surowe, jak surowe ale kilka śniętych dałoby się zauważyć. I nie koniecznie aż w stawie. Tzn. nie wiem, może w stawie też były

Pozdrawiam
Grzegorz
Dido pisze: -a i jeszcze dla takiego Jednego za zaproszenie na sushi w drodze powrotnej![]()
eMTi pisze: ok, musimy podnieść poziom, bo widzę, że konkurencja w imprezowaniu się szkoli:
racja, nawet mieliśmy telewizor. Bergen następnym razem musi go wziąć na imprezęrrosiak pisze: Eeeeee, słabo. Telewizor nie wyleciał przez okno![]()
Konto usunięte pisze: Wszyscy płacą, babcia też
WiS pisze: a nawet kawalerem Virtuti Militari
Wypluj te słowa, zresztą jedziemy prawie na tym samym wózkuWiS pisze:Konto usunięte pisze: Wszyscy płacą, babcia też![]()
Czyżby po weekendzie coś się zmieniło w Waszej sytuacji rodzinnej...?
![]()
WiS pisze: Za oglądanie, słuchanie (i wożenie ) nas bez użycia używek - VM.
Kruszyn pisze: Ale jak ktoś nie pije to donosi ....a jak donosi to należy mu się VM
Konto usunięte pisze: Wypluj te słowa, zresztą jedziemy prawie na tym samym wózku![]()
rrosiak pisze:
A Ty... to się lepiej nie odzywaj![]()
Robert nie donosi, tylko dowoziKruszyn pisze: a jak donosi
Te, cwaniak, a jak myślisz - czemu kiedyś królowie wymyślili ordery? Co bardziej cyniczni, nawet krzyże z żelaza uczynili najbardziej pożądanymi...rrosiak pisze: Interesują mnie tylko nagrody pieniężne
Razem wnuki się nam będą lepiej chowałyKonto usunięte pisze: Wypluj te słowa, zresztą jedziemy prawie na tym samym wózku
a co Ula garbata jakaś?WiS pisze: i żadnych uli
ale obwódka ze srebra aby było co polerowaćWiS pisze: Co bardziej cyniczni, nawet krzyże z żelaza uczynili najbardziej pożądanymi...
WiS pisze: Alan, Alan, Alan!, garbata nie, ale mikroklimat ma jakiś nieteges...
byłem delikatny, każdy swój samochód tak rozdziewiczampablonas pisze: Ale jedno pytanie ciśnie mi się na usta... po co j33mbo wchodził na dach Żaby?
j33mbo, ale Ty się o to z małym ścinałeś, a nie z luckiemj33mbo pisze: aha, Lucjo, a PJ to bojsbend