6 gwiazdek
Konto usunięte,
Fiduś napisz jeszcze jedno słowo a .... się znowu rozbeczę. O już beczę.
Ludziska, jesteście tak kapitalnie niesamowicie fantastycznie, że głowa mała. Darowaliście mi jeszcze jedno życie. To jest po prostu N I E S A M O W I T E
Strasznie mocno kocham
Grzegorz
Fiduś napisz jeszcze jedno słowo a .... się znowu rozbeczę. O już beczę.
Ludziska, jesteście tak kapitalnie niesamowicie fantastycznie, że głowa mała. Darowaliście mi jeszcze jedno życie. To jest po prostu N I E S A M O W I T E

Strasznie mocno kocham
Grzegorz
Brak podpisu.
a więc to Jarmaj tego zajzajera nawarzył
Pierwszy raz w życiu płakałem po pierwszym kieliszku wódki

Pierwszy raz w życiu płakałem po pierwszym kieliszku wódki

Mikołaj Rej cyt. " A niechaj narodowie wżdy postronni znają, iż Polacy nie gęsi, iż swoje Rajdówki mają" 

Ach, co tu dużo pisać - było RE-WE-LA-CYJ-NIE !
Speszyl fenks dla:
-Organizatorów, po prostu za to, że Wam się chce
-Młodych
-Artiego, za ogarnięcie trasy upalaniowej - dzięki temu dowiedziałem się do czego służy Szrotka (uwaga teraz hit- średnie spalanie na upalaniu : 12l/100
)
Dzięki wszystkim za świetne towarzystwo upalaniowo-imprezowe, długo by wymieniać indywidualnie
Smutek, że jutro Was nie spotkamy na śniadaniu
Do następnego razu
Speszyl fenks dla:
-Organizatorów, po prostu za to, że Wam się chce

-Młodych
-Artiego, za ogarnięcie trasy upalaniowej - dzięki temu dowiedziałem się do czego służy Szrotka (uwaga teraz hit- średnie spalanie na upalaniu : 12l/100

Dzięki wszystkim za świetne towarzystwo upalaniowo-imprezowe, długo by wymieniać indywidualnie

Smutek, że jutro Was nie spotkamy na śniadaniu

Do następnego razu

- Chloru
- 6 gwiazdek
- Ostrzeżenia: 1
- Auto: Było: T5RDESIGNAWDPOLESTARENGINEERED Jest:T8ULTRADARKeAWDPOLESTARENGINEERED
- Polubił: 244 razy
- Polubione posty: 523 razy
Wrócilismy cali i zdrowi do domów! Speszyl fenks gołs tu:
-Wszyscy.
Dziekuje.
-Wszyscy.
Dziekuje.

"Understeer is a crime" (C) Colin McRae
Bylo super jestem pod wrazeniem towarzystwa,niewiedzialem ze forek zonki tak jezdzi
Pozdrawiam i dzieki

My również już w domku po komunijnej imprezie .
Bardzo ale to bardzo wielkie podziękowania za Super wypaśną imprezę. Jak zawsze wesoło , pogadankowo i alkoholowo
Oby częściej 
Bardzo miło było Was wszystkich zobaczyć .
Beatce bardzo się podobało i na pewno wybierze się na jakieś następne
.
Bardzo ale to bardzo wielkie podziękowania za Super wypaśną imprezę. Jak zawsze wesoło , pogadankowo i alkoholowo

Bardzo miło było Was wszystkich zobaczyć .
Beatce bardzo się podobało i na pewno wybierze się na jakieś następne

https://www.youtube.com/watch?v=6eI2AqyTYW4
Śnieżna zabawa
Śnieżna zabawa
no to mój pierwszy post
było bardzo miło Was poznać, impreza świetna
do zobaczenia 

OZ, Sparco, OMP, Eibach w dobrych cenach - pytać na PW
Kochani, jesteście niepowtarzalni. Uwielbiam Was. Jak zawsze Chlejady były niesamowite
Chociaż żal, że to już koniec i już za Wami tęsknię, to przynajmniej jest co wspominać
Dzięki jeszcze raz za życzenia, kwiaty i prezenty, ale przede wszystkim za Wasze towarzystwo
Jak zwykle ogromny szacun dla Organizatorów imprezy, było fantastycznie.
Wycieczki piękne, jedzenie przepyszne, wódka zimna
....tylko spać mi się strasznie chce
DZIĘKUJEMY

Chociaż żal, że to już koniec i już za Wami tęsknię, to przynajmniej jest co wspominać

Dzięki jeszcze raz za życzenia, kwiaty i prezenty, ale przede wszystkim za Wasze towarzystwo

Jak zwykle ogromny szacun dla Organizatorów imprezy, było fantastycznie.

Wycieczki piękne, jedzenie przepyszne, wódka zimna

P.S. Król Lucjan odwieziony pod sam domGrzesiek_67 pisze:gdzie ten morderca głodnych łosi Lucek ?

Czarownica prawdę Ci powie :D
- KonSTi
- 3 gwiazdki
- Auto: Rarrrr!
Krotko bo z tel.my juz doma.dziekujemy wszystkim.SERDECZNE DZIEKI DLA DANIKLA I FIGO za dowiezienie do domu.
In the end,it's not the years in your life that count.It's the life in your years.

No nie wiem co napisać brak mi słów, zwłaszcza, że coś mnie w gardle ściska. Smutek i boląca wątroba, tyle mi dziś pozostało po chwilach uniesień w tak wspaniałym towarzystwie.
Speszyl podziękowania dla Najfajniejszej pod słońcem Młodej Pary za odprowadzenie do domu.
Dobrej nocy Kochani.
Speszyl podziękowania dla Najfajniejszej pod słońcem Młodej Pary za odprowadzenie do domu.
Dobrej nocy Kochani.
siedzę przy kompie i sama nie wiem jak zacząć bo co zacznę pisać to przypomina mi się kolejna akcja...BYLO MEGA SUPER BOSKO!!!! Wy, piękne okoliczności przyrody i upalanko mmmm cudne..i forek tez jest
Itylko teraz niech nikt mi nie mówi że na kolejne mam czekać rok!przecież mój organizm nie wytrzyma takiego odstawienia tych wszystkich fajnych wrażeń i WAS!!!!
Trzeba zacząć knuć!
Kochani, nawet nie wiem jak podziękować za ten weekend

Itylko teraz niech nikt mi nie mówi że na kolejne mam czekać rok!przecież mój organizm nie wytrzyma takiego odstawienia tych wszystkich fajnych wrażeń i WAS!!!!
Trzeba zacząć knuć!

Kochani, nawet nie wiem jak podziękować za ten weekend