Mnie na przykład przeszkadza tor opuszczania szyb - niewielkie uchylenie szyby powoduje powstanie szpary nie tylko od góry ale i z tylu, przez co wieje mi po plecach i karku i mnie to wkurza i już

Macie coś jeszcze?
To znaczy, że masz zepsute. Nie mają prawa przeciekać.6MoNi9 pisze:niestety piękne, stylowe szyby bez ramek ale jednak przeciekają :(
vibowit pisze: 6MoNi9 napisał(a):niestety piękne, stylowe szyby bez ramek ale jednak przeciekają :(
To znaczy, że masz zepsute. Nie mają prawa przeciekać.
Jak przeciekają to trzeba wyregulować.6MoNi9 pisze:
Nie wiem czy takie nie mają prawa, wiele znajomych tak ma w subarkach, mój facet nawet w swojej audi coupe ma przeciekającą... Taki urok.
Czyżby Vibek...?Konto usunięte pisze: vibowit, zgadujemy co wkurza liwit w subaru?
Za oszczędzone pieniądze wybuduj garażWiS pisze:
Bo mnie w Subaru najbardziej wkurzają ceny u takiego jednego niezależnego importera - w sensie, że takie niskie, a ja nie mam w garażu trzeciego stanowiska![]()
Vibek to ją pewnie tylko zanudza - on za dobry człowiek jest żeby wkurzałWiS pisze:Czyżby Vibek...?Konto usunięte pisze: vibowit, zgadujemy co wkurza liwit w subaru?![]()
Z moich znajomych nikt tak nie ma. A znajomych mam tu coś koło 4200 osób i nikt nie zgłaszał takiej dolegliwości, a na pewno nie jako "tak musi być". Wszystko się da wyregulować.6MoNi9 pisze:vibowit pisze: 6MoNi9 napisał(a):niestety piękne, stylowe szyby bez ramek ale jednak przeciekają :(
To znaczy, że masz zepsute. Nie mają prawa przeciekać.
Nie wiem czy takie nie mają prawa, wiele znajomych tak ma w subarkach, mój facet nawet w swojej audi coupe ma przeciekającą... Taki urok.
Piter musiałby darmo te sprzęty rozdawać, żeby się zwróciło (od biedy)So What! pisze: Za oszczędzone pieniądze wybuduj garaż
Dyć mówiłemKonto usunięte pisze: wkurza ją na bank brak klimy
Problem może być jedynie, gdy buda jest ciut krzywa - o ile pamiętam, na reżimowym forum był kiedyś taki przypadek dyskutowany.barbie pisze: Wszystko się da wyregulować.
Ty juz nie kombinuj, ja prawie nówka trzeźwy byłem i mam światkówWiS pisze: Ale spoko, może się i takiej promocji doczekamy...![]()
10 lat kombinuję, nie przestanę tak na komendęAlan, Alan, Alan! pisze: nie kombinuj
Bywają przekupniAlan, Alan, Alan! pisze: mam światków
Konto usunięte pisze: mułowatość AT
No przecież Ci piszę, że nie mają prawa. Sam mam takie, no i paru... znajomych też.6MoNi9 pisze:Nie wiem czy takie nie mają prawa